Μετάβαση σε περιεχόμενο

Α-τεστ

Recommended Posts

κορίτσια σε 2 εβδομάδες πρέπει να κάνω το Α-ΤΕΣΤ στο Ιασω!!! ξερει καμμιά σας τι εξέταση είναι, πόσο κρατάει και πόσο κάνει???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι αιματολογικη και κραταει μονο οσο να σου παρουν αιματακι..

τα αποτελεσματα βγαινουν σε δεκα εργασιμες και επιτεινουν λιγο πολυ τα αποτελεσματα των αλλων γενετικων εξετασεων..ελεγχει γενετικα ο εμβρυο!!!καλη επιτυχιααα!!!

Σjuliax έγραψε:

ΣΥΝΗ8ΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ PAPP-A

Συγνώμη το PAPP-A δεν γίνεται με την αυχενική;

ΤΟ Α-TEST είναι το ίδιο ή κατι άλλο γιατί εγώ έκανα την αυχενική με το PAPP-A και βγήκαν δόξα το θεό καλές και το μόνο που μου είπαι ο γιατρό ςμου για αλλες εξετάσεις είναι λόγω της ηλικίας μου σχεδόν37,να κάνω αμνιοπαρακέντηση στην 22η εβδομάδα,δεν μου είπαι για A-TEST!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

κοριτσια καλησπερα ενημερωστε με λιγακη τι ειναι η αυχενικη και σε ποιο μηνα γινεται?Η εξεταση papp-a γινεται σε ολες μας στην αρχη της εγκυμοσυνης μαζι με ολες τις αιματολογικες εξετασεις?Υπαρχει περιπτωση να την εχω κανει και να μην εχω ενημερωθει?

gkalt83 έγραψε:

κοριτσια καλησπερα ενημερωστε με λιγακη τι ειναι η αυχενικη και σε ποιο μηνα γινεται?Η εξεταση papp-a γινεται σε ολες μας στην αρχη της εγκυμοσυνης μαζι με ολες τις αιματολογικες εξετασεις?Υπαρχει περιπτωση να την εχω κανει και να μην εχω ενημερωθει?

καλησπερα κοριτσια,

η αυχενική γίνεται συνήθως στο διάστημα 11η-14η εβδομάδα.Κάνεις υπέρυχο στον γιατρό σου κάνει κάποιες μετρήσεις στο εμβρυάκι σου και μετά σε στέλνει για εξετάσεις αίματος,αν δεν κάνω λάθος μέσα σε 24 ώρες.Το Α-τεστ γίνεται τον 4ο μήνα και είναι πάλι συνδιασμός υπερύχου και αιματολογικών εξετάσεων.Σήμερα συγκεκριμένα έκανα τις αιματολογικές εξετάσεις και την Παρασκευή θα πάρω τα αποτελέσματα.Πήγα σε μικροβιολογικό εργαστήριο γιατί ημουν στο ικα 2 ώρες και δεν έβγαζα άκρη!Ο ένας με έστελνε στον άλλον.70,00€ μου κόστισε το Α-τεστ.

καλα γενικα κοστιζουν πολυ εγω πηγα για κατι αιματολογικες εξετασεις και μια κολπικη 216€.Γιατι με το ικα δεν εβγαλα ακρη τετοιο ταμειο αστα να πανε....

τουλαχιστον τα αξιζει ολα το μωρακι μου οποτε δε βαριεσαι χαλαλι του

Βρε κο΄ριτσια εμένα ο γιατρός μου μου έιπαι να το ξαναδώ σε 4 εβδομάδες όταν τον είδα τελευταία φορά τώρα δηλαδή θα τον δω σε 2εβδομάδες για να δούμε το μωράκι μας.Πρώτα ο Θεός σε δύο εβδομάδες θα είμαι 18 εβδομάδων και δεν μου έχει αναφέρει καθόλου για Α-τεστ ή για Β επιπέδου το μόνο που μου είχε πειί΄ήταν ότι στην 22η εβδομάδα θα κάνουμε αμνιοπαρακέντηση!!!!!!!!!!!! Όσες κοπέλες είναι να κάνουν αμνιοπαρακέντηση δεν κάνουν Α-τεστ και β επιπέδου; Έχω μπερδευτέι!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss :kiss::kiss: :

ΆνναΜΑρία,το Α-ΤΕΣΤ είναι επαναληπτική εξέταση της αυχενικής νομίζω για μεγαλύτερη ασφάλεια,από την στιγμή που θα κάνεις αμνιοπαρακέντηση δεν νομίζω να χρειάζεται..Αφού η αμνιοπαρακέντηση είναι ακόμα πιο σίγουρη εξέταση..!!

Ευχαριστώ Χρύσα μου,μπερδέυτηκα με τα τέστ!!!!!!!!!!!!! Και 'γω γιαυτό πιστεύω πως δεν θα μου είπαι τίποτα ο γιατρός,καλά αποτελέσματα να έχουμε για τα μπεμπάκια μας για όλες τις εξετάσεις που κάνουμε!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...