Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ...??ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ) :dry:

ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ , ΑΠΟΓΡΑΦΕΣΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ Η ΣΕ ΟΛΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ??? Κ ΣΕ ΚΕΠ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ???

ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ? Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ??

ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

περσυ εκανα κ εγω τα χαρτια με δικαιολογιτικα του αντρα μου γιατι εχω διαφορετικη ασφαλιση.. αυτος ικα εγω ογα..πηγα στην εργατικη εστια της περιοχης την ημερα που ειχε σειρα το δικο μου πρωτο γραμμα του επωνυμου κ μου ειπαν οτι οταν ακουσω στην τηλεοραση οτι αρχισε η παραλαβη των εισητηριων να παω να τα παρω.. καπου τον απριλιο νομιζω.. εμεις τελικα δεν τα καναμε χρηση γιατι εγω επρεπε να πληρωνω κανονικα λογω αλλης ασφαλισης κ το αφησαμε ετσι..ασε που οπυ κ αν τηλ μας ελεγαν οτι δεν υπαρχει δωματιο..

Εχω παρει εισηηρια 4 φορες φετοςαισιως αν τα δωσον θα ειναι η 5.

Μπορεις να αρεις απο οποιοδηποτε υποκαταστημα μεχρι περσι τουλαχιστον περσι τα ειχε βγει το προγραμμα Νοεμβριο-Δεκεμβριομε αλφαβητικη σειρα καταθετες τα δικαιολογητκα και τον μαρτο παλι με αλφαβητικη σειρα τα επαιρνες .Σαν διαδικασια δνειεναι ακι δυσκολη αρκειναεχεις ολα τα δικαιολογητικα και να πας πρωι εγω 8 ημον στο Αιγαλεω .Μεα παιρνεις τηλ. νακλεισεις αλλα ειναι αυτο που σου λεει η Αστεριας Ιουλιο Αυγουστο απο 15-7-17-8 βρισκει πολυ δυσκολα σχεδον ανυπαρκτα εγω την πρωτη φορα ειχα παει ΚΕΡΚΥΡΑ το 2000 μειναμε στο περαμα ενα ξενοσοχειο ε συμαπθητικο ειχε αυτος και πισινα επανω στη ταρατσα αλαλ ηταν πρασινη....εκει κλεισαμε στις 23/8 το 2004 πηγαμε Σκοτινα στη Κατερινη υπεροχα ηταν ενοικαιζομενα δωατια με ενα μπαλκονο 7 μετρα ειχε μεσα και παιδικη χαρα και γηπεδο βολευ καιμπαρμπεκιου τελεια και επειδη ειμασταν πολυ ευχαριστημενη ξαναπηγαμε το 2006 αλλα μερικες φορες οι ανθωποι ηταν πλεονεκτες και η τυπισσα που ειχε τα δωατια μας εκανε κομπινα μας πηρε πολυ περισσοτεα με αποτελεσα να φυγω για επιστροφη χωρις λεφτα με 10 ευρω ειχαμε μεινει αλλα δνε της χαριστηκα γυριζοντας στην Αθηνα ειδα ποσο επρπε πηα τηλ. στην εργατικη καιμου ειαν να της κανω καταγγελια.Την πηρα τηλ . καιτης ειπα μηπως εκανε λαθος εκεινη υποστηριζε τι ετσι ειναικαι μολις της ειπα ενταξει θα γινει καταγγελια ειπε αχ εκανα λαθος καιμου εστειλε τα χρηματα .Γιατι αν της χαρισω 70 ευρω ; Περσι πηγαμ Κλαματα στον Αγιο Ανδρεα ωραιομερος αλλα το δωματιο μια τρυπα 3 κολλημενα κρεβατια μια τουαλετα και ενα εκει στο ιδιοδωματιο ειχε ενα κουζινακι .Και να πεις ασε το δωματιο δνε πειραζει αμ το άλλο καθε απογευα δνε ειχαν νερο το εκλιεναν γιανα ποτιζουν τα περιβολια και τους κναμε φασαρια μετα δνε ειεχε ζεστο ....

Αν θελετε να βρειτε δωματιοθα παιρνετε και θα λετε θελω τη Ταδε του μηνα θα ζητατε αριθμο λογαριασμου γιανα στειλετε τα χρηατα καιμετα θα αναφερετε οτι ειναι απο την Εργατικη εστια και αν σας λενε ειναικλεισμενα θα λετε τη μαγικη λεξη:ΚΑΤΑΓΕΛΙΑ !

λοιπον τα διακιολογητιακ ειναι τα εξης :να εχει 100 ενσημα του ετους 2009 αν δεν τα εχει ολα βεβαιωση απο το ΙΚΑ η τον εργοδοτη

βιβλιαρια υγειας φωτωτυπια η μπροστινη σελιδα καθαριστικο της εφοριας

και φωτωτυπια ταυτοτητας του δικαιουχου.Εισητηρια παιρνουν απο5 ετων και πανω και εως 1 ετους δνε πληρωνουν ενω πανω απο ενος ετους πληρωνουν το μισο απο την ημερησια δαπανη τουκυριου ασφαλιζοενου.

Τα πας οταν βγον σ υποκαταστημα της εργατικοιας εστας την ημερα που θα ειναι τοεπιθετο σου του καθε ασφαλιζομενου .

δικιο εχεις οτι για το δευτερο ατομο που δεν εχει την ιδια ασφαλεια ειναι 50/100 αλλα προσεχε οχι της τιμης που θα σου εκλεινε κανονικα αλλα τιμη πορτας... οποτε σου ερχεται μια η αλλη.. γιαυτο προτιμησαμε να πληρωσουμε κατι παραπανω κ να παμε οπου θελουμε..

κοριτσια οσες ενδιαφερονται για τα εισητηρια βγηκαν οι ημερες για τα δικαιολογητικα .Αν παετε τηλεφωνοστο υοκαταστημα που σς ενδιαφερει σας λενε .ΤΟ Σ ειναι 1-2 μαρτιου ενω τοΤ στις 3

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...