Μετάβαση σε περιεχόμενο

MIKRES SYSPASEIS?!?

Recommended Posts

koritsia geia sas...

eimai 6misi minwn, kai provlimatismeni.. Xthes to vradaki eniwsa kati periergo xamila poli sti koilia, kati san mikri sispasi, pou epekteinotan kai sto aidoio..kai simera prin kamia writsa.. krataei 1 deuterolepto alla mporei na sumvei ana takta xronika diastimata. Den exw pono oute tipota allo, einai opws h suspasi pou ginetai kata ton orgasmo alla se poli poli mikroteri entash...

Exei simvei se kapoia? einai anisixitiko? Milisa me thn giatro mou tha paw to apogeuma mallon

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσι μου ολα καλα θα σου πανε!εγω εκλεισα την 7η εβδομαδα και προχωραω.Οσο για τις συσπασεις εχω και γω καθως και πονους οπως της περιοδου.Το βρισκω απολυτως λογικο , σκεψου μονο τι γινεται μεσα σου αυτη τη στιγμη, ολα πρασπαθουν να κανουν χωρο στο νινακι σου και η μητρα συνεχως μεγαλωνει , επομενως συσπαται.Κοιτα να ξεκουραζεσαι, οχι βαρη και αγχος και θα πανε μια χαρα τα πραγματα.

φιλακια και καλη απολαυση!!! ;)

ειχα κι εγω συσπάσεις αλλά όχι όπως το περιγράφεις αλλά σαν πέτρωμα της κοιλιάς

ο γιατρός μου έδωσε φάρμακα μετά την εξέταση και συνέστησε ξεκούραση

νσ μην κάνω τίποτα μου είπε

εγώ βέβαια σήμερα που όλο και κάτι έκανα κάπως με ξαναέπιασε

αλλά τώρα δεν ξανακάνω τίποτα!

είμαι στην 20η εβδομάδα

να μας πεις τι σου είπε η γιατρός σου τελικά όταν πας

telika koritsia olo ayto ppou eniwtha diirkise 2misi meres kai de to ksananeniwsa..Ston giatro de xreiasthke na paw telika giati mou eipe an den to ksananiwsw de xreiazetai na anisixw.. thn triti etsi ki alliws exw programmatismeno rantevou opote tha ta doume ola! Profanws htan apo kourasi... de vazw ki egw k... katw xixixi

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...