Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι κρέμα προτείνετε μετά το καθάρισμα απο τα κακά;


Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα!είμαι νέα μαμά όπως θα έχετε διαβάσει και άλλες φορές και ο μικρούλης μου τελευταία έχει λίγο κοκκινίσει στο ποπουδάκι του.Τον πλένω τακτικά γιατί κάνει πολλές φορές κακάκια τη ημέρα.Στην αρχή τον έπλενα με αφρόλουτρο προδέρμ απο κάτω αλλά επειδή είδα ότι χειροτέρεψε τώρα πλέον τον πλένω μόνο με νεράκι και μετά του βάζω την φισάν κρέμα αλλά δεν έχω δει σοβαρή βελτίωση στο κοκκίνισμα.Χρησιμοποίησα και την πενατέν αλλά επειδή δεν φεύγει με το νερό τον έκανε χειρότερο τον καημενούλη!εσείς τι χρησιμοποιείτε;τι μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω;φοβάμαι μην συγκαεί :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα μια φορα ειχε συγκαει στα μπουτακια και αφου τον επλυνα καλα με το σαπουνακι του και καλο ξεβγαλμα με νερο του εβαλα baby oil με ενα βαμβακι και το απλωσα καλα και απο πανω την κρεμουλα που συνηθως του βαζω... εγω χρησιμοποιω της penaten απο τοτε που γεννηθηκε... απο τοτε του βαζω σε καθε αλλαγμα baby oil και δεν εχει ξανασυγκαει ποτε... καμια φορα τον αφηνω και με σκετο λαδακι χωρις κρεμα και δεν παθαινει τιποτα...!!! Δοκιμασε το και θα δεις οτι αμεσως θα καλυτερεψει...!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ βάζω πενάτεν κι είμαι αρκετά ευχαριστημένη! Αλλά αυτό θα το δεις στο μωράκι σου! Εμένα την απορροφάει όλη την κρέμα κι όταν τον αλλάζω δεν μένει καθόλου! Δοκίμασε της frezyderm την οποία θα βρεις μόνο σε φαρμακεία! Και είχα διαβάσει ότι δεν κάνει να βάζουμε πολύ, ν'αφήνουμε το δέρμα να αναπνέει! Εγώ βάζω πάρα πολύ λίγο στα αλλάγματα της μέρας και περισσότερο την νύχτα στις 12 όπου θα μείνει μέχρι τις 10 το πρωί! Καλή συνέχεια και να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα

Ε΄μένα ο δικός μου είναι 16 μηνών και του βάζω μόνο bepanthol για σύγκαμα δεν ξέρω αν την έγραψα σωστά και δεν μου έχει συγκαεί ποτέ μέχρι τώρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν χρησιμοποιεις μωρομαντηλα θα σου ελεγα να τα σταματησεις.

Εγω πλενω την μικρη μου σε καθε της "βρωμοδουλεια"

κι αν ειμαστε εξω την καθαριζω με νερο και βαμβακι και δεν

εχει κοκκινισει ποτε.

Μετα απο καθε αλλαγη πανας της βαζω sudocream κατα την

διαρκεια της ημερας, και τη νυχτα Bepanthol.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και η μικρη μου κοκκινιζει και κατεληξα οτι φταινε τα παμπερς και βαζω λιμπερο οσο για την κρεμα βαζω στης frezyderm ειναι πολυ καλη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την ενυδατική της frezyderm και άν βλέπω πως πάει να κοκκινίσει της chicco για τα συγκάματα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη και δεν έχει συγκαεί ποτέ μέχρι τώρα. Δεν βάζω όμως σε κάθε αλλαγή παρά μόνο το βράδυ μετά το μπανάκι, νομίζω πως η πολλή χρήση δεν αφήνει το δέρμα να αναπνέυσει και αλλοιώνει το ph του δέρματος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οταν κάνει κακάκια την πλένω κάτω από τη βρύση και της βάζω αφρολουτρο της frezyderm στην περιοχή. (με αυτό την κάνω μπάνιο). Αφού την σκουπίσω της βάζω την ειδική κρέμα συγκάματος της ίδιας σειράς! Εχω και σαμπουαν και κρέμα σώματος που τη βάζουμε μετα το μπανάκι μας. Τα χρησιμοποιώ από τότε που γεννήθηκε και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν έχω αντμετωπίσει πρόβλημα ως τωρα!Στη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τη sudocream χρησιμοποιω, αλλα οχι σε καθε αλλαγη πανας. Μονο τη νυχτα στο τελευταιο αλλαγμα που μενει πολλες ωρες με την ιδια πανα! Δεν εχει κορτιζονη, τωρα την ξανακοιταξα αλλα ειναι αρκετα δυνατη απο πλευρας αντισυψιας...

Μια φορα που παρουσιαστηκε μια κοκκινιλα (τοτε χρησιμοποιουσα την penaten παλι με τον ιδιο τροπο, δεν ειδα αμεση βελτιωση ουτε με αυτη ουτε με αλλη κρεμμα συγκαματος. Εστρωσε μεσα σε 2 μερες, με βαμβακι με ελαιολοδο, επαλειψη μετα το πλυσιμο - καλα στεγνωμενος εννοειται και κομπρεσουλες με χλιαρο χαμομηλι... Και το δυσκολοτερο... οσο γινεται περισσοτερη ωρα χωρις πανα, να αεριζεται η περιοχη.

Μωρομαντηλα, χρησιμοποιω αν εχει πολλα και καπως σφιχτα κακα, πριν το πλυσιμο, για να καθαρισω τα πολλα... και φυσικα εξω. Εχω βρει καποια που τα θεωρω αρκετα ασφαλη ακομα και χωρις ξεπλυμα μετα!

Απο αυτα που ξερω τα πολλα σαπουνισματα συνηθως δεν ωφελουν, καλυτερα πρωτα καθαρισμα με λαδακι τα κακα και μετα καλο ξεπλυμα, παρα καθε φορα σαπουνισμα... Και το μπανιο μια φορα τη μερα με τις σαπουναδες του και ειναι μια χαρα!

Απο τοτε παντως που αλλαξα την κρεμα συγκαματος και ανακαλυψα αυτα τα μωρομαντηλα που εχουν μονο διαφορα λαδακια, δεν ξαναυπηρξε προβλημα, εννοειτε πως σε θεματα καθαριοτητας - αλλαγων πανας δεν αλλαξα τις συνηθειες που ειχα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μόνο της weleda !η κρέμα για την αλλαγή πάνας είναι φοβερή..! τουλάχιστον εγώ δεν την αλλαζω με τίποτα..μια φορά πηγε να μου συγκαεί η μπεμπα, ( χρησιμοποιούσαμε την sudocream τότε, ) και μέσα σ ένα βράδυ είχε φιάξει...και πριν καμιά βδομάδα, την είχαν αφήσει με τα κακά καμιά ώρα και (γρ......μα δεν μύριζε ουτε εκλαιγε λεει !! ) και ήταν το ποπουδάκι μας σε κακό χάλι...πάλι με της weleda σε δυο μέρες ´ηταν περδίκι..ουτε κάψιμο, ουτε κοκκινισμα ουτε τπτ...στην συνιστω ανεπιφύλακτα !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

eva 25 και εγώ έχω την σειρά της frezyderm σαμπουάν,αφρόλουτρο,λαδάκι και γαλάκτωμα αλλά δεν έχω την κρεμούλα για το σύγκαμα που λές.Σκέπτομαι και της weleda τουλάχιστον αυτή που έβαζα εγώ στις θηλές μου της weleda ήταν πολύ καλή ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΒΑΜΒΑΚΑΚΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ SUDOCREAM ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΝΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΠΛΩΝΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ. Η SUDOCREAM ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΗ FRZYDERM ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΥΡΙΖΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ.ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΡΕΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ . ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΑΖΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ SUDOCREAM ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΚ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω κοριτσια της εβαζα στην αρχη μεχρι 2 3 μηνων και μετα μου ειπαν οτι ολες αυτες οι κρεμες περνανε απο το συκωτι ( δεν ξερω αν ειναι παραπληροφορηση) και σταματησα σταδιακα να της βαζω και δεν ειχε κανενα προβλημα! Αν καποιες φορες κοκκινιζε ο ποπος της της εβαζα η λαδακι φαγητου οτι πιο αγνο σε σχεση με οποιαδηποτε κρεμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια νομίζω οτι κρεμούλες πρέπει να βάζουμε μόνο σε περίπωση ερεθισμων..Εμένα τουλάχιστον η παιδίατρος αυτό με είχε συμβουλέψει!

Σ αυτή την περίπτωση sudocrem κ σε λίγες ωρίτσες...καθάρισες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...