Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΠΑΙΝΩ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΙΦΕΡΑΙ..Κ ΜΕΤΑ ΧΑΖΕΥΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..

ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΕΙ..

ΕΙΧΑΝ Κ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ..

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ??ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ (Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ)ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ...

ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ(ΦΙΜΩΣΗ ΚΤΛ)Κ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΩΣ Κ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ(Ο ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ!!

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛ.ΜΕ ΜΑΝΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΥΠΕΡ...

Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΗ ΣΕΛ.ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!

ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΝΕΣ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΣΥΝΕΣΗ..

ΦΡΙΚΑΡΑ.. :angry::angry::(:(

Δημοσίευση

σιγουρα πρεπει να προσεχουμε σε τετοιου ειδους 'ερωτησεις'

και φυσικα και δεν πρεπει με ΤΙΠΟΤΑ να δινουμε φωτογραφιες των παιδιων μας για τετοια θεματα!!!!

θελει μεγαλη προσοχη γιατι δυστυχως οι ανωμαλοι ειναι πολλοι!!!!!!

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μας λες πρωινιάτικα!!!

Αχ!Και έχω γεμίσει το site(αυτό μόνο)

με φωτογραφίες του παιδιού μου!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

Δεν είναι γυμνό,αλλά δε θέλω να το εκθέτω έτσι!!!

Δε μου χε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο!!!

Φαντάσου τι διαστροφή έχουν αυτά τα άτομα που

σκέφτηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο!!!Τσ!Τσ!Τσ!

Όχι θανατική ποινή,κρέμασμα από τα α@@@@@@δια έπρεπε

να τους κάνουν στην πλατεία Συντάγματος και όποιος

περνάει να τους φτύνει κιόλας!!!Και ξέρετε ρε κορίτσια

τι με νευριάζει και με αγχώνει πιο πολύ?

Που οι περισσότεροι απ αυτούς είναι δάσκαλοι,καθηγητές κλπ!

Να μη ξέρεις από που θα φυλαχτείς δηλαδή!!!!

Απαπα!Μακριά από μας!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου,αυτό συμβαίνει ανέκαθεν,όχι τώρα...Όχι μόνο των παιδιών μας,ούτε δικές σας να βάζετε.

Τα μοντάρουν,και μπορεί να δεις το κεφαλάκι σου να παίζει σε ταινία ή σε γυμνή φωτογράφηση και να πάθεις σοκ.

Είναι άρρωστοι,πραγματικά.Αλλά αυτό το σάιτ που αναφέρεις,θα έπρεπε κάτι να κάνει.Κι αν νομίζετε ότι είμαστε ανώνυμοι εδώ,κάνετε λάθος.Κανείς δεν είναι ανώνυμος,όλα καταγράφονται κι έχουμε όλοι μας ταυτότητα.

Άιντε,τα κτήνη...Αποκεφαλισμό θέλουν ΟΛΟΙ αυτοί,κανέναν οίκτο.Έλεος πια.

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ Κ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΨΑΡΕΨΟΥΝ"?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?? ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ??

ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ??

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ..ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ..

Δημοσίευση

ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΜΕ ΦΩΤΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Δημοσίευση

δυστυχως δε ελεγχονται οταν μπαινεις σε ενα site δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι ο καθενας .Κακα τα ψεματα μπορει οποιοσηποτε αν παιρνει μια ειδικοτητα και να λεει ο καθενας οτι θελει .Γιατι εδω μεσα ειμαστε σιγουρες οτι ολοι οι συνεργατες- ειναι αυτο που λενε τος εχει δει η διαχειριστρια προσωπικα τους εχει μιλησει ; μπορει ο καθενας να δανειστει ενα ονομα πραγματικο καιμια ειδικοτητα καιμετα οταν αντιληφθει η απατη να ειναι αργα .Δεν ξερω εγω ειμαι πολυ συγκρατημενη και μαν=λιστα καποτε ειχα ερθει και σε αντιπαραθεση με καποια συνεργατη επειδη διαφωνουσα σεκαποια πραγματα που ελεγε εκινη μου εκανε επιθεση καιμετα οταν καποιες άλλες μαμαδες ρωταγανε εκεινη ειχε εξαφανιστει δνε ξερω ποσο επαγελματιας ειναι !Σε αντιθεση με το Παιδιατρομας που φαινετε και η καταρτιση του αλλα και ο επαγγελματισμος του .

Προσοχη θελει κοριτσια και μυαλο .

Δημοσίευση

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Δημοσίευση

Μηπως ρε κοριτσια να απευθυνομασταν στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος;Φανταζομαι πως ευκολα μπορει να βρεθει το τηλεφωνο τους απο το 11888.Να κανουμε οτι μπορουμε.Ενα τηλ δεν κοστιζει τιποτα και ποσο μαλλον για εναν τετοιο σκοπο!

Δημοσίευση

juliax έγραψε:

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ????????????

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ !!!

ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !!!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια,τι ανωμαλία κυκλοφορεί! :dry::(:angry:

Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω απο το κάθε μήνυμα! :( Δυστυχώς οι ψυχοπαθείς και άλλα ''διαμάντια''της κοινωνίας μας μολύνουν τα site.

Πρέπει να προσέχουμε πού και σε ποιους δημοσιεύουμε φώτο των παιδιών μας!!!Γίνονται πάρα πολλά!!!Όχι μόνο απο τα μέλη κάποιου ιστοτόπου αλλά και απο τους επισκέπτες...

Προσοχή κορίτσια,προσοχή...

Δημοσίευση

AURORE ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΕΝΕΡΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ SITE ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

Δημοσίευση

Αυτο ειναι θελει Προσοχη να μην εμπιστευομασε το τη ακουε ενα επιθετο καιμια ειδικοτητα δνε σημαινει οτι καιετσι ειναι ο καθενας μορει να λεει οτι θελει αλλα εμεις πρεπει α σκεφτομαστε σοβαρα .

Δημοσίευση

To eixa dei ki egw to thema kai pragmatika emeina afoni...yparxoun toso diestramenoi anthropoi,se ti kosmo megalwnoun ta paidia mas :(:(:(

kai mias kai anixtike tetio thema,mia foto pou mou exei kanei entiposi pws anebike etsi apla edw sto site einai ayti:

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... itstart=40

as tin katebasei ayti i manoula...pote den ksereis ti skeftete o kathe enas.Kai mono mou skeftomai oti kapoios mporei na ftiaxnete erwtika me tin foto tou paidiou mou....den to antexw :(:(:angry::angry::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...