Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΙΛΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΦΙΛΗ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΕΛΛΥ ΠΑΓΩΝΑΚΗ!!!!ΨΑΧΤΕ ΜΕ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 115
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σου εστειλα κι εγω το αιτημα φιλιας... Αγγελικη Πετροπουλου... Και οταν μαθεις πως παιζονται τα παιχνιδια, ή ανακαλυψεις κανενα καλο... πες και σ'εμενα γιατι μεχρι τωρα δεν εχω βρει το χρονο να πολυ-ασχοληθω και μονο φωτογραφιες ανεβαζω αντε και κανενα chat...

:kiss::kiss::kiss:

το μονο ατομο που βρησκω ειναι ενα profil με 5 ατομα για φιλους χωρις φωτο αυτη εισαι????

επειδη δεν ειδα κοινους γνωστους μην το στειλω σε ασχετο ατομο

MITSI2 έγραψε:

το μονο ατομο που βρησκω ειναι ενα profil με 5 ατομα για φιλους χωρις φωτο αυτη εισαι????

επειδη δεν ειδα κοινους γνωστους μην το στειλω σε ασχετο ατομο

MITSI2 εγω ειμαι χωρισ τη φωτο!!!ακομα..χιχι!!! :P

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!Αν και τωρα εχουμε ακομα και 7 κιλα παραπανω...

Εσυ ομως τελειο σωμα!!!!Αντε να τα χασω κ εγω γιατι εχω αρχισει να απελπιζομαι!!! :dry:

Καλα ε πρεπει ναειμαι φοβερη και τρομερη!!! Δε βρισκω ουτε την Αγγελικουλα ουτε τηνΕυη ουτε την Αννα-Αλεξανδρος!!!!

μια χαρα εισαι!!! Εγω 18!!!ποσο μηνων τον βαφτησες? Γιατι σκεφτομαι για Μαϊο που θα φτιαξει ο καιρος αλλα θα ειναι σχεδον 8 μηνων,...

Ευη εστειλα ελπιζω ναεστειλα σωστα!!! Δεν ειχα δει κανενα κοινο φιλο γιαυτο νομιζαπωςεκανα λαθος.

8 κιλα!! ουαου! εγω εβαλα 14 κ σημερα που ζυγιστηκα ειδα οτι τα εχω χασει!! ναναι καλα η γαστρεντεριτιδα! Οποτε προσπαθουμε να κατεβουμε ακομα πιο κατω!!

8 μηνων ειναι πολυ καλη ηλικια. Εμεισ τον βαφτισαμε 5 μηνων.

Οταν γυρισα σπιτι απο την κλινικη ημουν στα 13. Δυο μηνες μετα ειχα παει στα 8 χωρις διαιτα κλπ, πριν εναμιση μηνα εκαναδιατροφη, απο αρχεςγεναρη ξεκινησα διαιτα και μου ειχαν μεινει 2.5 κιλα, τα οποια εχασα απο προχτες!! Να ενα καλο που μου εκανε η γαστρεντεριτιδα!!!! Αν θες ελα να σε αγκαλιασω δεθελει κ πολυ το κακο! Αλλα επειδη ειχα παχυνει πριν μεινωεγκυος θελω να χασωαλλα 7-8 κιλακια.

Ποσα σου εχουν μεινει? Καλα μη βιαζεσαι κιολας ειναι πολυ μικρη υ μπουμπου σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...