Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

[Γεια σας μανουλες. Δεν ξερω για εσας , αλλα εγω χρησιμοποιω και γυαλινα και πλαστικα μιμπερο.Την περασμενη εβδομαδα ακουσα μια ερευνα που με ανυσηχησε.Ελεγε πως οποιοδηποτε πλαστικο(σκευη κουζινας, μπιμπερο κ.α) που φερει την ενδειξη PC,οταν ερθει σε επαφη με ζεστα τροφιμα η υγρα ,γινεται μια αντιδραση που εχει σαν αποτελεσμα την παραγωγη ενος στοιχειου το οποιο μειωνει την αναπαραγωγικη ικανοτητα στα μωρα. Εχει ακουσει καποια κατι περισσοτερο;

Δημοσίευση

Οχι, δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο σχετικα με το θεμα αυτο, νομιζω ομως οτι ολοι μας σαν μωρα εχουμε πιει απο αναλογα μπιμπερο... Βλεπω ομως οτι πολλα απο αυτα τα μωρα εχουν ηδη γινει μανουλες, μεταξυ αυτων και εγω, εδω μεσα...Σου λεει κατι αυτο?

Ας μην πανικοβαλλομαστε χωρις λογο...

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Αλλο κ αυτο παλι...μα τι αλλο θ ακουσουμε...δενξερω ρε κοριτσια κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα κ κατα ποσο πρεπει να τα πιστευουμε...εγω παντως χρησιμοποιω μονο πλαστικα τωρα γιατι πινει μονος του κ το γυαλινο ειναι βαρυ κ εππικυνδυνο..τι να πω κ ο Θεος βοηθος!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...