Μετάβαση σε περιεχόμενο

β χωριακη

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα.πριν λιγες μερες για ακριβεια τη τριτη βεβαιωθηκα οτι ειμαι εγκυος μετα απο τη ταλαιπωρια μιας εξωσωματικης.τη τριτη η β χωριακη μου βγηκε 304 και στον υπερηχο δεν ειδε τιποτα ο γιατρος στον οποιο δεν ειχα ξαναπαει κ ο οποιος επειδη δεν ειδε τιποτα μου μιλησε για διακοπη κυησεως.σημερα επανελαβα τη β χωρ, και μου βγηκε 518.ο γιατρος μου αρχισε κατι ....θα δουμε ,περιμενα να πας καλυτερα ,τελος παντων με εκανε να αισθανομαι πολυ απαισιοδοξα.εσεις που εχετε προχωρησει στις εγκυμοσυνες σας,τι λετε βρε κοριτσια.γιατι αυτος ο ανθρωπος μ εχει αγχωσει πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω...

Μακάρι να πάνε όλα καλά, η χοριακή σου να ανέβει στα ύψη και να είσαι εγκυούλα!!!!!!!

anna k έγραψε:

κοριτσια καλησπερα.πριν λιγες μερες για ακριβεια τη τριτη βεβαιωθηκα οτι ειμαι εγκυος μετα απο τη ταλαιπωρια μιας εξωσωματικης.τη τριτη η β χωριακη μου βγηκε 304 και στον υπερηχο δεν ειδε τιποτα ο γιατρος στον οποιο δεν ειχα ξαναπαει κ ο οποιος επειδη δεν ειδε τιποτα μου μιλησε για διακοπη κυησεως.σημερα επανελαβα τη β χωρ, και μου βγηκε 518.ο γιατρος μου αρχισε κατι ....θα δουμε ,περιμενα να πας καλυτερα ,τελος παντων με εκανε να αισθανομαι πολυ απαισιοδοξα.εσεις που εχετε προχωρησει στις εγκυμοσυνες σας,τι λετε βρε κοριτσια.γιατι αυτος ο ανθρωπος μ εχει αγχωσει πολυ

να ρωτήσω ο γιατρός που σου έκανε τον υπέρηχο είναι ο γιατρός που είχες στην εξωσωματική? αν ανεβαίνει η χοριακή σου μην φοβάσαι..

το οτι ανεβαινει η χοριακη σου,ειναι καλο σημαδι!Εγω στη θεση σου ,θα εκανα και σε αλλον γιατρο υπερηχο ,θα ζηταγα μια δευτερη γνωμη!καλη επιτυχια ;)

oxi δεν ειναι ο γιατρος της εξωσωματικης.αυτον θα τον δω τη τριτη που θα παω στη πολη μου.απλα ειπα να παω κ σε εναν εδω.αλλα με απογοητευσε τοσο που τρεμω να σηκωθω απ το καναπε

αννα μη στεναχοριεσαι απο τη στιγμη που ανεβαινει η χοριακη.εξαλλου στον υπερυχο φαινεται κατι οταν η χοριακη σου ειναι πανω απο 1500.μου το εχουν πει δυο γυναικολογοι γιατι και σε μενα ανεβαινε αργα.Α οσον αφορα τις χοριακες υπαρχουν πολλες περιπτωσεις απο κοπελες που γεννησαν υγιεστατα παιδια με χαμηλες χοριακες και αλλες που ειχαν αρνητικες χοριακες και ηταν εγκυες.μην μπαινεις σε αυτο το τρυπακι καλυτερα.η γνωμη μου ειναι να πας και σε αλλο γιατρο καλυτερα.

αυτο λεω να κανω.θα παω να δω το γυναικολογο μου στη πολη μου τη τριτη να με δει κ υστερα θα βρω καποιον αλλον κ εδω να με παρακολουθει.μα απορω.ειναι δυνατον να μου λεει τετοια στην αρχη της εγκυμ?δηλαδη εχω που εχω την αγωνια μου εχω κ τον ...... να μη πω να με αγχωνει ακομα πιο πολυ.ευχαριστω παντως κοριτσια.μου αναπτερωνετε λιγο το ηθικο

Τις εξετάσεις τις έκανες στο ίδιο κέντρο; Είναι πολύ σημαντικό διότι οι μετρήσεις από κέντρο σε κέντρο "παίζουν"...

Η σωστή πορεία είναι η χοριακή να διπλασσιάζεται ανά 2 μέρες. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει στο 100% των περιπτώσεων, θα πρέπει να κάνεις υπομονή και χοριακές ανά 2 μέρες για να βεβαιωθείτε! Υπάρχουν εγκυμασύνες που ξεκίνησαν έτσι αλλά εξελίχθηκαν καλά!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Και προς το παρόν ηρέμησε γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω!

KAΛΗΣΠΕΡA ANNA!!!!!!!

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ....

ΤΟ ΟΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.

ΚΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ....

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ...

οχι δε την εκανα στο ιδιο κεντρο.ζαλιζομουν σημερα κ δε μπορουσα να φτασω στο προηγουμενο που εκανα τη τριτη.τωρα μου ειπε να την επαναλαβω τη δευτερα.αλλα δε ξαναπαω σε αυτον.τιποτα δεδομενο στην εγκυμ δεν υπαρχει αλλα ρε κοριτσια με αγχωσε παρα πολυ.αντι να μου πει οτι ωσπου να φτασει 1000 η χωριακη δε δειχνει κατι(οπως μου ειπαν οι μικροβιολογοι)αυτος μου ελεγε για διακοπη κυησης κτλ.τιποτα.εμενα μου ειπαν οτι πρεπει ανα 2 μερες να αυξανεται τουλαχιστο 60% απο τη προηγουμενη.και αφου ειμαι τουλαχιστο μεσα σε αυτο το δεδομενο πιστευω οτι ολα θα πανε καλα

ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ,ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500-2000 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ...

Αντε βρε!!! Και φοβήθηκα...Αυτό φταίει...Να πας αύριο στο πρώτο κέντρο και τέλοσπάντων τις επόμενες χοριακές να τις κάνεις σε ένα συγκεκριμένο ΤΟ ΙΔΙΟ!!!!

Ολα θα πάνε καλά!

Άννα μου, εύχομαι όλα να εξελιχθούν τέλεια!

Παίζει ρόλο και το που κάνεις τη χοριακή, έχει δίκιο η Ειρήνη. Πότε θα ξανακάνεις χοριακή τώρα; Φρόντισε να την κάνεις ξανά σ'αυτό που έκανες την τελευταία εξέταση για να 'χεις μέτρο σύγκρισης με αυτήν.

Βασικά αυτό που μου'χε πει ο γιατρός μου κάποτε ήταν ότι κάθε 3 μέρες πρέπει να υπερδιπλασιάζεται η τιμή για να μιλάμε για ομαλή εξέλιξη.

Προσπάθησε να'σαι χαλαρή και πρόσεχε τον εαυτό σου - δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις αυτήν τη στιγμή...

τωρα τη δευτερα θα τη ξανακανω που θα παω στο γιατρο μου τον κανονικο.αυτος ο γιατροσ που ηταν της εξωσωματικης μου μου ειπε οτι το 304 που ειχα τη τριτη ηταν μια χαρα.θα δειξει απο κει κ περα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...