Μετάβαση σε περιεχόμενο

poso anupomoneite????????????????????

Recommended Posts

στον υπερηχο αρχιζει να φενεται απο την 10 με 11 εβδομαδα αν θυμαμαι καλα ..στη 11 σιγουρα γιατι αρχιζει να κουνιεται κιολας και θα παθεις σοκ ! θα δεις ενα μικρο ανθρωπακι ..φυλο παλι μαθαινεις γυρο στην 12-13 αλλα δεν ειναι απολυτο μπορει και αργοτερα ..σου ευχομαι ζησεις το θαυμα οπως του αξιζει ..σε ολο του το μεγαλειο ...

τι ευχες μου για ενα γερο μωρακι ...

αν ο τιτλος ηταν ερωτηση για το ποσο ανυπομονω τοτε θα σου απαντουσα πολυ ..παρα πολυ ....τοσο που το πολυ φανταζει λιγο μπροστα στην μεγαλη μου επιθυμια για αυτο το παιδι ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wendy mou poso eisai????? exoume trelathei idi apo tin perasmeni triti pou akousame tin kardoula tou mou irthe na balo ta klamata:) tora arxizo na to siniditopoio kai arxizo na niotho oti ola allazoun stin koilitsa mou me to sporaki mou :)))) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καταρχην συγχαρητηρια!!!!!!να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη...

λοιπον στην ουσια θα δεις ποδαρακια χερακια μυτουλα και ολα τα σχετικα στην αυχενικη διαφανεια γιατι ειναι καλα μηχανηματα...εκει μπορει να μαθεις και το φυλο...αν οχι τοτε σιγουρα στον επομενο υπερυχο....

Καλα κοριτσάκια μου εσείς θα πάθετε πλάκα όταν με το καλό κάνετε τον β'επιπέδου υπέρηχο!!!Εκεί φαίνονται τα πάντα!!!

Η Ολίνα είναι ακριβώς όπως ήταν τότε,που ήταν ελάχιστα εκατοστά,ίδια μυτούλα,ίδιο προσωπάκι....Η τεχνολογία πραγματικά έχει κάνει θαύματα!!!

Καλή συνέχεια αγάπες,να έχετε υπέέέέροχες εγκυμοσύνες κ με το καλό να έρθουν τα μπουμπούκια σας!!!

Φιλάκιαααα

Νομίζω αυχενικη 14-16 εβδομάδες και β' επιπέδου κοντά στις 21!

Κατα την 10η θα δεις ένα ανθρωπάκι μινιατούρα και θα πάθεις ακόμα μεγαλύτερο σοκ! Το φύλο εγω το έμαθα στην 11η, βέβαια δεν ήταν σίγουρος τότε αλλα μετα επιβεβαιώθηκε!

Καλή συνέχεια σε όλες μας!!!!

Εγω ανυπομονώ να γεννήσω....μπαμ θα κάνω!

Και εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι θα δουμε το φυλλο τους μαλλον στην αυχενικη διαφανεια...στις 9/2...ανυπομονω δεν λες τιποτα...σαν τρελη κανω...σκεφτομαι συνεχεια πως θα ειναι τωρα τα μωρα μου και κατι παθαινω...θα κανω ομως λιγακι υπομονη..που θα παει θα την κανω την ρημαδα...δεν γινεται!!!!οσο για το οταν ακουσες καρδουλα...σε καταλαβαινω απολυτα εμεις ακουσαμε πρωτα την καρδουλα στο ενα και μετα στο αλλο...ασε με πηραν τα ζουμια...σαν χαζο εκανα...και τοτε συνηδητο ποιησα οτι εχω 2 μωρακια στην κοιλιτσα μου!!!φοβερη εμπειρια!!!αντε με το καλο και σε σενα κοπελα μου..wendy και εγω απο τωρα τα λατρευω...φαντασου οταν τα δω live...ευχομαι να εχουμε ολες μια υπεροχη εγκυμοσυνη...!!!Φιλακιαααα!!!

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα και με το καλό εύχομαι σε όλες σας να έρθουν στη ζωή τα αγγελούδια σας!

Εγώ σήμερα κλείνω την 18η εβδομάδα... έχω κάνει ήδη 3 υπερήχους... στον πρώτο απλά ακούσαμε την καρδούλα του.. ήταν τόσο μαγικός ήχος... τον άκουγα μέχρι την επόμενη μέρα στ' αυτιά μου... ο επόμενος υπέρηχος ήταν για την αυχενική διαφάνεια.. εκεί το είδαμε ολόκληρο.. ήταν απίστευτο.. ένα τόσο δα πλασματάκι.. κουνιόταν.. κάποια στιγμή μας χαιρέτησε κιόλας.. δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου... στον επόμενο υπέρηχο.. είχαμε μεγαλώσει κι άλλο... είμαστε 222gr... δεν είναι φοβερό; Με αγωνία ανυπομονώ για τον υπέρηχο β' επιπέδου... μόνο που σκέφτομαι ότι σε λίγους μήνες.. (κι όμως τόσους πολλούς στην ουσία!!) ότι θα κρατήσω το παιδάκι μου στα χέρια μου, δακρύζω από συγκίνηση... έχω τόση μεγάλη λαχτάρα να το πάρω στην αγκαλιά μου... να το νιώσω... να το μυρίσω... αισθάνομαι υπερβολικά χαρούμενη γι' αυτό που μου συμβαίνει και ναι... ανυπομονώ τρελά!!!!

Με το καλό κοριτσάκια μου!

Σ' ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου.. με το καλό σε όλες μας.. αλλά πραγματικά μου φαίνεται πάρα πολύ μακριά... πάρα πολύ όμως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...