Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια ειμαι κι εγω νεο μελος...αν εχει τυχει σε καποια ας μου πει.εχω κυκλο 30 ημερων.ημουν εγκυος τον αυγουστο και απεβαλλα'παλλινδρομη΄.τωρα ειχα περιοδο στις 26-12 και ηρθα ελευθερα σε επαφη στις 31 οταν ειχα καθαρισει.μετα απο μια βδομαδα ειχα καφε κηλιδες μια φορα μονο και νιωθω καπως πρησμενη..υπαρχει πιθανοτητα;εχω ακουσει οτι καποιες φορες οταν φτασει το ωαριο στην μητρα καποιες εχουν καφε κηλιδες...δεν μπορω να περιμενω αλλο και δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν...

Δημοσίευση

καλως μας ηρθες..!!

παντα υπαρχει πιθανοτητα!!!μπορεις να πας να κανεις μια β-χωριακη,αν και νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις,αλλα θα δειξει..ειναι η πιο αξιοπιστη μεθοδος..

δεν πολυκαταλαβα αν το θελεις η οχι,παντως σου ευχομαι ντο αποτελεσμα να σε χαροποιησει!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω...το θελω στην πραγματικοτητα παρα πολυ!!!απλα φοβαμαι να ενθουσιαστω...σημερα εχω πονακια στην μεση...και αισθανομαι πολυ κομμενη..ξερεις περασα πολυ δυσκολα μετα την αποβολη και προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη...οσο μπορω βεβαια για τι θελω να μαθω..θα περιμενω μεχρι την δευτερα..

Δημοσίευση

kalispera vasia...

euxomai mesa apo tin kardia mou na eisai egkuos kai ola na pane super...

ego eimai stin ekti evdomada peripou tis egkumosunis mou..kai nomizo oti i sullipsi egine akrivos meta tin periodo...exo akousei gia tis killides pou les..apo kapoies files mou otan itan egkuos

to kalutero einai na pas na kaneis mia xoriaki..

euxomai na mas peis suntoma kala nea..

filia polla... :)

Δημοσίευση

Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος στο Blog . Είχα την 3η αποτυχημένη προσπάθεια μου στην εξωσωματική πριν 3 μέρες. Εκανα χοριακή και βγήκε αρνητική, παρόλα αυτά έχει να μου έρθει περίοδος από 30/12/2009. Υπαρχει καμία ελπίδα να αλλάξει το αποτέλεσμα της χοριακής? Εχειι τύχει σε καμία σας? :(

Δημοσίευση

ΦΗΜΗ έγραψε:

Καλημέρα. Είμαι νέο μέλος στο Blog . Είχα την 3η αποτυχημένη προσπάθεια μου στην εξωσωματική πριν 3 μέρες. Εκανα χοριακή και βγήκε αρνητική, παρόλα αυτά έχει να μου έρθει περίοδος από 30/12/2009. Υπαρχει καμία ελπίδα να αλλάξει το αποτέλεσμα της χοριακής? Εχειι τύχει σε καμία σας? :(

Φιλεναδα μου,καλημερα..λυπαμαι για το αποτελεσμα..ομως μπες καλυτερα στο post της εξωσωματικης κ ρωτα τα κοριτσια εκει...σιγουρα θα ξερουν να σου πουν.Εγω προκειτε να ξεκινησω τον Μαιο,οποτε ακομη δεν εχω εμπειρια στο θεμα..μπες στο"Εξωσωματικη,ποιες ξεκινησαμε παρεουλα;".Ο γιατρος σου ομως τι λεει;;;μηπως θα επρεπε να ρωτησεις εκεινον;;

Δημοσίευση

Βάσια μου να σου πω ότι κάποιες φορές εγώ βγάζω καφέ κηλίδες όταν μπαίνω στις γόνιμες. Εύχομαι όμως πραγματικά μέσα από την καρδιά μου οι δικές σου καφέ κηλίδες να προμηνύουν την αρχή μιας εγκυμοσύνης. Αλλά και πάλι, αν δεν είναι κάτι τέτοιο, θα γίνει την επόμενη φορά, να μην απογοητευθείς.

Δημοσίευση

bassia ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΙΑΣΤΗΚΕ 5/8 Κ ΣΤΙΣ 21/8 ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΕΙΑΚΗ

Κ ΦΑΝΗΚΕ 12 ΑΛΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕ ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ Κ ΘΑ ΦΑΝΕΙ

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για ολα!!!ακομα δεν μου ηρθε!!!!εχω καθυστερηση 7 μερουλες και σημερα ολη την μερα το στηθος μου αρχισε να πρηζεται..το νιωθω..αυριο παω για χοριακη οπωσδηποτε πρωι πρωι και το απογευμα θα σας πω -ελπιζω για τα καλυτερα-νιωθω πως εγινε το θαυμα!!!

Δημοσίευση

bassia1 έγραψε:

κοριτσια ευχαριστω για ολα!!!ακομα δεν μου ηρθε!!!!εχω καθυστερηση 7 μερουλες και σημερα ολη την μερα το στηθος μου αρχισε να πρηζεται..το νιωθω..αυριο παω για χοριακη οπωσδηποτε πρωι πρωι και το απογευμα θα σας πω -ελπιζω για τα καλυτερα-νιωθω πως εγινε το θαυμα!!!

Σου στέλων τις πιο θερμές ευχές μου για ένα θετικόόόόόόόότατο αποτέλεσμα! :lol: :silly: :cheer: :laugh: Κι ένα καρματάκι για περισσότερη τύχη.. :);)

Δημοσίευση

κοριτσια ειμαι πολυ χαλια απο χτες!!!!εκανα χοριακη και το αποτελεσμα ειναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ...πολυ απογοητευση!!!η περιοδος δεν μου ηρθε και δεν εχω ορεξη να μιλησω σε κανεναν..μονο η αδερφη μου το γνωριζε κι εσεις...νιωθω πως δεν εχω κουραγιο να προσπαθησω ξανα..κουραστηκα..εχουν περασει δυο χρονια που προσπαθω και 4 μηνες απο την αποξεση..πως να συνεχισω..καθε φορα που φτανει αυτη η στιγμη παλι να αρχισω απο την αρχη;πως;

Δημοσίευση

Μην στενοχωριεσαι καλη μου.Αυτες οι καταστασεις ειναι πολυ ψυχοφθορες το διαβαζω εδω καθημερινα.Παρε παραδειγμα απο τις υπολοιπες κοπελες ομως που δεν το βαζουν κατω!Θα σκεφτεσαι οτι μετα απο αυτες τις προσπαθειες θα κρατας στην αγκαλια σου το μικρο σου πιτσουνακι!!

Δημοσίευση

ΒΑΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ . Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...