Μετάβαση σε περιεχόμενο

4 μηνων μπεμπα αλλαγη συμπεριφορας...


Recommended Posts

και ενω ολα ηταν ησυχα και ωραια για τοσες εβδομαδες καθως με το που σαραντισε κοιμοταν 2300 με 0700 εδω και λιγες μερες μας ταλαιπωρει πολυ....

καταρχην κλαιει ενω θηλαζει.. ειναι γκρινιαρα σχεδον ολη την μερα... και το βραδυ απ τις 2200 μεχρι τις 0100 γκρινιαζει και σκουζει και δεν σταματαει με τιποτα .. τι μπρουμητα, τι ανασκελα, τι βολτες μεσα στο σπιτι, τι παιχνιδια.. ΔΕΝ σταματαει να γκρινιαζει να ΜΟΥΓΚΡΙΖΕΙ και να κουνιεται :angry::dry:

και μετα απο 3ωρη ταλαιπωρια κλεινει τους διακοπτες και κοιμαται...

το ξερω οτι τα μωρα ειναι πεδεμα απλα ειχαμε καλομαθει που τοσο καιρο ειμασταν σουπερ.. ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ?

βγαζουν απο 4 μηνων δοντια? ειναι κολικοι? ή τι άλλο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P

Καλημέρα σε όλες τις γλυκιές μανούλες του forum...Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην παρέα σας....

Είμαι καινούργια, με λένε Καρολίνα,31 ετών και έχω μία μπεμπούλα 7 1/2 μηνών την οποία λατρεύω και είναι όλη μου η ζωή....

Εμείς σε αντίθεση με σένα ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ τις πρώτες 45 μέρες με τη μπέμπα.Είχε κάνει τη νύχτα -μέρα και δέν κοιμόταν σχεδόν καθόλου τα βράδια....και δέν φτάνει αυτό έκλαιγε πάρα πολύ και ήθελε να ναι όλο στην αγκαλιά μας...Πίστεύω ότι ίσως η δικιά σου μπέμπα έχει αρχίσει τους κολικούς.Παρατήρησε άν σφίγγεται και άν μαζεύει τα ποδαράκια της προς την κοιλίτσα της....Αυτό είναι μία ένδειξη..Εμάς η παιδίατρος μας είχε πεί ότι θα τη βοηθάγε το χαμομήλι αλλά δέν έκανε τίποτα και μπορώ να πώ ότι την εκνεύριζε περισσότερο...το σίγουρο είναι ότι άν είναι κολικοί θα χρειαστεί αρκετή υπομονή... :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

perry καλημερα!Τα συμπτωματα που περιγραφεις παραπεμπουν στους κολικους,δυστυχως κρατανε 3 ωρες και εμφανιζονται 3 φορες την εβδομαδα,ο παιδιατρος μου ειπε οτι κρατανε γερα μεχρι και τον 4ο μηνα.το μονο που ηρεμουσε το δικο μου μωρο ηταν ο απορροφητηρας!Ναι,ναι καλα το ακουσες,κοιμοταν σε χρονο "dt".Kομπογιαννητικο βεβαια αλλα επιανε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Καρολίνα καλώς μας ήρθες,να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου,το ίδιο κ εσένα Πέρρυ...Γερές να είναι οι κούκλες μας να τις χαιρόμαστε!!

Πέρρυ μου εγώ πρόβλημα με κολικούς είχα τους πρώτους 3 μήνες κ για να σου πω την αλήθεια απ όσο το έχω ψάξει είναι λίγο δύσκολο να φταίει αυτό για τη μικρή σου γιατι οι κολικοί ξεκινάνε 20 μέρες περίπου μετά τη γέννηση κ μέχρι τον 4ο μήνα το πολύ σταματάνε!

Το πιο πιθανό για μένα είναι να βγάζει δοντάκια,ή anyway να την ενοχλούν τα ουλάκια της,πολλά μωράκια βγάζουν δόντια πριν κλείσουν τον 5ο μήνα,την ψάξατε?

Όπως κ να χει πάντως πιστεύω οτι πρέπει ν συμβουλευθείς τον παιδιατρό σου,καλό θα ταν να την εξέταζε κ να σου λεγε την άποψή του!

Εύχομαι να πανε όλα καλά κ να ησυχάσει κ πάλι το κοριτσάκι σου!

Φιλιά πολλά :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν αποκλειστει η αλλεργια και η ΓΟΠ τοτε μπορει να ειναι κολικοι αν και λιγο σπανιο μετα απο 4 μηνες .

Γενικα ομως να ξερεις τα μωρα μετα τους 3-4 μηνες εχουν πολυ υπερένταση γιατι αρχιζουν και παιρνουν πολλα ερεθισματα , κουράζονται αλλα δεν βρισκουν ευκολα τον τροπο να ηρεμήσουν και να κοιμηθουν .

Η μικρη μου ενω ήταν ενα πολυ ηρεμο μωρο (αν και ποτε δνε κοιμοταν στη διαρκεια της μερας ) , τον τριτο μηνα επειδή ήταν πολυ ενεργητική ολη μερα (γυριζε μπρουμυτα ανάσκελα απο 3ων μηνων , επαιζε με το γυμναστήριο ) οταν εφτανε η ωρα του υπνου της εβγαινε ολη η υπερένταση και δεν ηρεμουσε με τιποτα . Ουτε με αγκαλιες , ουτε με θηλασμο τιποτα δεν την βοηθουσε .

Παραλληλα και μεις μη γνωριζοντας τι συμβαινει της μεταδιδαμε την ενταση και την ανησυχια μας οποτε γινοταν φαυλος κυκλος .

Οταν καταλαβαμε οτι το μωρο δεν ειναι γκρινιάρικο αλλα εχει υπερενταση λογο των αναπτυξιακων αλλαγων , ηρεμησαμε και προσπαθησαμε να κανουμε οτι μπορουμε για να ηρεμει .

Την ημερα την κοιμιζα πανω μου στο μει ται και τη νυχτα αλλαξαμε τη ρουτινα υπνου . Για το δικο μου μωρο δεν χρειαζοταν το καθημερινο μπανιο γιατι την αναστατωνε και την ξυπνουσε . Οταν ερχοταν η ωρα υπνου , παρολο που μπορει να εδειχνε ορεξάτη ακολουθουσα το ρολοι , την επαιρνα να θηλασει στο δωματιο χωρις φασαρια με μικρο φως και μαζι με το γαλα μου προσπαθουσα να της διοχετευσω και την ηρεμια μου.

Μια ωρα πριν τον υπνο προσπαθουσα να ειμαστε σε ηρεμια χωρις φωνες , χωρις τηλεοραση ραδιοφωνο και να μιλαμε χαλαρα και ηρεμα . Να μην ειμαστε εκτος σπιτιου και να μην εχουμε επισκεψεις !

Ελπιζω να βοηθησα αλλα πρωτα κοιταξε για αλλεργια ή ΓΟΠ .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ αυτό πού έχω καταλάβει και απ'τα δύο μου παιδιά, είναι πώς ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει...

Μπορεί να κοιμούνται μέχρι τον πέμπτο μήνα super και ξαφνικά ένα βράδυ να μη κοιμούνται καθόλου...

Μπορεί να τρώνε μια χαρά και ξαφνικά μια ημέρα να γκρινιάζουν κτλ και να μη τρώνε σωστά.

Η κόρη μου από 40 ημερών και μέχρι τον 13 μήνα, κοιμόταν υπέροχα !!!

Από τις 9:30 το βράδυ, μέχρι τις 10:30 το πρωί.

Και ξαφνικά εδώ και 4 μήνες περίπου, ξυπνάει 2-3 φορές την νύχτα και κλαίει...

Και είναι ολόκληρο παιδί !.

Τίποτα δεν είναι σταθερό και δεδομένο με τα παιδιά.

Κουράγιο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...