Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια

εδω και ενα χρονο προσπαθουμε με τον ανδρα μου για παιδακι και τα πραγματα δεν πανε καλα, μετα τις απαραιτητες εξετασεις φανηκαν καποια μικροπροβληματα που μαλλον θα μας οδηγησουν αρχικα στη μεθοδο της σπερματεγχυσης . Μενουμε στη Ροδο και θα ηθελα να βρω κανεναν καλο γιατρο που να εφαρμοζει την μεθοδο .Αμα γνωριζεται τιποτα θα με βοηθουσατε παρα πολυ

Ευχαριστω

Δημοσίευση

Επειδη εζησα καποια χρονια στη Ροδο,ο γιατρος που ειχα εκει λεγοταν Μανωλικακης.Πολυ καλος γιατρος.Ασε που πιστευω θα τον ξερεις...Απλα δεν ξερω αν ασχολειτε με σπερματεγχυσεις κ τετοια,αλλα νομιζω ολοι οι γυναικολογοι κανουν...

Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσίευση

geia sou polo mou!eimai i ioannna kai eimai ki ego apo rodo!to problima pou perigrafeis to eixa ki ego,mexri pou piga ston ioanni xatzi,me boithise prota na xseagxotho,meta ekana mia salpigografia kai ton epomeno mina to tsakosa to moraki!den xsero ti exsetaseis exeis kanei mexri tora alla pes mas analutika gia na se boithisoume!an thes til ktl exo!euxomai suntoma na exeis to sporaki stin koilitsa sou!

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ για της απαντησεις κοριτσια

εκανα και εγω σαλπιγκογραφιμα και εμφανιστηκε ενα μικρο προβλημα στην αριστερη σαλπιγγα , επισης και ο ανδρας μου παρουσιαζει ενα προβλημα κιρσοκηλης . Για αυτο θελω να βρω εναν πολυ καλο γιατρο , ειμαι στη ροδο΄λιγους μηνες για αυτο θελω καθοδηγηση , μαλλον θα επισκεφτω και τους δυο γιατρους που μου προτεινατε και βλεπουμε

Δημοσίευση

ο ακτινολογος ειμαι οτι ειναι μικρου βαθμου και δεν αποτελει ποβλημα , τωρα μεσα στην εβδομαδα θα δει ο αντρας μου τον ουρολογο του αλλα θα παει και σε κανα δυο ακομα για να παρουμε πληροφοριες και να δουμε τι θα κανουμε . Παντως λενε ολη οτι ειδικα σε αυτη την ηλικια (30) το ποσοστο να δουμε βελτιωση απτην εγχειρηση ειναι 20-30% . Εσεις τι κανατε ?

Δημοσίευση

polo έγραψε:

ο ακτινολογος ειμαι οτι ειναι μικρου βαθμου και δεν αποτελει ποβλημα , τωρα μεσα στην εβδομαδα θα δει ο αντρας μου τον ουρολογο του αλλα θα παει και σε κανα δυο ακομα για να παρουμε πληροφοριες και να δουμε τι θα κανουμε . Παντως λενε ολη οτι ειδικα σε αυτη την ηλικια (30) το ποσοστο να δουμε βελτιωση απτην εγχειρηση ειναι 20-30% . Εσεις τι κανατε ?

kalimera :) kai toy antra mou den einai se megalo vathmo alla o aktinologos mas eipe na tin kanei tin epemvasi giati einai mikros akoma (28) alla ektos apo ti kirsokili uparxei kai mia loimoxi pou prepei na tin antimetwpisi.. auti tin evdomada tha pame thesaloniki gia exetaseis kai na milisi me enan xeirourgo.. elpizw na pane ola kala alla opos vlepw tin exosomatiki den tin glitonoume..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...