Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολα τα κοριτισια!!!

Οπως καταλαβατε εκανα χθες τεστ και ειναι αχνο θετικο!!!

Η ιστοριουλα μου εχει ως εξής:

Μετα απο ενα χρονο και τρεις μηνες(αν θυμαμαι καλα) χωρις κανενα θετικο αποτελεσμα πηγα στο γυναικολογο και ξεκινησαμε ολες τις απαραιτητες εξετασεις οπου με ενημερωσε οτι εχω θειροειδη!!!!

Αυτο το μηνα παραγγειλα απο ενα ελληνικο site τεστ ωορηξιας και εγκυμοσυνης.

Τελευταια περιοδο ειχα 28/12 και εχθες το πρωι ξυπνησα το πρωι και εκανα τεστ(20 μερα του κυκλου μου), ο μονος λογος που το εκανα τοσο νωρις ειναι οτι νιωθω περιεργα ενιωθα μεσα μου οτι καποιες φορες συλλαμβανω και δεν προχωραει η κυηση.

Εσεις τη γνωμη εχετε θελω βοήθεια.

Εχει τυχει σε καμια αλλη κοπελα

Δημοσίευση

αν εννοεις τα Home test τοτε εισαι εγκυος. Τρεις φιλες μου τα εχουν παρει και τα εχουν κανει νωριτερα και ειναι. Ειναι πολυ καλα τεστ και σκεφτομαι κι εγω να τα αγορασω.....

Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Δημοσίευση

lolitaa μου τα συγχαρητηρια μου σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!

mina2 μου οπως ειπε και η γλυκεια tinkerbel ειναι τα Home test.

Δεν μου εχει ξανατυχει να δω θετικο εστω και αχνο!!!!

Βεβαια κραταω πολλες επιφυλαξεις μεχρι να μιλησω με το γιατρο μου και να με κατευθυνει γιατι τον τελευταιο καιρο διαβαζα οτι τα τεστακια ειχαν τρελαθειιι!!! εδειχναν θετικά και η χοριακη ηταν αρνητικη

Δημοσίευση

Λοιπόν εγώ κατάλαβα την ημέρα που συνέλαβα ότι κάτι διαφορετικό είχε ξεκινήσει...κι έτσι κι έγινε , έκανα το τεστ χωρίς καθυστέρηση και βγήκε αχνά θετικό...το κοιτάζαμε στο παράθυρο και φαινόταν δε φαινόταν :laugh: κι όμως ο μπέμπης μου είναι πραγματικότητα!!!Πήγαινε να κάνεις μια χοριακή και θα τα ξαναπούμε , με το καλο!!!

Δημοσίευση

:) se efxaristo pados ego efxomai to diko sou testaki na min exei trela8ei k na sinexiseis na mas les ta efxarista !!!/!

k ego tin idia mera akrivos eixa adia8etisi me sean 28/12 alla ego perimeno allaaaaaaaaa prepei na po oti me ksesikosses me to testaki sou oxi oti exo ego elpides giati den epesa akrivos stis meres oriksias mou alla na leo k ego etsi gia na parigorieme gai na mi to paro epi ponou pou allos enas minas pige xamenos :)) ti na kano i ateknh :)

loipon sou efxomai t akalitera k perimenoume ta nea sou apo ti xoriaki pou sou efxomai na einai megaaaaaaaaaaaaaali se filo kalo vradi k perimenoume avrio nea sou :)

Δημοσίευση

felicity μου σε ευχαριστω πολυ με το καλο να κρατησεις τον μπεμπη σου αγκαλιτσα!!! και εγω δεν εχω καθυστερηση. Μακαρι να εχω και εγω ενα νινακι!!!

mina2 μου μακαρι να σου φερω γουρι και να σου ερθει το θετικο αποτελεσμα!!!

Δημοσίευση

kelly μου σε ευχαριστω πολυ σου εχω απαντησει και στο δικο σου θεματακι!!!

mina μου σου το ευχομαι ολοψυχα αν ειμαι οντως εγκυουλα( ουτε να τολμησω να το πω δεν μπορω) θα σου στειλω τα τεστακια που εχουν περισσεψει ετσι για περισσοτερο γουρι(θα του μαθουμε του πελαργουλη)!!!

Δημοσίευση

Είναι πολύ πιθανό ότι θα δείξει.

Εγώ είχα πάει με παρότρυνση του γιατρού (για συγκεκριμένο λόγο) 23η μέρα. Οπότε, αφού μου είπε να πάω, πάει να πει ότι αν ήμουν θα έδειχνε!

Μακάρι να επιβεβαιωθεί το αχνό θετικό με μια θετική χοριακή! Στο εύχομαι ολόψυχα!!! :)

Δημοσίευση

Θα παρω αυριο το γιατρο μου και οτι μου πει θα κανω!!! Ελπιζω και εγω το τεστακι να ειναι αξιοπιστο.

Σου ευχομαι και σε εσενα μεσα απο τη καρδια μου να σου ερθει συντομα το μωρακι σου που τοσο λαχταρας!!!

Δημοσίευση

γρηγορα για χοριακη καρδουλα μου!!!μονο αυτη ειναι αξιοπιστη πλεον!!!!!!!δεν θελω να σου κοψω την χαρα αλλα προσεχε γιατι εχουν ακουστει πολλα για τα τεστ που βγαινουν θετικα κ χοριακες αρνητικες!!!!!!γι αυτο βουρ για χοριακη κ σου ευχομαι εναν μεγαλο θετικο αριθμο!!!!!!φιλακια πολλα κ θα περιμενουμε νεα σου!!!κ γω στις 28 περιομενω κ ευχομαι να μνην με επισκευτει κ να μπω στον κλαμπ σας!!αλλα θα περιμενω την καθυστερηση!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...