Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???

Recommended Posts

ΜΠΑΙΝΩ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΝΑ SITE ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ"..ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΙΦΕΡΑΙ..Κ ΜΕΤΑ ΧΑΖΕΥΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ..

ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΕΙ..

ΕΙΧΑΝ Κ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ..

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ??ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ (Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ)ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ" ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ...

ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ(ΦΙΜΩΣΗ ΚΤΛ)Κ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΩΣ Κ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ(Ο ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ!!

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ!!ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΛ.ΜΕ ΜΑΝΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ???!!!

ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΥΠΕΡ...

Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΤΗ ΣΕΛ.ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ!!!

ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΓΝΕΣ Κ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ..

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΣΥΝΕΣΗ..

ΦΡΙΚΑΡΑ.. :angry::angry::(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγουρα πρεπει να προσεχουμε σε τετοιου ειδους 'ερωτησεις'

και φυσικα και δεν πρεπει με ΤΙΠΟΤΑ να δινουμε φωτογραφιες των παιδιων μας για τετοια θεματα!!!!

θελει μεγαλη προσοχη γιατι δυστυχως οι ανωμαλοι ειναι πολλοι!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μας λες πρωινιάτικα!!!

Αχ!Και έχω γεμίσει το site(αυτό μόνο)

με φωτογραφίες του παιδιού μου!!!! :ohmy::ohmy::ohmy:

Δεν είναι γυμνό,αλλά δε θέλω να το εκθέτω έτσι!!!

Δε μου χε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο!!!

Φαντάσου τι διαστροφή έχουν αυτά τα άτομα που

σκέφτηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο!!!Τσ!Τσ!Τσ!

Όχι θανατική ποινή,κρέμασμα από τα α@@@@@@δια έπρεπε

να τους κάνουν στην πλατεία Συντάγματος και όποιος

περνάει να τους φτύνει κιόλας!!!Και ξέρετε ρε κορίτσια

τι με νευριάζει και με αγχώνει πιο πολύ?

Που οι περισσότεροι απ αυτούς είναι δάσκαλοι,καθηγητές κλπ!

Να μη ξέρεις από που θα φυλαχτείς δηλαδή!!!!

Απαπα!Μακριά από μας!!!!

Κορίτσια μου,αυτό συμβαίνει ανέκαθεν,όχι τώρα...Όχι μόνο των παιδιών μας,ούτε δικές σας να βάζετε.

Τα μοντάρουν,και μπορεί να δεις το κεφαλάκι σου να παίζει σε ταινία ή σε γυμνή φωτογράφηση και να πάθεις σοκ.

Είναι άρρωστοι,πραγματικά.Αλλά αυτό το σάιτ που αναφέρεις,θα έπρεπε κάτι να κάνει.Κι αν νομίζετε ότι είμαστε ανώνυμοι εδώ,κάνετε λάθος.Κανείς δεν είναι ανώνυμος,όλα καταγράφονται κι έχουμε όλοι μας ταυτότητα.

Άιντε,τα κτήνη...Αποκεφαλισμό θέλουν ΟΛΟΙ αυτοί,κανέναν οίκτο.Έλεος πια.

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ Κ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΨΑΡΕΨΟΥΝ"?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ?? ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΑΝΕΛΥΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ??

ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ??

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ..ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ..

ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΜΕ ΦΩΤΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

δυστυχως δε ελεγχονται οταν μπαινεις σε ενα site δεν μπορεις να ξερεις τι ειναι ο καθενας .Κακα τα ψεματα μπορει οποιοσηποτε αν παιρνει μια ειδικοτητα και να λεει ο καθενας οτι θελει .Γιατι εδω μεσα ειμαστε σιγουρες οτι ολοι οι συνεργατες- ειναι αυτο που λενε τος εχει δει η διαχειριστρια προσωπικα τους εχει μιλησει ; μπορει ο καθενας να δανειστει ενα ονομα πραγματικο καιμια ειδικοτητα καιμετα οταν αντιληφθει η απατη να ειναι αργα .Δεν ξερω εγω ειμαι πολυ συγκρατημενη και μαν=λιστα καποτε ειχα ερθει και σε αντιπαραθεση με καποια συνεργατη επειδη διαφωνουσα σεκαποια πραγματα που ελεγε εκινη μου εκανε επιθεση καιμετα οταν καποιες άλλες μαμαδες ρωταγανε εκεινη ειχε εξαφανιστει δνε ξερω ποσο επαγελματιας ειναι !Σε αντιθεση με το Παιδιατρομας που φαινετε και η καταρτιση του αλλα και ο επαγγελματισμος του .

Προσοχη θελει κοριτσια και μυαλο .

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΕΔΩ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Μηπως ρε κοριτσια να απευθυνομασταν στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος;Φανταζομαι πως ευκολα μπορει να βρεθει το τηλεφωνο τους απο το 11888.Να κανουμε οτι μπορουμε.Ενα τηλ δεν κοστιζει τιποτα και ποσο μαλλον για εναν τετοιο σκοπο!

juliax έγραψε:

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ????????????

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ !!!

ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !!!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛ.ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ

PHRA THL ΣΤΟ 11888 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΓΑΔΑ. ΠΗΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΑΝ. 210 9515111

Αχ ρε κορίτσια,τι ανωμαλία κυκλοφορεί! :dry::(:angry:

Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποιος κρύβεται πίσω απο το κάθε μήνυμα! :( Δυστυχώς οι ψυχοπαθείς και άλλα ''διαμάντια''της κοινωνίας μας μολύνουν τα site.

Πρέπει να προσέχουμε πού και σε ποιους δημοσιεύουμε φώτο των παιδιών μας!!!Γίνονται πάρα πολλά!!!Όχι μόνο απο τα μέλη κάποιου ιστοτόπου αλλά και απο τους επισκέπτες...

Προσοχή κορίτσια,προσοχή...

AURORE ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Κ ΕΝΕΡΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ SITE ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

Αυτο ειναι θελει Προσοχη να μην εμπιστευομασε το τη ακουε ενα επιθετο καιμια ειδικοτητα δνε σημαινει οτι καιετσι ειναι ο καθενας μορει να λεει οτι θελει αλλα εμεις πρεπει α σκεφτομαστε σοβαρα .

To eixa dei ki egw to thema kai pragmatika emeina afoni...yparxoun toso diestramenoi anthropoi,se ti kosmo megalwnoun ta paidia mas :(:(:(

kai mias kai anixtike tetio thema,mia foto pou mou exei kanei entiposi pws anebike etsi apla edw sto site einai ayti:

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... itstart=40

as tin katebasei ayti i manoula...pote den ksereis ti skeftete o kathe enas.Kai mono mou skeftomai oti kapoios mporei na ftiaxnete erwtika me tin foto tou paidiou mou....den to antexw :(:(:angry::angry::angry::angry:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...