Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή μου ζούμπι!!! Χαίρομαι τόσο πολύ με τα νέα σου και

πιο πολύ χαίρομαι γιατί νιώθεις εσύ καλά!

Εύχομαι πραγματικά πάνε όλα υπέροχα...καλέ... είμαι σίγουρη

ότι σε λίγο καιρό θα χαιρόμαστε πάρα πολύ!!

Πέρα από τη θετική ενέργεια..πάρε κι ένα καρματάκι!!!

Δημοσίευση

Ειστε υπεροχες,φοβερες,σας ευχαριστω πολυ ολες!

Bibibo..και εγω εχω κανει αυτες τις σκεψεις,πολλες φορες ειπα"αι στο καλο,αφου εχω το κοριτσακι μου γιατι να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια;".Ομως τελικα καταλαβα οτι θελω να προσπαθησω γιατι αν δεν το κανω,δεν θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου στο μελλον.Θα προσπαθησω κ οτι γινει...ετσι κ αλλιως αποφασισαμε με τον αντρουλη,πως θα το επιχειρησουμε δυο φορες,αν ερθει,ηρθε αν οχι τι να κανουμε...Υπαρχουν τοοοοοοοοσα πολλα πραγματα που αρεσουν κ στους δυο μας να κανουμε που σιγουρα θα το καλυψουμε το "κενο"..περα απο αυτο εχουμε το Ειρηνακι μας που το λατρευουμε!

Δημοσίευση

βρε ζουμπιτσα μου τωρα το ειδα με συγχωρεις..

αντε ευχομαι η προσπαθεια να πετυχει κ σε λιγο καιρο να

κρατατε ολη οι οικογενεια μαζι το μικρο θαυματακι της φυσης.

οληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου η θετικη σκεψη κ μαζι σου!!!!!

εεε βρε κοριτσια με τοση θετικη αυρα που εχει το μαμμυ ειναι

δυνατον να μην πιασουμε ολεσ???????

Δημοσίευση

Ζουμπι μου, αντε με το καλο κουκλιτσα μου.

Πολυ χαιρομαι!!! Να δεις που ολα θα πανε τελεια και σε λιγο καιρο θα μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα. Ολες τις ευχες μου!!!

Πολλα φιλια και θετικη σκεψη :kiss:

Παρε και ενα καρματακι απο εμενα

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ζούμπι... σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Εύχομαι να πετύχει με την πρώτη και να χαρείσετε ένα ή και δυο αδερφάκια στην κορούλα σου.

Πάρε καρματάκι και απο μενα

Και εγω ξεκινάω εξωσωματική...

Δεν θα προσπαθείσω ξανά με σπερματέγχυση γιατί ειναι χαμένος κόπος και χρόνος. Θα πάω παρακάτω...

Μάλιστα σήμερα έχω ραντεβού με το γυναικολόγο μου να συζητήσουμε.

Αθήνα θα την κάνω και εγώ κατα το Πάσχα.

Μαζί θα είμαστε φιλανάδα.......... μαζί θα τα περνάμε ... και θα τα λέμε ..........

Σε ποιό κέντρο θα πας? Λές να είμαστε στο ίδιο? κανε πλάκα!!!!!

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα

και που ξέρεις μπορεί να βρεθούμε απο κοντά οταν ερθω Αθήνα

Δημοσίευση

ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Σ'ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ.....ΗΡΕΜΗ, ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΗ!!ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑΑΑΑ!!!!

Δημοσίευση

ζουμπι έγραψε:

Ειστε υπεροχες,φοβερες,σας ευχαριστω πολυ ολες!

Bibibo..και εγω εχω κανει αυτες τις σκεψεις,πολλες φορες ειπα"αι στο καλο,αφου εχω το κοριτσακι μου γιατι να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια;".Ομως τελικα καταλαβα οτι θελω να προσπαθησω γιατι αν δεν το κανω,δεν θα τα εχω καλα με τον εαυτο μου στο μελλον.Θα προσπαθησω κ οτι γινει...ετσι κ αλλιως αποφασισαμε με τον αντρουλη,πως θα το επιχειρησουμε δυο φορες,αν ερθει,ηρθε αν οχι τι να κανουμε...Υπαρχουν τοοοοοοοοσα πολλα πραγματα που αρεσουν κ στους δυο μας να κανουμε που σιγουρα θα το καλυψουμε το "κενο"..περα απο αυτο εχουμε το Ειρηνακι μας που το λατρευουμε!

Zουμπι μου, δε σε ξερω καθολου αλλα σε συμπαθω παρα παρα πολλη :) Ειμαι 100% σιγουρη οτι τον αλλο μηνα θα μας κανεις ανακοινωση της εγκυμοσυνης σου :lol: Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια κι ενα καρματακι για καλη τυχη. Φιλακια πολλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...