Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΓΕΩΡΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ευχομαι με το καλο σε 9 μηνες να κρατας

το μαναρακι σου :D :D :D

σου στελτω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολη μου την θετικη ενεργεια

πολυ πολυ καλη τυχη

κ καλα αποτελεσματα

κ ενα καρματακι για να τα πας καλα

φιλια πολλα κ καλη επιτυχιαααααααααααααααααααααα :D :D :D

Δημοσίευση

gorginaki ελπιζω αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και τυχερη σου.

Ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα και σε εννια μηνες να κρατας αγκαλιτσα το μωρακι σου.

Ολα να τα θυμασαι μετα σαν ενα μακρινο,μακρινο παρελθον.....

Η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου.

Καλη επιτυχια...................

Δημοσίευση

Gorgina μου καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Το ίδιο και στην ΚΑτερίνα (που δεν σταματά να χαίρεται με τις χαρές των άλλων και να μοιράζεται τις αγωνίες άλλων, ακόμα και όταν η ίδια είναι στενοχωρημένη - πώς αλλιώς να ορίσει κανείς την "μεγάλη καρδιά".....)αμέσως μόλις ξαναπροσπαθήσει

και σε όλες τις κοπέλες που δυσκολεύονται!!

Ευχομαι το φθινόπωρο του 2010 να είναι γεμάτο γεννητούρια αυτών που κάνουν τώρα προσπάθεια!

Δημοσίευση

Τζωρτζίνα μου σού εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να ειναι η τυχερή σου αυτή η φορά! Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη και την αγάπη μου!

Να σαι πάντα καλά και να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!! Στο ευχομαι πραγματικά!

Σε φιλώ γλυκά-γλυκά! :)

Δημοσίευση

τζωρτζινα μου ευχομαι ολοψυχα να ειναι κ η τυχερη σου αυτη η φορα.. ολα θα πανε καλα κ οοοχιιι αγχος σε παρακαλω,δεν κανει καλο,δεν βοηθα καθολου, πιστεψεμε..καλη επιτυχια κ πολλα πολλα φιλακια...

Δημοσίευση

Να ΄μαι κ εγώ!!! Εχω καιρό ναγράψω αλλά σε αυτό το θέμα δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω.

Τζωρτζίνα μου σου στέλνω όοοοοοοοοοοοοοολη μου την αγάπη, όοοοοολη μου τη θετική ενέργεια κ σκέψη κ προσεύχομαι για σένα στην Παναγίτσα που κ εμένα με βοήθησε, να σου χαρίσει το μωράκι που τόσο πολύ θέλεις αλλά κ που το αξίζεις. Γυναίκες ΄με τόσο μεγάλη καρδιά (όπως κ η Κατερίνα) πρέπει να γίνονται μανούλες.

Σε αγαπάμε να το θυμάσαι :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

kitten έγραψε:

Να ΄μαι κ εγώ!!! Εχω καιρό ναγράψω αλλά σε αυτό το θέμα δεν υπήρχε περίπτωση να λείψω.

Τζωρτζίνα μου σου στέλνω όοοοοοοοοοοοοοολη μου την αγάπη, όοοοοολη μου τη θετική ενέργεια κ σκέψη κ προσεύχομαι για σένα στην Παναγίτσα που κ εμένα με βοήθησε, να σου χαρίσει το μωράκι που τόσο πολύ θέλεις αλλά κ που το αξίζεις. Γυναίκες ΄με τόσο μεγάλη καρδιά (όπως κ η Κατερίνα) πρέπει να γίνονται μανούλες.

Σε αγαπάμε να το θυμάσαι :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

asta afta k den me rixnis??????????

i thia exi thimosi :angry::angry::angry::angry:

pou ise giati xathikes...

den me niazi katholou gia sena ala an me ksexasoun ta mora

tha ston mavriso ton popo sou.

Δημοσίευση

Το μωρό δε σε ξεχνάει στο υπόσχομαι αλλά ούτε και εγώ εντάξει??????

Το πρωί δε προλαβαίνω και το απόγευμα δεν έχω υπολογιστή παρά μόνο αργά το βράδυ. Σήμερα δουλεύω κ απόγευμα κ μπόρεσα να μπώ κ να γράψω.

Βέβαια θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα αλλά δε σηκωνόμουν απο κρεβάτι κ λεκάνη.

Δικαιολογίες .... έπρεπε τουλάχιστον να σου γράψω κάτι...ειδικά εσένα!!

Σε σκέφτομαι όμως συνέχεια αλήθειααααααααααα. Με συγχωρείς????

Δημοσίευση

kitten έγραψε:

Το μωρό δε σε ξεχνάει στο υπόσχομαι αλλά ούτε και εγώ εντάξει??????

Το πρωί δε προλαβαίνω και το απόγευμα δεν έχω υπολογιστή παρά μόνο αργά το βράδυ. Σήμερα δουλεύω κ απόγευμα κ μπόρεσα να μπώ κ να γράψω.

Βέβαια θα μπορούσα να σου στείλω μήνυμα αλλά δε σηκωνόμουν απο κρεβάτι κ λεκάνη.

Δικαιολογίες .... έπρεπε τουλάχιστον να σου γράψω κάτι...ειδικά εσένα!!

Σε σκέφτομαι όμως συνέχεια αλήθειααααααααααα. Με συγχωρείς????

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ela vre kouklitsa pou me pires sta sovara..

se filo poli poli.

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ, ΤΟ 2010 ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΡΕΜΗ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Δημοσίευση

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...