Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΕΞ & ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.......

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας...εγω είμαι στην 6 εβδομάδα και ο γιατρός μου είπε να κάνουμε σεξ αλλά ήρεμα και σε συγκεκριμένες στάσεις...στα πλάγια και η άλλη να είναι ο άντρας απο πάνω...! Όμως μέσα στο mammyland διάβασα ότι πολλές έγκυες δεν κάνουν καθόλου. Αυτό γιατί? Ο γιατρός σας είπε ή εσείς δεν μπορείτε? Μήπως και εγω κάνω λάθος και κάνω κακό στο μωράκι μου? :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LOY LOY και βεβαια μπορεις να ερχεσαι σε επαφη απο τη στηγμη που σου το ειπε ο γιατρος,οσο για τις αλλες κοπελες για να μην τους το επιτρεπει ο γιατρος θα υπαρχει καποιος λογος,εμενα ο γιαρτος μου το επετρεψε σαν και σενα και μπορω να πω οτι το απολαμβανουμε καλυτερα απο οταν δεν ειμουν εγκυος και αυτο γιατι με το παιδι μαζι ανακαλυψαμε τον ερωτα ενω πρωτα πριν ηταν σκετο sex. ;);)

debbie871 έγραψε:

LOY LOY και βεβαια μπορεις να ερχεσαι σε επαφη απο τη στηγμη που σου το ειπε ο γιατρος,οσο για τις αλλες κοπελες για να μην τους το επιτρεπει ο γιατρος θα υπαρχει καποιος λογος,εμενα ο γιαρτος μου το επετρεψε σαν και σενα και μπορω να πω οτι το απολαμβανουμε καλυτερα απο οταν δεν ειμουν εγκυος και αυτο γιατι με το παιδι μαζι ανακαλυψαμε τον ερωτα ενω πρωτα πριν ηταν σκετο sex. ;);)

Καλημερα!!Κακο δεν κανει φτανει να ειστε λιγο προσεκτικοι....ξερεις τα "ακροβατικα"...τελος :laugh: :laugh: :laugh: Αυτο που απαγορευεται ειναι η εκσπερματωση διοτι μαλακωνει τον τραχηλο αν δεν κανω λαθος!!

Λουλου μου,εμεις ρωτησαμε τον ιατρο και μας ειπε αφοβα,κανενα προβλημα.Το κανουμε οπως και οποτε θελουμε.Το νινι ειναι προστατευμενο,μη φοβασαι!το σημαντικο ειναι αυτο ,και το μωρο ναι ,ειναι ασφαλες!!!

Επισης δεν πρεπει να χανουξμε την επαφη με τον συντροφο μας!!!!πρεπει ναμαστε κοντα...Ειμαι πολυ υπερ!!!εχω δει εδω στο μαμμυ πολλα ζευγαρια να χανουν την επαφη τους γιατι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους δεν αγγιζε ο ενας τον αλλον.

φιλακια πολλα και με το καλο το μωρακι σου!!

ααααχ...!

Εγω ανήκω στις περιπτώσεις που δεν κάνουν καθόλου γιατί ο γιατρός μας το απαγόρευσε! Εμένα είναι χαμηλά ο πλακούντας κι ετσι είναι πολύ επίφοβο γιατι μπορεί να έχω αιμορραγία! Πάντως όπως λέει και η Αργυρω είναι πολύ σημαντικό να μη χάνεις την επαφή με τον συντροφό σου, και αφου δεν έχεις κανενα πρόβλημα...βουρ! Εγω έχω περιοριστεί στις αγκαλίτσες και...τα σχετικά. Πολύ πονεμένη ιστορία, αλλα ευτυχώς ο αντρούλης μου έχει σουπερ κατανόηση και κανει οτι μπορεί για να μην διακυνδυνεύσουμε καθόλου.

Πολλές κοπέλες απέχουν μόνο και μόνο γιατι φοβούνται, μη το κάνεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το νινι είναι σουπερ ασφαλες! Απλά μην κρεμιέσαι απο πολυελαίους!!!!

Αν εχεις φυσιολογικη εγκυμοσινη δεν υπαρχει κανενα προβλημα... μπορεις να κανεις σεξ οπως θες αρκει να σε βολευει η σταση.. στην αρχη εξαλλου που δεν υπαρχει μεγαλη κοιλια ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.. αλλα οχι βιαιες κινησεις... Επισης καλιτερα να τελειωνει απέξω γιατι διαβασα καπου οτι το σπερμα μαλακωνει τον τραχηλο και δεν ειναι οτι καλιτερο...

εγω τωρα που φουσκωσα παντως ζοριζομαι ιδικα οταν ερθω σε οργασμο... και το εχουμε ελλατωσει πολυ ...οποτε κανε τωρα που μπορεις! lol :laugh:

Και σ εμάς το είχε επιτρέψει

ο γιατρός μας!Ομως τόνισε να γίνεται

μόνο οταν το θέλω έγω!

Μέχρι τον 4ο είχαμε σχέσεις!

(Οχι με τη συχνότητα που είχαμε πριν

μείνω έγκυος)

Μετά κάτι η αλλαγή στο σώμα μου,

κάτι οι φοβίες και των δυο μας

για το παιδί...το σταματήσαμε το σπορ!

Η πλάκα είναι οτι τον τελευταίο μήνα

εγώ άρχισα να θέλω πάλι και ο γιατρός μας το

επέβαλε για να μαλακώσει ο τράχηλος και

να γεννήσω,αλλά ο άνδρας μου δεν ήθελε!

Γι αυτό γέννησα 41 εβδομάδων και με καισαρική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δεν κανει απλα να ειναι βιαιο το σεξ

διαφορετικα μεχρι να μεγαλωσει η κοιλια το κανεις σε οποια σταση θελεις μετα ο αντρας απο κατω και πλαγιως δεν μπορει να σε βολεψει αλλη σταση

ειχαμε επαφες μεχρι τον 7ο οπως και πριν σε συχνοτητα και μετα μολις μπηκα 8ο και 9ο βιασα μερικες φορες τον αντρουλη μου δεν αντεξα !!!!!

και η δική μας γιατρός μας επέτρεψε τις επαφές...Ενω αρχικά μας το είχε απαγορέψει μέχρι να δει οτι όλα πάνε καλά...αλλά με τον άντρα μου όλο κι όλο 1 φορά στην 8η εβδομάδα κι αυτό με φόβο...Τελευταία θέλω εγώ πολύ έντονα αλλά αυτός το αποφεύγει...Μάλλον θα καταλήξω σαν την ΕλένηΧ...Θα τον βιάσω.... :laugh: :laugh:

Εγω ημουν απο αυτες που δεν εκανα καθολου οχι γιατι μου το απογορευσε ο γιατρος αλλα πονουσα ο γιατρος μου ελεγε καθε φορα που πηγαινα κατι για προφυση ή προσφυση τραχηλου γνωριζει καποια τι ειναι αυτο ποτε δε ρωτησα τον γιατρο το ζωον :huh:

maggy μου δεν μου εχει τυχει αλλα επειδη οι γιατροι ειναι μονο για να μας τρομαζουν με επιστημονικους ορους μην ανησυχεις...αυτο που σου εξηγουσε ο γιατρος ειναι οτι ο τραχηλος σου δεν ηταν τοσο υγρος και για αυτον τον λογο πονουσες κατα την επαφη..οταν λεει προσφυση εννοει οτι συγκρουοταν το.....του αντρα σου μ τον τραχηλο σου!!!!!ελπιζω να σε βοηθησα καπως...ασε και εχω μπαφιασει απο αυτα...νοσηλευτρια βλεπεις...πρπει να βγαζω και τα ορνιθοσκαλισματα τους και να καταλαβαινω τι εννοουν!!!!;):) :) :)

λοιπον περιττο να σου πω οτι κατανταπηκα μετα απο αυτο πουα διαβασα :blush::blush:

καλα και αυτος ο χριστιανος δεν μπορουσε νς μου το εξηγηση ελεος

μια θεια μου μου ειπε οτι τοο ειχε και αυτη και με το ραψιμο της το διορθωσε για αυτο ρωτησα αλλα οκ την πηρα την απαντηση ευχαριστω πολυ :P;):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...