Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οι αγορομάνες ας μου πουν τη γνώμη τους.

mirlitsa

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα,

εχθές πήγα τον γιό μου στον παιδίατρο για να του ανοίξει το πουλάκι, δηλαδή να του κατεβάσει το πετσάκι.

Επι μια εβδομάδα του έβαζα μια κρέμα αντιβιωτική και κορτιζονούχα που μου είχε προτείνει. ΔΕΝ φαντάζεσται πόνο που τράβηξε ο καημένος.

Πραγματικά το λυπήθηκα το παιδάκι, παραλίγο να κλάψω κι εγώ... :)

Μου είπε ο γιατρός να συνεχίσω να του βάζω την κρέμα για τρείς μέρες ακόμα. Όταν όμως τον ακουμπάω στο πουλάκι σπαράζει από τους πόνους, το ίδιο και όταν κατουράει.

Όλο το βράδυ έκλαιγε και κοιμήθηκε πολύ λίγο στο κρεβάτι μου.

Εσείς που έχεται αγόρια έχει συμβεί το ίδιο?

Τι κάνατε για να απαλύνεται τον πόνο τους?

Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί τον βλέπω να υποφέρει και δεν ξέρω τι να κάνω.... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Μιρλιτσα.

Πραγματικα βλεπω οτι δεν εισαι η μονη που το παθαινετε αυτο και πραγματικα απορω!

Στον γιο μου που το καναμε 6 μηνων δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα!

Τι να πω καθε παιδακι ειναι διαφορετικο!

Την παιδιατρο την ενημερωσες για το μωρο που ποναει κι οταν κατουραει;

Ισως να πρεπει να το ξαναδει μηπως πληγωθηκε παραπανω.

Κι εμας παντως μια κορτιζονουχα μας ειχε δωσει για 3 μερες μονο.

Ευχομαι να ηρεμησει το μωρακι σου και να μην ταλαιπωρειτε αλλο και να ηρεμησεις κι εσυ γιατι ξερω πως ειναι να βλεπεις το μωρο σου να ποναει.

Περαστικα σας!!

Ax καλή μου lemon,

αν το είχαμε κάνει κι εμείς όταν ήταν μικρός ίσως να μην πόναγε τόσο.

Τώρα όμως που είναι περίπου 1,5 ετών καταλαβαίνεις πως ήταν. Είχε κολλήσει αρκετά το πετσάκι και τον ξέσκισε κυριολεκτικά.

Μου είπε πως είναι λογικό να πονάει ακόμα και όταν κατουράει, είναι όντως πληγωμένος αλλά θα περάσει σε τρεις μέρες.

Από κει και πέρα αν συνεχίσει ο πόνος θα επικοινωνήσω μαζί του και βλέποντας και κάνοντας....

Σε ευχαριστώ... :)

Aκου καλη μου.Σου μιλαω εκ πειρας, Θα οπλιστεις με πολλυ υπομονη και κουραγιο.Οταν ειχα μωρο τον γιο μου, ανοιγα συνεχεια το πουλακι του και αυτο εκλεινε.Κλαμα, πονο, ξενυχτια,κανενας παιδιατρος δεν εκανε τιποτα!Τον πηρα λοιπον και εγω και τον πηγα στην παιδιατρικη ΙΑΣΩ,σε εναν εξαιρετικο παιδοχειρουργο.Κυριο Πετριδη.Καλη του ωρα οπου και να ειναι!Του περασε μια αναισθητικη κρεμουλα και του το ανοιξε με κατι σαν ψαλιδακι.Οι επομενες εβδομαδες ηταν κολαση.Πολλυ πονο στην ουρηση,εκει που καθοταν μελανιαζε στο κλαμα.Το καλο της υποθεσης ειναι οτι εγινε σωστη δουλεια δεν δημιουργηθηκε μολυνση και δεν εκλεισε ποτε ξανα,{γιατι υπαρχει και τετοια περιπτωση}.Αυτη τη στιγμη το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του προσφερεις πολλυ στοργη και αγκαλιτσες.Σε λιγο καιρο θα ειναι Ο.Κ.Ευχομαι γρηγορα περαστικα και υπομονη!

Σε ευχαριστώ Kimon,

θέλω να πιστεύω πως σε λίγες μέρες θα μας περάσει.

Απορώ όμως με τους παιδιάτρους που δεν σου λένε τι πρέπει να κάνεις, αφήνουν να μεγαλώσει αρκετά το παιδί και μετά με άγαρμπες κινήσεις το κάνουν....είναι δυνατόν να μην πονέσει λοιπόν? :dry:

Ελπίζω να είναι και το τελευταίο μας, να μην κλείσει ποτέ και ξαναπεράσουμε τα ίδια.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΗΜΟΥΝ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΥΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ (ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΩ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ;)

αχχχ mirlitsa εμεις το καναμε την τεταρτη (4η μερα σημερα)και η παιδιατρος μας ειχε πει να βαλουμε αλοιφη τουλαχιστον 15 μερες πριν.

οταν το εκανε ηταν γρηγορη και μεθοδικη και ο μικρος μου εκλαψε 2-3 λεπτα.

την νυχτα δεν ξενυχταμε!!

μας ειπε να βαζουμε την ιδια αλοιφη για 3 μερες πρωι-μεσημερι-βραδυ και να τον βαζω σε μια λεκανη με νερο και χαμομιλι για να ηρεμει και να χαλαρωνει.

τον τσουζει στα τσισακια του ακομη και τωρα και ο ερεθισμος ακομη δεν εχει φυγει τελειως αλλα εχει υποχωρησει αρκετα.

ενα πολυ καλο που του κανω ειναι να τον αφηνω χωρις πανα(μου εχει κατουρησει οπου να ναι βεβαια αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε αφου ανακουφιζεται!!!)

επεισης να ξερεις οτι τωρα εφοσον ειναι ερεθισμενο κατω μην του κουμπωνεις το φανελακι και τον σφιγγει.

και την πανα να την αλλαζεις πιο συχνα γιατι τους ενοχλει περισοτερο τωρα(τουλαχιστον μεχρι να περασει).

και εμενα μου ειπε οσο υπαρχει ακομη ο ερεθισμος να του βαζω αλοιφη γιατι τον ηρεμει αλλα το μπανακι με χαμομιλι ειναι σωτηριο.

τον βαζω μεσα στην λεκανη και κατεβαζω το πετσακι μεσα στο νερο και το χαμομιλακι κανει ολη την καλη δουλεια

Εγώ κάθε φορά που τον έκανα μπάνιο, του άνοιγα το πουλάκι του μέχρι όπου πήγαινε, ώσπου τον προηγούμενο μήνα του κατέβηκε μέχρι κάτω. Τηνμ ώρα εκείνη λοιπόν δεν τον πόνεσε καθόλου, αλλά το βράδυ ξενυχτήσαμε κανονικότατα, γιατί είχε πάθει λοίμωξη γύρω γύρω. Τον πήγαμε στο γιατρό και του βάλαμε fucicort για 15 μέρες και έστρωσε. Ο κακομοίρης κρατούσε τα τσίσα του όλη μέρα γιατί τον έτσουζε και όταν τον έπαιρνε ο ύπνος και του φεύγανε, τότε ούρλιαζε το μανάρι μου...

Κατά τα άλλα, κράτηδε μια δυο μέρες και μετά πέρασε ο πόνος.

Μας είπε η παιδίατρος ότι ευτυχώς που κατέβηκε το πετσάκι του, γιατί θα πηγαίναμε σίγουρα για χειρουργείο γιατί το παιδί πήγαινε για φίμωση.

Αυτό που θέλει είναι όταν το αλλάζεις ή το κάνεις μπάνιο, να του κατεβάζεις το πετσάκι για να πλένεται το σημείο αυτό και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Πρώτα απ΄όλα να σας ευχαριστίσω για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.

Κι εγώ ήξερα yuki μου,πως μέχρι να γίνει 1 έτους δεν πρέπει να το πειράξουμε όμως από άλλα παιδάκια που έχω ακούσει που το έκαναν νωρίτερα δεν είχαν πονέσει τόσο. Δεν ξέρω τι είναι σωστό, απλά κι εγώ ακολουθώ τις οδηγίες του γιατρού μας.

Όσο για το μπανάκι με χαμομήλι δεν το είχα σκεφτεί, πράγματι θα απαλύνει τον πόνο του. Καλά που μου το είπες βρε μπεμπούλη!!!

Έτσι το βραδάκι στο μπάνιο θα του κατεβάσω το πετσάκι, αν και Lilaki με το που το πιάνω πονάει πόσο μάλλον να του το ανοίξω κιόλας. Αλλά και τι να κάνουμε πρέπει να γίνει κι αυτό... :dry:

yuki έγραψε:

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΗΜΟΥΝ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΥΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ! ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ (ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΝΩ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ;)

Κι εμένα ο παιδίατρος μου είπε να μην το αγγίζω!

Το τραβάει εκείνος σε κάθε του επίσκεψη και ως

τώρα μου λέει ότι πάμε καλά!

Τη μέρα που του το κάνει σε κάθε αλλάγη,του το κάνω κι εγώ αλλά δεν πονάει....γαργαλιέται γιατί γελάει!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σεξουλιάρης θα μου βγει..να δείτε!!!! :blush::blush::blush::blush:

molly έγραψε:

Κι εμένα ο παιδίατρος μου είπε να μην το αγγίζω!

Το τραβάει εκείνος σε κάθε του επίσκεψη και ως

τώρα μου λέει ότι πάμε καλά!

Τη μέρα που του το κάνει σε κάθε αλλάγη,του το κάνω κι εγώ αλλά δεν πονάει....γαργαλιέται γιατί γελάει!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σεξουλιάρης θα μου βγει..να δείτε!!!! :blush::blush::blush::blush:

η δική μου παιδίατρος λέει οτι ακόμα δεν το πειράζουμε καθόλου το πουλάκι..Λογικά μετά το χρόνο θα μου επι και μένα τι θα κάνω..Πάντως απ οτι ακουω εδω..δεν θα ναι και ευκολο!!!!

δηλ βρε κορίτσια συγνώμη να μην του το πειράξει καθόλου δεν γίνεται;και αν κατέβει μόνο του;εμενα η παιδίατρος πήγε να του το πειραξει απο τωρα και ημουν ετοιμη να την βρισω. :angry::angry:

bembini έγραψε:

δηλ βρε κορίτσια συγνώμη να μην του το πειράξει καθόλου δεν γίνεται;και αν κατέβει μόνο του;εμενα η παιδίατρος πήγε να του το πειραξει απο τωρα και ημουν ετοιμη να την βρισω. :angry::angry:

Σε κάποια αγοράκια του συγγενικού μας κύκλου που δεν το είχαν πειράξει καθόλου στην ηλικία των πέντε ετών έπαθαν φύμωση και τώρα χρειάζονται επέμβαση απο παιδοχειρουργο.

Εννοείται πως πρέπει να το πειράξεις αλλά το πότε είναι στην κρίση του κάθε γιατρού.

ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ! :( ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΡΑΖΕ... ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :) ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ!! ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! :silly:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ! :( ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ. ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΣΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΡΑΖΕ... ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :) ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ!! ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!! :silly:

Ειλικρινά εσένα σκεφτόμουνε όταν ο μικρός τσίριζε. :(

Είχα διαβάσει το θέμα που ανέπτυξες και ζήταγες την συμβουλή του γιατρού...βλέπεις κοντοζύγωνε η ώρα μας και ήθελα να είμαι έτοιμη.

Αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που θα ακολουθούσε..... :S

kai o mpempis mou to idio provlima eixe kai mas rotise i giatros an 8eloume na tou to kanei ayti mia kai kali i na tou kanoume masaz emeis ka8e era sto mpanio ayto kanoume apo otan itn sxedon 3 minon masazaki ka8e mera tou to anoigo to pleno ....stin arxi itan poli kleisto nomiza oti den prokite na anoiksi me to masaz alla tora einai mia xara :)

lZBAm4.png

Εσάς MarinaL μου θα είναι πιο ανώδυνο όταν το κάνετε.

Είπαμε είναι στην κρίση του κάθε γιατρού, αν το ξεκινάγαμε κι εμείς νωρίτερα ίσως να μην είχαμε τόσο πόνο.

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΧΓΩΘΕΙ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ.ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ??? ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??ΜΟΝΟ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ??ΔΗΑΔΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΩ???ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ....

Δεν θα το πειράξεις καθόλου εσύ. Μην το τραυματίσεις άθελά σου... :dry:

Θα το δεί ο γιατρός σου και θα σου πει, περίπου στον χρόνο (μέσος όρος από τα λεγόμενα του καθενός).

Μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αλλά εγώ πόνεσα όταν έβλεπα τον μικρό να κλαίει.... :(

ΞΕΑΓΧΩΘΗΚΑ ΤΩΡΑ..ΟΥΦ!! :huh::huh: ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΜΟΝΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

αυτο το θεμα με αγχωνει και μενα..εμας μας εχει πει οταν ηταν ακομη μικρουλης να το κατεβαζουμε πολυ λιγο μια φορα τη μερα την ωρα του μπανιου.Την προηγουμενη βδομαδα που ειχαμε επισκεψη και τον ειδε ειχε αρχισει να κλεινει,τωρα παλι προσπαθουμε σιγα σιγα και κατι γινεται,μας εδωσε και μας κρεμουλα ειδικη,για 4 μερες. Εχω μια στεναχωρια απο τοτε,τα πουλακια μου τι τραβανε κι αυτα για να μεγαλωσουν.

Παντως πολλα αγορακια τους τα εχει "ανοιξει" ο παιδιατρος,αλλα υποφερουν τα καημενα. :dry:

Ακόμα βρε κορίτσια υποφέρουμε. :(

Βέβαια είμαστε κάπως καλύτερα από εχθές. Ίσως τελικά βοήθησε αρκετά το μπανάκι με το χαμομήλι που μου πρότεινε η μπεμπούλης.....(σε ευχαριστώ πολύ) :) .

Δεν τολμάω να του το ανοίξω αρκετά, και σαν να μου φάνηκε ότι έχει κολλήσει σε ένα σημείο. Τι να κάνω όμως και που τον ακουμπάω τραβιέται..Θα δοκιμάσω αύριο μήπως έχει υποχωρίσει ο πόνος και είναι καλύτερα.

σε αυτην ακριβως την ηλικια το καναμε και εμεις...βεβαια εμας χρειαστηκε επεμβαση(με ψαλιδακι οπως εγραψε μια κοπελα)...εγω τον ειχα με ντεπον...και μπορω να πω οτι ποναγε μονο οταν εφευγε η επειρια του φαρκακου....αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο πρεπει να γινεται οταν το παιδι εχει βγει απο την πανα..γιατι μπορει με την υγρασια να ξανακλεισει...ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα ο λεωνιδακος σου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...