Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!Ψαχνω για γυναικολογο σε Ελενα κ Αττικο.....στο Ελενα μου εχουν προτεινει τον Γαζη,Καπελακη κ τηνΓεωργιαδου....ενω στο Αττικο τον Σαλλουμ κ τον Γραψα.Οποια κοπελα εχει καποιον απο τους παραπανω ας μου απαντησει......ειναι η πρωτ εγκυμοσυνη κ το ψαχνω.....εχω βεβαια γιατρο αλλα ειναι στο ΙΑΣΩ.....κ δεν θελω να δωσω τοσα χρηματα! ;);)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ 1 ΧΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ Κ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΟΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΝΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ

Δημοσίευση

kristi Εγω προσφατα αλλαξα τον γυναικολογο μου-ο οποιος δουλευε στο ΙΑΣΩ-για να βρω εναν σε δημοσιο νοσοκομειο-και συγκεκριμενα στο ΑΤΤΙΚΟ. καποια κυρια που δουλευει εκει μου συνεστησε τον Θωμοπουλο. Πηγα λοιπον για Τεστ Παπ και εμεινα πολυ ευχαριστημενη,και απο τον ιδιο και απο το ιατρειο του.Αν θες τηλ στειλε μου pm.

Δημοσίευση

kristi-stergios έγραψε:

Κοριτσια καλησπερα!Ψαχνω για γυναικολογο σε Ελενα κ Αττικο.....στο Ελενα μου εχουν προτεινει τον Γαζη,Καπελακη κ τηνΓεωργιαδου....ενω στο Αττικο τον Σαλλουμ κ τον Γραψα.Οποια κοπελα εχει καποιον απο τους παραπανω ας μου απαντησει......ειναι η πρωτ εγκυμοσυνη κ το ψαχνω.....εχω βεβαια γιατρο αλλα ειναι στο ΙΑΣΩ.....κ δεν θελω να δωσω τοσα χρηματα! ;);)

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ,ΑΚΡΙΒΩΣ.

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.

EΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ΝΟΜΙΖΩ,ΤΟΥ ΕΛΕΝΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΝΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

ναι για τοσο ποσο εμαθα κ γω κ συγνωμη κιολας αλλα η γιατρος μου που ειναι στι ιασω περνει 1300 ανεξεραιτως την γεννα κ το δωματιο!!!!απλα το θεμα ειναι το νοσοκομειο!!!!!ειναι μεγαλο αισχος να πληρωνεις τοσα λεφτα σε δημοσιο απο την στιγμη που μας κρατανε τοσες εισφορες....ντροπη τους!!!δεν φτανει που εκει που ειναι καθονται κ τους πληρωνουν ολα τα φτωχαδακια,ζητανε κ φακελακια κιολας!!!συγνωμη για την οργη μου αλλα ζουμε σε μια ελλαδα πολυ αδικη!!!!!

Δημοσίευση

gennhsa prin 10 xronia sto Elenas!!!o giatros me anelave xwris na me gnwrizei ston ogdoo!!se kammia episkepsh den hthele xrhmata!sth genna den zhthse xrhmata..emeis tou dwsame tote 150.000draxmes!!geia to nosokomeio plhrwsa 45.000draxmes logw kaisarikhs!

twra meta apo 10 xronia fusika me vlepei o idios giatros!rwthsame gia monoklino sto 5o kai mas eipan 200 euro h vradia!!siga ta lefta!!!gia dwmatio poluteleias pou den exei na zhlepsei tipota apo ta nosokomeia-3enodoxeia!!rwthste tis kopeles pou prosfata gennhsan!den exw kanena parapono apo to Elenas!kai exw xasei kai ena mwro me giatro tou Iasw!!!den allazw to giatro mou me tipota me voh8hse paaara polu psuchologika (3 xronia prospa8ousa gia 2o paidi kai molis phga sto giatro mou vrhke amesws to provlima!)twra euxomai na pane ola kala kai na gennhsw me to kalo pali ekei!elpizw na voh8hsa! :)

Δημοσίευση

O δικος μου γιατρος ειναι στο Ιασω αλλα η κουμπαρα μου που ειναι απο επαρχια γεννησε Αθηνα στο Ελενα γιατι εκει ειχε γιατρο κ αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ο Γαζης!Θα το τσεκαρω πιο μετα,γιατι τωρα θα κοιμαται κ θα σου ξαναστειλω!

Αν ειναι αυτος,ειναι καταπληκτικος κ φοβερος επιστημονας!Εζησα ολη της την εγκυμοσυνη(πριν 3 χρονια)απο κοντα!Ειναι πολυ ευχαριστημενη κ εκεινη κ η αδερφη της που γεννησε με αυτον αλλα 2 παιδια!Ουτε λεφτα ζητησε,τιποτα!

Αλλα μη λεω πολλα,θα το τσεκαρω πρωτα κ θα σου πω

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΑΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΧΑΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 60 ΕΥΡΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...