Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα κοριτισια!!!

Οπως καταλαβατε εκανα χθες τεστ και ειναι αχνο θετικο!!!

Η ιστοριουλα μου εχει ως εξής:

Μετα απο ενα χρονο και τρεις μηνες(αν θυμαμαι καλα) χωρις κανενα θετικο αποτελεσμα πηγα στο γυναικολογο και ξεκινησαμε ολες τις απαραιτητες εξετασεις οπου με ενημερωσε οτι εχω θειροειδη!!!!

Αυτο το μηνα παραγγειλα απο ενα ελληνικο site τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης.

Τελευταια περιοδο ειχα 28/12 και εχθες το πρωι ξυπνησα το πρωι και εκανα τεστ(20 μερα του κυκλου μου), ο μονος λογος που το εκανα τοσο νωρις ειναι οτι νιωθω περιεργα ενιωθα μεσα μου οτι καποιες φορες συλλαμβανω και δεν προχωραει η κυηση.

Εσεις τη γνωμη εχετε θελω βοήθεια.

Εχει τυχει σε καμια αλλη κοπελα

Δημοσίευση

αν εννοεις τα Home test τοτε εισαι εγκυος. Τρεις φιλες μου τα εχουν παρει και τα εχουν κανει νωριτερα και ειναι. Ειναι πολυ καλα τεστ και σκεφτομαι κι εγω να τα αγορασω.....

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Δημοσίευση

lolitaa μου τα συγχαρητηρια μου σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

mina2 μου οπως ειπε και η γλυκεια tinkerbel ειναι τα Home test.

Δεν μου εχει ξανατυχει να δω θετικο εστω και αχνο!!!!

Βεβαια κραταω πολλες επιφυλαξεις μεχρι να μιλησω με το γιατρο μου και να με κατευθυνει γιατι τον τελευταιο καιρο διαβαζα οτι τα τεστακια ειχαν τρελαθειιι!!! εδειχναν θετικά και η χοριακη ηταν αρνητικη

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ κατάλαβα την ημέρα που συνέλαβα ότι κάτι διαφορετικό είχε ξεκινήσει...κι έτσι κι έγινε , έκανα το τεστ χωρίς καθυστέρηση και βγήκε αχνά θετικό...το κοιτάζαμε στο παράθυρο και φαινόταν δε φαινόταν :laugh: κι όμως ο μπέμπης μου είναι πραγματικότητα!!!Πήγαινε να κάνεις μια χοριακή και θα τα ξαναπούμε , με το καλο!!!

Δημοσίευση

:) se efxaristo pados ego efxomai to diko sou testaki na min exei trela8ei k na sinexiseis na mas les ta efxarista !!!/!

k ego tin idia mera akrivos eixa adia8etisi me sean 28/12 alla ego perimeno allaaaaaaaaa prepei na po oti me ksesikosses me to testaki sou oxi oti exo ego elpides giati den epesa akrivos stis meres oriksias mou alla na leo k ego etsi gia na parigorieme gai na mi to paro epi ponou pou allos enas minas pige xamenos :)) ti na kano i ateknh :)

loipon sou efxomai t akalitera k perimenoume ta nea sou apo ti xoriaki pou sou efxomai na einai megaaaaaaaaaaaaaali se filo kalo vradi k perimenoume avrio nea sou :)

Δημοσίευση

felicity μου σε ευχαριστω πολυ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπη σου αγκαλιτσα!!! και εγω δεν εχω καθυστερηση. Μακαρι να εχω και εγω ενα νινακι!!!

mina2 μου μακαρι να σου φερω γουρι και να σου ερθει το θετικο αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

kelly μου σε ευχαριστω πολυ σου εχω απαντησει και στο δικο σου θεματακι!!!

mina μου σου το ευχομαι ολοψυχα αν ειμαι οντως εγκυουλα( ουτε να τολμησω να το πω δεν μπορω) θα σου στειλω τα τεστακια που εχουν περισσεψει ετσι για περισσοτερο γουρι(θα του μαθουμε του πελαργουλη)!!!

Δημοσίευση

Είναι πολύ πιθανό ότι θα δείξει.

Εγώ είχα πάει με παρότρυνση του γιατρού (για συγκεκριμένο λόγο) 23η μέρα. Οπότε, αφού μου είπε να πάω, πάει να πει ότι αν ήμουν θα έδειχνε!

Μακάρι να επιβεβαιωθεί το αχνό θετικό με μια θετική χοριακή! Στο εύχομαι ολόψυχα!!! :)

Δημοσίευση

Θα παρω αυριο το γιατρο μου και οτι μου πει θα κανω!!! Ελπιζω και εγω το τεστακι να ειναι αξιοπιστο.

Σου ευχομαι και σε εσενα μεσα απο τη καρδια μου να σου ερθει συντομα το μωρακι σου που τοσο λαχταρας!!!

Δημοσίευση

γρηγορα για χοριακη καρδουλα μου!!!μονο αυτη ειναι αξιοπιστη πλεον!!!!!!!δεν θελω να σου κοψω την χαρα αλλα προσεχε γιατι εχουν ακουστει πολλα για τα τεστ που βγαινουν θετικα κ χοριακες αρνητικες!!!!!!γι αυτο βουρ για χοριακη κ σου ευχομαι εναν μεγαλο θετικο αριθμο!!!!!!φιλακια πολλα κ θα περιμενουμε νεα σου!!!κ γω στις 28 περιομενω κ ευχομαι να μνην με επισκευτει κ να μπω στον κλαμπ σας!!αλλα θα περιμενω την καθυστερηση!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...