Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ???ΠΩΣ?

Recommended Posts

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ liberty ΜΟΥ'ΡΘΕ ΜΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...ΟΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΝ...ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ, ΞΕΡΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ?ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ?

:cheer:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα....! Έχω διαβάσει ότι αν θες αγόρι πρέπει να το πιάσεις την ίδια ημέρα που έχεις ωορηξία άν θες κορίτσι πρέπει να το πιάσεις πριν την ωορηξία....αυτά...

καλημερα κοριτσια..ακουσα liberty και ειπα να πω μια καλημερα...ξερετε παντα πεταγομαι σα @@@ :laugh: :laugh: :laugh: επι του θεματος δε ξερω κατι σχετικο αλλα παντα το ειχα απορια..αυτο που εγραψε η λου το εχω ακουσει και εγω θελοντας παντα να ρωτησω...το αγορι το πιανεις στην ωορηξια οκ...πως γινεται να πιασεις κοριτσι ή γενικοτερα παιδι αν δεν εχεις ωορρηξια? :dry::dry::dry::blush::blink:

Γεια σου liberty!!! δεν εννοεί αν δεν έχεις οωρηξία, απλά για να πιάσεις κορίστι λένε πρέπει να κάνεις ... λιγο πριν την ημέρα που έχεις οωρηξία και αυτό γιατί λένε ότι το θυληκο σπέρμα ζει πιο πολύ από το αρσενικό, αρα αν κανεις αγαπουλες 2 μερες πριν την οωρηξία, τότε μεχρι την οωρηξία ολα τα αρσενικά θα έχουν πεθάνει και θα γίνει γονιμοποίηση με τα θυληκα!!! Τωρα δεν ξέρω κατα ποσο αυτό συμβαίνει!!!!

Για σας κι από μένα, θα καταρρίψω το "μύθο" για αγόρι τη μέρα της ωορηξίας! Έγινε σύλληψη 8η μέρα περιόδου και έχω αγόρι...το βρίσκω χλώμό να άντεξε το σπέρμα μέχρι 14η μέρα. Βέβαια η απορία της liberty81 είναι πολύ σωστή! είναι δυνατόν χωρίς ωάριάκι να έρθει μωρό??? :P:P

Επίσης να ρωτήσω? Ο άντρας δε καθορίζει το φύλο? Δηλαδή δίνει χρωμόσωμα Χ ή Υ ???

rena ευχαριστω που μου ελυσες την απορια...ηξερα οτι γενικα το σπερμα αντεχει καποιες μερες..

harabel ναι ο αντρας το καθοριζει...ο αντρας δινει το χρωμοσωμα..εμεις τα περναμε ολα αλλα ακομα και σε αυτο αυτοι εχουν τον τελευταιο λογο...τι ευνοια πια.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

rena79 έγραψε:

Γεια σου liberty!!! δεν εννοεί αν δεν έχεις οωρηξία, απλά για να πιάσεις κορίστι λένε πρέπει να κάνεις ... λιγο πριν την ημέρα που έχεις οωρηξία και αυτό γιατί λένε ότι το θυληκο σπέρμα ζει πιο πολύ από το αρσενικό, αρα αν κανεις αγαπουλες 2 μερες πριν την οωρηξία, τότε μεχρι την οωρηξία ολα τα αρσενικά θα έχουν πεθάνει και θα γίνει γονιμοποίηση με τα θυληκα!!! Τωρα δεν ξέρω κατα ποσο αυτό συμβαίνει!!!!

Με κάλυψες για την ωορηξία! :)

HaraAbel έγραψε:

Για σας κι από μένα, θα καταρρίψω το "μύθο" για αγόρι τη μέρα της ωορηξίας! Έγινε σύλληψη 8η μέρα περιόδου και έχω αγόρι...το βρίσκω χλώμό να άντεξε το σπέρμα μέχρι 14η μέρα. Βέβαια η απορία της liberty81 είναι πολύ σωστή! είναι δυνατόν χωρίς ωάριάκι να έρθει μωρό??? :P:P

Επίσης να ρωτήσω? Ο άντρας δε καθορίζει το φύλο? Δηλαδή δίνει χρωμόσωμα Χ ή Υ ???

Ναι,ο άνδρας καθορίζει το φύλο,οπότε η

ευθύνη είναι καθαρά δική τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΟΚ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ;) ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ!!

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ PH TOY ΚΟΛΠΟΥ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ Χ Η ΤΟ Υ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ .ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟΣ Η ΟΞΙΝΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ Η ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ

Κ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΜΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ Κ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΓΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΑ :P Κ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ ΚΡΕΑΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ,ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΕΣ Κ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Κ ΦΡΟΥΤΑ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ,Α ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑ Κ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ :side:

LOY LOY έγραψε:

Καλημέρα....! Έχω διαβάσει ότι αν θες αγόρι πρέπει να το πιάσεις την ίδια ημέρα που έχεις ωορηξία άν θες κορίτσι πρέπει να το πιάσεις πριν την ωορηξία....αυτά...

συμφωνω απολυτα.εγω πηγαινα για αγορακι επειδη εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στον ανηψιο μου και ετσι προσπαθησα να κανω την ημερα της ωορηξιας μου,ελα ομως που περιμενω κοριτσαρο...και ο γιατρος μου ειπε οτι εκεινο τον μηνα ειχα 3 μερες αργοτερα..ετσι ηθελε ο θεος..γερα να ειναι και καλοτυχα.

Τώρα το θυμήθηκά!!!

Είναι κάτι αστείο που με ρώτησε μια γνωστη όταν της είπα οτι είμαι έγκυος...

Αφου κάνω την ανακοίνωση ακολουθεί ο εξής διάλογος ...

Φίλη : "Σε ποιά στάση το κάνατε?" (σοβαρή σοβαρή)

Εγώ : "Ορίστε???" :S

Φίλη : Ναι είναι πολύ σημαντικό αυτό! Αν το κάνατε σε ιεραποστολική είναι κορίτσι, άν έγινε αλλιώς είναι αγόρι!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Οπότε κορίτσια όποια θέλει να γίνει αγορομάνα προτείνω (βάση αυτών που λέει η φίλη) να ξεκινήσει για αρχή γιόγκα και γυμναστική ώστε να γίνει εύκαμπτη και ελαστική, μετά από κανένα 2μηνο προπόνησης να αρχίσει με τον άντρα της τα αεροπλανικά! Η πιό ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή που κρέμεται το ζευγάρι ανάποδα από το φωτιστικό στο ταβάνι σε στάση κουταλάκι!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Υ.Γ.1 : Όποια τα καταφέρει παρακαλώ να κάνει post να μας πεί οτι είναι αρτιμελής και να υποβάλουμε τα σέβη μας! :P

Υ.Γ.2 : Μήν το προσπαθήσετε σπίτι άν δεν είστε επαγγελματίας και δάσκαλος στο κάμα σούτρα!

@ HaraAbel :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :laugh: Πως να θυμηθώ τώρα πώς το είχαμε κάνει πριν 4 μήνες που έγινε?? :P Και έχω αγωνία να μάθω το φύλο!Να διευρύνω λίγο το θέμα??Να πούμε τι έχει ακούσει η καθεμία για το πως θα καταλάβουμε το φύλο και όσες είμαστε ήδη εγκυες?? Ας πούμε στρογγυλή και ψηλά κοιλίτσα=κορίτσι , μυτερή και χαμηλα =αγόρι :side: Κάτι άκουσα και για τον αφαλό (μέσα ή έξω) κατά την εγκυμοσύνη αλλά δεν το θυμάμαι!! :P:P

HaraAbel έγραψε:

Τώρα το θυμήθηκά!!!

Είναι κάτι αστείο που με ρώτησε μια γνωστη όταν της είπα οτι είμαι έγκυος...

Αφου κάνω την ανακοίνωση ακολουθεί ο εξής διάλογος ...

Φίλη : "Σε ποιά στάση το κάνατε?" (σοβαρή σοβαρή)

Εγώ : "Ορίστε???" :S

Φίλη : Ναι είναι πολύ σημαντικό αυτό! Αν το κάνατε σε ιεραποστολική είναι κορίτσι, άν έγινε αλλιώς είναι αγόρι!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Οπότε κορίτσια όποια θέλει να γίνει αγορομάνα προτείνω (βάση αυτών που λέει η φίλη) να ξεκινήσει για αρχή γιόγκα και γυμναστική ώστε να γίνει εύκαμπτη και ελαστική, μετά από κανένα 2μηνο προπόνησης να αρχίσει με τον άντρα της τα αεροπλανικά! Η πιό ενδεδειγμένη στάση είναι αυτή που κρέμεται το ζευγάρι ανάποδα από το φωτιστικό στο ταβάνι σε στάση κουταλάκι!!!!

Υ.Γ.1 : Όποια τα καταφέρει παρακαλώ να κάνει post να μας πεί οτι είναι αρτιμελής και να υποβάλουμε τα σέβη μας! :P

Υ.Γ.2 : Μήν το προσπαθήσετε σπίτι άν δεν είστε επαγγελματίας και δάσκαλος στο κάμα σούτρα!

λεσ γιαυτο εκανα 2 αγορια? :huh::blink::P

Το αλλο το εχετε ακουσει;;;;;Για να βγει αγορι,θα πρεπει ο αντρας την ωρα της συνουσιας να φοραει........τις καλτσες του!!!!!!

ΝΤΟΙΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καπου το ειχα ακουσει κ γελασα κ αυτη που μου το ειπε παρεξηγηθηκε κιολας,γιατι δεν την πηρα στα σοβαρα!!!!!!!

Ελεος δηλαδη!!!!!!

Παντως κ εγω νομιζω οτι παιζουν ρολο ολα τα παραπανω που γραφουν τα κοριτσια,το ph μας,η μερα της συλληψης κοντα η αργοτερα απ'την ωορηξια κ.τ.λ.

Να ρωτησω τωρα κ κατι κουλο :blink: ;

Εγω που θα κανω εξωσωματικη...που θα ειναι ολα φρεσκα (ωαρια,σπερματα κ.τ.λ),παιζει πιο πολυ να κανω αγορι;;;

Καλα μη βαρατε....ειπα να εκφρασω την απορια μου... :P

ζουμπι έγραψε:

Να ρωτησω τωρα κ κατι κουλο :blink: ;

Εγω που θα κανω εξωσωματικη...που θα ειναι ολα φρεσκα (ωαρια,σπερματα κ.τ.λ),παιζει πιο πολυ να κανω αγορι;;;

Καλα μη βαρατε....ειπα να εκφρασω την απορια μου... :P

Εξαρτάται....άν ο άντρας σου την ώρα που δίνει σπέρμα φοράει κάλτσες και φανελάκι, εσύ δέν έχεις φάει ζαμπόν για 4 μέρες, έχεις ξυρίσει τα πόδια σου και φοράς κόκκινο βρακί έχεις πολλές ελπίδες!!!

Αυτά που σου λέω είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα!!!

Υ.Γ.: Ελπίζω να μη παρεξηγήσεις :S

Α, έχω ακούσει οτι αν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έχεις όρεξη για κρέας τότε θα κάνεις αγοράκι ,ενώ αν έχεις όρεξη για ζυμαρικά ..είναι κορίτσι! :P:P:P:P:side:

Κοριτσια, δεν περιμενα οτι θα απαντησω ποτε σ'αυτο το θεμα...

Εχω και εγω αυτην την απορια!

ΠΩΣγινετε ο γιος!!!????

Εχω δυο κορες!

Μετα την πρωτη κορη, θελαμε εναν γιο!

Ερχετε μια μερα ο αντρας μου μονο με το μποξερακι και με τις καλτσες του! :laugh: :woohoo:

Αναψε και την θερμανση στο φουλ!!!

Να μην πεθανει το σπερμα απο το κρυο!

Ε, μια εξω, δυο μεσα :blush: και εκανα και δευτερη κορη! :S :laugh:

Τι να πω!

Δεν την μαθαμε τελικα την σωστη συνταγη!

sweetmammy έγραψε:

Εγω ξερω τη συνταγη και για αγορι και για κοριτσι αλλα δεν σας την λεω... χεχεχεχε...!!! :woohoo:

Γιατι βρε Μαρινακι?????????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...