Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα,αλλα με 2 μέρες καθυστέρηση έκανα το τεστ κ βγήκε αχνό,πολύ αχνό θετικό....

Η μπουμπού μου είναι τώρα 6 μηνών!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι ολόψυχα να συνέβη το ίδιο κ με σένα...

Με το καλό!!!!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

ουτε εγω μπορω να περιμενω αλλο εχουν μεινει 5 μερες και ειναι σαν να χουν μεινει 5 αιωνες..να το ξερω να μην ελπιζω..ποναει πολυ το στηθος..εχω περιεργη διαθεση..και θελω να ξερωωωωωω!!!ειμαι στην 24ι μερα!αποκλειεται να δειξει κατι τοσο νωρις ετσι δεν ειναι?πειτε κατι να κανω να περναει η ωρα χωρίς να το σκεφτομαι..ουφ ουφ...

Δημοσίευση

Μην απογοητευεσαι .Και γω ενα μηνα πριν μεινω εγκυος εκανα τεστ που εβγαιναν αχνα θετικα και η χωριακη ειχε βγει αρνητικη..Τον επομενο μηνα ομως εμεινα εγκυος και τωρα ο μπεμπης μου ειναι 2 εβδομαδων...

Ευχομαι γρηγορα να μεινεις εγκυουλα !!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ 3-8-09

Κ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΧΟΡΕΙΑΚΗ 21/8/09 Κ ΗΤΑΝ 12 ΜΟΝΑΔΕΣ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ . ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΕΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΤΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΕΙΑΚΗ. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΩ 15/1/10 ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΟΡΕΙΑΚΗ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΑΦΤΕΣΑΙ Κ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΑ

ΥΠΟΜΟΝΗ ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...