Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι έχει πάθει επιτέλους ????????????


Recommended Posts

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 9:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο Σ.......

ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΜΩΣ ΜΑΛΛΟΝ, ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ...

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΘΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12 Η ΣΤΗ 1 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 3 Η ΣΤΙΣ 4.

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ?????

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ???

ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ???

ΤΑ ΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ???

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Εμενα ο μπεμπης μου αρχισε να κοιματε τα βραδια απο 2 μηνων. Ενω ελεγα οτι εστρωσε παλι αρχισε να ξυπναει για αρκετο διαστημα! Ευτυχως τωρα εχει ενα μηνα δεν ξαναξυπνησε βραδυ.

Να σου πω τι εκανα εγω. Πρωτον τον εφυγα απο το δωματιο μας. Δευτερο δεν τον παιρνω αγκαλια με το πρωτο κλαμα. Τριτο δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα οταν ξυπνουσε το βραδυ σταματησα να του δινω γαλα αλλα τσαι. Τεταρτο μπανιο και αμεσως γαλα πριν τον υπνο. Πεμπτο τον βαζω για υπνο στις 9 γι αυτο μετα τις 5 δεν τον αφηνω να κοιμηθει καθολου! Εκτο απαιτω πληρη ησυχια με το που τον βαζω για υπνο ουτε η τηλεοραση να ακουγεται ουτε ομιλιες ουτε τιποτα. Εβδομο δε αφηνω κανενα φως στο δωματιο του και κλεινω την πορτα του.

Αυτα!!

Αν ειναι τα δοντακια του ζητα απο το παιδιατρο ενα τζελ για τα ουλα ή ντεπον θα τον ηρεμα πολυ.

Ελπιζω να κοιμηθητε :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...