Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια θέλω το κουράγιο σας!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας και χαρά σας!!! κατάφερα μετά από πολύ καιρό να ξανα μπώ επιτέλους στο μάμμυ δεν ξέρω πόσες έχετε ενημερωθεί οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: το βασανό μουα αρχίζει στις 21 δεκεμβρλιου όπου και βγαίνοντας από τον βρεφικό (ότι είχα αφήσει την Σοφούλα μου) πάω για το αμάξι όπου περίμενε ο άνδρας μου για να πάμε να κάνουμε τα χριστουγεννιάτικα τελευταία ψώνια και ενώ προχώραγα κανονικά βρέθηκα με το πόδι κάτω το δεξί κάτω από το αμάξι. Με πέρνει και αυτός ο έρμος και με πάει στο νοσοκομείο (ευτυχώς κορίτσια για καλή μου τύχη έχω ασφάλεια ιδιώτικη) με βλέπει ο γιατρό ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μου λέει λυπάμαι κορίτσι μου αλλά θα στο βάλω σε γύψο και θα ξαναρθεις σε 4 ημέρες να βγάλουμε ακτινογραφία πάω και εγώ σε ΄τεσσερις μέρες και μου λέει ότι με τίποτα δεν φτιάχνει ο άστραγγαλλος και θέλει επέμβαση για νμα μην σας κουράζω έκανα χειρουργειο στις 27 δεκεμβρίου και τα είδα όλα ευτυχώς έπεσα σε πολύ καλό γιατρό και καλό αναισθησιολόγο πέρα από το προσψπικό του νοσκομείου μου έχει βάλει 8 βίδες και 2 πλάκες που θα τα έχω μέσα στο πόδι για ένα χρόνο και αυτό αναάλογα με το α΄ν δένουνε τα κόκαλλά και το ποιό ωραίο θα είμαι ακινησία για δύο μήνες μόνο με φυσικοθεραπεία και αν πάω καλά θα το απατήσω λίγο στους τρείς μήνες δεν ξέρωασ καλέ κορίτσαι αλλά κοντεύει να μου στρίψει ότι από το πουθενα βρέθηκα να είμαι έτσι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πωπω βρε κατερινα μου τι επαθες στα καλα καθουμενα!!!

περαστικα σου κοπελα μου κανε υπομονη γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι σημαντικο να ακολουθεις κατα γραμμα οτι σου ειπε ο γιατρος και να βρεις εναν πολυ καλο φυσικοθεραπευτη!!!!

ξερεις τωρα πολυ mammy και πολλες πολλες φαρμες για ποτισμα στο facebook να περναει η ωρα :) :)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!

Κατερινακι υπομονη και θα περασει ο καιρος

Να χαιρεσαι που δεν επαθες τιποτα χειροτερο

Απιστευτο τι σε περιμενει απο τη μια στιγμη στην αλλη :dry:

:(:blush: άστετα κορίτσια πραγματικά μετά από αυτό που έπαθα αρχίζω και πιστεύω στην παροιμία ότι δεν φέρενι ο χρόνος όλος έρχονται σε μια στιγμή!!!!

katerina kafira περαστικά και υπομονή!δυστυχώς απο εκεί που δεν το περιμένουμε έρχονται τα προβλήματα και ειδικά όταν είναι υγείας.Το ξέρω το ζω καθημερινά με ένα πρόβλημα υγείας του άντρα μου και εμείς ξαφνικά το πάθαμε και το μάθαμε.Τσπ κουράγιο κοπέλα μου θα περάσει να σκέπτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά να είσαι σίγουρη! :)

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.

Περαστικα σου ευχομαι, να πανε ολα καλα και να θυμασαι το περιστατικο αυτο μονο σαν μια κακη αναμηνηση.

Πολλη ξεκουραση και πολυ μαμμυ! :woohoo:

πωπω βρε κατερινα μου..τι ηταν αυτο που επαθες????

ιδεα δεν ειχα!!!

περαστικα σου κοπελα μου και σιδερενια!!!

σημασια εχει οτι ολα πηγανε καλα ολα τα αλλα σιγα σιγα θα φτιαξουν

ειναι δυσκολο το καταλαβαινω γιατι εχω περασει χειρουργειο και ακινησια.

κουραγιο και υπομονη

να κανεις τις φυσιοθεραπειες για την γρηγορη αποκατασταση και ολα θα πανε καλα!!!

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ ευτυχώς που υπάρχει το mammy και το facebook για να περναει η ώρα!!!!!!

Κατερινουλα μου καλημερα κι απο εμενα.Ευχομαι να εχεις καλη και γρηγορη αναρρωση.Καταλαβαινω πως εισαι αλλα παντα το λεω και το πιστευω.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.Ειναι αληθεια αυτο και οχι μονο λογια για κουραγιο.Η κουμπαρα μου ειχε προβλημα πολυ σοβαρο και ιστορικο με χειρουργειο στην μεση της.Την ξαναπιασε πριν απο μερικους μηνες και ηταν ακινιτη περιπου 3 μηνες στο κρεβατι.Ημητερα της και ο αντρας της την σηκωναν και την επλεναν.(εχει και μωρο παιδι να φανταστεις)!!!Μετα το χειρουργειο αργησε να συνερθει περιπου 1 μηνα ποιο πολυ απο φοβο.Γι' αυτο σου λεω ολα καλα θα σου ερθουν να δεις ;) Καιρος για ξεκουραση λοιπον και για mammy!!!!! :P:P ΦΙΛΑΚΙΑ

Πω πω βρε κοπελα μου τι ατυχια ειναι αυτη!!!

Ουτε ξερεις τι σου ξημερωνει...δυστυχως!

Παλι καλα που δε σε σκοτωσε...

Η αληθεια ειναι οτι τετοιες μερες ο κοσμος τρεχει σαν παλαβος!!! :S:S:S

λες και τους ειχες δεμενους και ξαφνικα αμοληθηκανε...

Τελος παντων...Και μη χειροτερα να λες και ευτυχως που δεν ειχες και το παιδι μαζι σου....

Περαστικα σου ευχομαι και σιδερενια!!! Μακαρι να περασει γρηγορα και ολα να ειναι μια κακη αναμνηση!

Φιλια!

:( :(

λυπαμαι πολυ γιαυτο που επαθες

υπομονη κ περαστικουλια μωρε

τι αλλο να σου πω

κ εγω περσυ μετα το πασχα

επεσα κ ημουν 1 μηνα σπιτι

οχι ομως οτι καθομουν κ στα αυγα μου

ασχετα με τον πονο αλλα τεσπα

περαστικουλια σου ευχομαι :)

ωχ ρε γκαντεμιαααα!!! Εγω παντα πιστευα στην παροιμια που ειπες!

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ευχομαι και ψυχραιμια!!

Και ΜΗ χειρότερα!!!! :ohmy:

Παρε λαπ τοπ...και μπες συνεχεια εδω μεσα να μας καμαρωνεις και να μας μιλας!!!! ;) :laugh:

Οπως ειπε και η Μιτσι γινε αγροτισσα...στην φαρμα του φεισμπουκ!!!! :laugh: Η ΞΑΠΛΩΤΗ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ!!!! :huh::blink:

αντε φιλια

καλημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...