Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλημερουδια σας :) Αδιαθετησα στις 20/01 και απο χτες το πρωι ειχα πολλη λιγο αιμα και το βραδυ καθολου, σημερα το πρωι τα ιδια, φοραω μονο σερβιετακι αν και αυτο καθαρο ειναι μεχρι ωρας.... Τι εγινε βρε κοριτσια/. Τρεις μερες μονο? Εγω που εκλεινα τις πεντε-εξι μερες περιοδου? Σας εχει συμβει?

Δημοσίευση

Καλημερα φιλεναδιτσα!!!Να σου πω.....εγω το επαθα αυτο τον προηγουμενο Ιουλιο!!!Και επειδη ξερουμε οτι αυτο συμβαινει οταν εισαι εγκυος,εγω ποια...ειχα αφηνιασει,ειμουν σιγουρη!!!Περνω το γιατρο μου λεει κ αυτος για αντε κανε μια χοριακη να δουμε γιατι μπορει να εχεις μεινει,παω......κ τρωω αλλη μια φολαααααα.......

Τελικα δεν ειταν τιποτα,επειδη την ημερα που περιμενα να μου ερθει πηγαμε για μπανιο στο Κατακωλο(Πελλοπονησος) κ εκει η θαλασσα ηταν τραγικα παγωμενη...ψιλοκρυωσε η κοιλια μου κ ειχα σαν αποτελεσμα να μου ερθει ελαχιστο αιμα κ για 2 μερες.Τον επομενο μηνα ηρθε κανονικοτατα!!

Ομως εσυ στη θαλασσα προφανως δεν εχεις παει...ε;;; ;)

Λες βρε ζουζουνα να εχει γινει τιποτα;;;;;;;;; :woohoo:

Δεν θελω να σε ξεκησωσω αλλα τι να σου πω;;να πας για χοριακη;;;μονο απο εκει θα καταλαβεις τι εχει γινει...

Βρε....λες;;;;;;;;;;;;; :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση

kalimera kai apo emena

ego to exo pathei duo treis fores ayto pou les kai piga sto giatro kai mou xe pei otitane periodoi agxous pou eixa tote bebaia afou mou kratouse gia duo treis meres meta apo dekapente mou erxotane pali periodos kanonika .Tha se sumbouleua omos na pas sto giatro sou na se dei giati isos kai na eisai eggyos makari.. :unsure:

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Τι νασου πω βρε κοριτσακι μου, δε μου εχει ξανατυχει αυτο, λες να μπαινω στη κλημακτηριο :woohoo: Ειχα κανονικη ροη τωρα τι εγινε δε ξερω ......
Ξεχασα να σας πω οτι ο κυκλος μου ειναι 28-30 μερες και μου ηρθε την 29η μερα και κοκκινοροζουλι αιματακι....
Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

Τι νασου πω βρε κοριτσακι μου, δε μου εχει ξανατυχει αυτο, λες να μπαινω στη κλημακτηριο :woohoo: Ειχα κανονικη ροη τωρα τι εγινε δε ξερω ......

Βρε μουρλεγκο!!!!!!Αμα μπαινεις εσυ στην κλημακτηριο,που εισαι μωρο...εμεις τι πρεπει να πουμεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;

Αντε καλε κανε μια χοριακη,τουλαχιστον θα σου φυγει το αγχος!!!

Δημοσίευση

κατα τυχη και εγω το επαθα αυτο!!!προχθες μου ηρθε η περιοδος και σημερα δεν υπαρχει!!!!!Μηπως τις τελευτεες μερες εισαι πολυ κουρασμενη????

εγω υποψιαζομαι οτι ειναι απο την κουραση γιατι η μικρη μου με εχει ξεσκισει τις τελελευτεες 2 βδομαδες

μου ηρθε 3 μερες νωριτερα μαλιστα και μου εκανε και εμενα εντυπωση!!!βεβαια δεν θα το εβαζα στο φορουμ αν δεν ειχα δει το μυνημα σου

Στην αρχη ηταν καφεκοκκινο το αιμα και την δευτερη μερα κοκκινο σημερα αφαντη εχει λιγακι καφε υπολυματα

κλιμακτιριο?????? :ohmy: απο τα 25 μου???? :side: νιαααααααα B)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ (ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΡΟΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΜΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΝΟΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ,ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΙΜΑΙ..!).ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..ΑΤΙΜΗ..!

Δημοσίευση

Xτες που πηγα στο γυναικολογο και με εξετασε μου ειπε οτι μαλλον ηταν απο το αγχος.... Η αληθεια ειναι οτι το τελευταιο καιρο δε τρωω και πολλη καλα, μπορει να ηταν κι απ' αυτο :dry::huh: Οτι και να 'ταν παντως βουρ για το μπεμπε αυτο το μηνα, ευτυχως και η τραχηλιτιδα εχει υποχωρησει.... Μηπως να παω και σ' εναν αλλο γιατρο για μια δευτερη γνωμη?

Δημοσίευση

Καλημερα φιλεναδιτσα μου!!!!!

Λοιπον εγω λεω να κατσεις στα αυγα σου,κ ασε τους γιατρους κ τις δευτερες γνωμες!!!

Το αγχος σε εχει εππηρεασει πααααρα πολυ!!!Δεν το βλεπεις;;;Δηλ.εισαι δοξα το Θεο,μια χαρα.τι θελεις να δημιουργησεις προβλημα απο το πουθενα;;μονο κ μονο απο το κολοαγχος;;;

Συγνωμη που στα λεω ετσι εντονα αλλα δεν θελω να βλεπω κοπελες που ειναι νεες κ γερες να τρελλαινονται χωρις λογο κ αιτια!!

Δηλ.σκεψου τωρα,να χαλασεις τον κυκλο σου μονο κ μονο επειδη το προκαλεις απο μονη σου!!

Αχ,θελω να ερθω να σε μπουφλισω!!!!Που εισαι λεγε;;;Πολυ μακρια;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Χαλαρωσε,ηρεμησε,ξεχασε το...ακουσε με κ θα δεις θα ερθει,οσο το κυνηγας,θα τρεχει κ αυτο.

Ελπιζω να μην σε πειραξουν αυτα που σου γραφω,για καλο σου στα λεω....ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!! :woohoo: ;):blink:

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Καλημερα φιλεναδιτσα μου!!!!!

Λοιπον εγω λεω να κατσεις στα αυγα σου,κ ασε τους γιατρους κ τις δευτερες γνωμες!!!

Το αγχος σε εχει εππηρεασει πααααρα πολυ!!!Δεν το βλεπεις;;;Δηλ.εισαι δοξα το Θεο,μια χαρα.τι θελεις να δημιουργησεις προβλημα απο το πουθενα;;μονο κ μονο απο το κολοαγχος;;;

Συγνωμη που στα λεω ετσι εντονα αλλα δεν θελω να βλεπω κοπελες που ειναι νεες κ γερες να τρελλαινονται χωρις λογο κ αιτια!!

Δηλ.σκεψου τωρα,να χαλασεις τον κυκλο σου μονο κ μονο επειδη το προκαλεις απο μονη σου!!

Αχ,θελω να ερθω να σε μπουφλισω!!!!Που εισαι λεγε;;;Πολυ μακρια;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Χαλαρωσε,ηρεμησε,ξεχασε το...ακουσε με κ θα δεις θα ερθει,οσο το κυνηγας,θα τρεχει κ αυτο.

Ελπιζω να μην σε πειραξουν αυτα που σου γραφω,για καλο σου στα λεω....ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!! :woohoo: ;):blink:

:):):) Ειμαι τυχερη γιατι ειμαι μακρια, οχι πολλη στην Πατρα ειμαι :lol: :silly: Εχεις απολυτο δικιο ομως, θα χαλαρωσω και αν ερθει εχει καλως αλλιως δε θα σκασω κιολας, εχω τη Λαμπρινη μου που κανει για δεκα παιδακια μαζι!!! Αληθεια, εχεις facebook?
Δημοσίευση

Εχω,αλλα δεν το πολυ χρησιμοποιω...δεν ξερω δεν το βολευομαι,μου αρεσει καλυτερα εδω που τα λεμε ετσι..μπαμ-μπαμ.Παντως ειμαι γραμμενη πετρουλα παπαδατου,αν θες βρες με κ κανε μου αιτηση η πες μου το δικο σου να σε βρω εγω.Φιλακια!

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Εχω,αλλα δεν το πολυ χρησιμοποιω...δεν ξερω δεν το βολευομαι,μου αρεσει καλυτερα εδω που τα λεμε ετσι..μπαμ-μπαμ.Παντως ειμαι γραμμενη πετρουλα παπαδατου,αν θες βρες με κ κανε μου αιτηση η πες μου το δικο σου να σε βρω εγω.Φιλακια!
Σου εστειλα αιτημα φιλιας :) Εγω ειμαι η Εleni Kaliva. Φιλακια πολλα
Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΡΟΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.........ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΦΟΒΗΘΕΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΗΣΥΧΑΣΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΝΙΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...