Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Cristi μου έχω τόση αγωνία για το αποτέλεσμα, σαν να είναι για μένα! ;) Εγώ δυστυχώς, :( αδιαθέτησα χτες. Πιστεύω όμως, από τα συμπτώματα που αναφέρεις, οτι εσύ θα κάνεις πολύύύύύ καιρό να ξαναδείς περίοδο! Υπομονή μέχρι αύριο, καλή μου και όλα θα πάνε κατ'ευχήν. Και μόλις πάρεις το αποτέλεσμα, πες μας να χαρούμε κι εμείς μαζί σου. Φιλιά! :cheer:

Δημοσίευση

Κατσαριδουλα και goldy σας ευχαριστω παρα πολυ ζουζουνες!!!

Δεν θελω να σας απογοητευσω.... Μακαρι να δειξει κατι θετικο... Αυριο Θα ειμαι στη 25η μερα.

κι εγω rose σ'αυτη παω αλλα τωρα πηρα τηλ μια αλλη και μου ειπε για αυριο... Λες να παω σ'αυτη που λες κι εσυ? Τα βγαζει γρηγορα? Δεν εχω κανει ποτε χοριακη σ'αυτην γι' αυτο ρωταω....

Κι εδω ρε γμτ δεν υπαρχει κανα ιατρικο κεντρο να πας οτι ωρα να ναι ακι να τα βγαλει αμεσως....! Μονο ιδιωτες που τα βγαζουν οποτε βολευονται! Ουφ!

Δημοσίευση

εγω cristi εχω παει δυο φορες σε αυτην.την πρωτη πηγα πρωι και μου ειχε ετοιμα τα αποτελεσματα το απογευμα και την δευτερη φορα ειχα παει παλι πρωι και σε μια ωρα τα ειχε ετοιμα!οτι θες εσυ κανε οπου και να πας θα μαθεις οποτε δικη σου η αποφαση.

Δημοσίευση

Οκ θα παω τοτε σε αυτη αυριο πρωι πρωι.... Ευχαριστω πολυ.....

Μακαρι κι εσυ συντομα να εχεις μια θετικη χοριακη στα χερια σου!!!

Ασε ολα τα ασχημα πισω και προχωρα! Ο επιμενων νικα!!! ;););)

Δημοσίευση

μακαρι κοπελα μου.εννοειτε πως τ'αφηνω πισω μου τα ασχημα και προχωραω δυναμικα.Κανε εσυ την αρχη και θα ακολουθησουμε και εμεις :P να πας πρωι πρωι και πιστευω να εχεις γρηγορα τα αποτελεσματα γιατι εχουμε αγωνια και εμεις.η χοριακουλα σου στα υψηηηηηηηη :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια την εκανα!!!

Λυσσαξα ολο το μεσημερι να βρω μικροβιολογικο να παω! Κανενας δεν το σηκωνε το τηλ. Ολα κλειστα το απογευμα... :angry:

Τελικα στις 6 πηρα μια που δεν την ειχα ξαναπαρει και μου ειπε οτι αν παω σε ενα τεταρτο θα μου τη βγαλει σημερα!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τρεχατε ποδαρακια μου........ :woohoo:

Πηρα ταξι και ως συνηθως οταν βιαζεσαι σου τυχαινει παντα ενας βλακας στο μπροστινο αυτοκινητο που παει σεργιανι, παει τη βολτα του με 20χλμ και δε λεει να στριψει το τιμονι του να φυγει απο μπροστα σου!!!!...... :angry: :angry :angry::angry::angry:

Τελος παντων.... βρηκα το ιατρειο και μπηκα...Περιττο να σας πω οτι ετρεμα απο το αγχος μου να φτασω γρηγορα, το αποτελεσμα.....

Μου ειπε οτι θα τα βγαλει στις 8 με 8μιση.

Θα παω απο κει στις 8 γιατι ξεχασα να την πληρωσω!!!!!

Ντοιοιοιον!!! Τι να κανω ρε κοριτσια τα χω παιξει κι εγω!!!!

Κοριτσια φοβαμαι οτι θα ειναι αρνητικη.....Δε θελω να απογοητευτω ξανα... Ειδικα τωρα που εχω και καποια σημαδια εγκυμοσυνης....

Δημοσίευση

popopo!!!tora tha ehoume ki emeis agonia!!!les na deixei apo toso noris?????tha perimenoume!!na grapseis..ax sou euxomai na xeis dikio kai na nai thetiki..sou stelno ki ego oli mou tin energeia..!!se katalavaino pou etrexes..ego kai se manti tha etrexa me tin agonia pou eho ..den thelo na perimeno mexri to savato!!!perimenoume e?kouragio me tin anamoni!

Δημοσίευση

Σε παρακολουθω τοσες μερες,καταλαβαινω την αγωνια σου απολυτα,οπως κ ολες οι κοπελες εδω στο mammy.σου ευχομαι ολοψυχα ολη αυτη η αγωνια που περνας σε μια ωρα να μετατραπει σε απεραντη χαρα,αληθεια,τι συμπτωματα εχεις κ παρακινηθηκες να κανεις χοριακη τοσο νωρις;;;

Παντως οποιο κ αν ειναι το αποτελεσμα,θα ειναι καλοδεχουμενο ετσι...;;;κ αν δεν πετυχαμε αυτη τηφορα,θα πετυχουμε την επομενη.Προς το παρον αισιοδοξια!!!!Θα περιμενω να μαθω τα νεα!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ και για τα καρματακια σας και για τη σκεψη σας και για την παρεα που μου κανετε....

Ευχομαι και σε σας να ερθουν ολα οσα επιθυμητε.....

Και αρνητικο να ειναι....(ξουτ ξουτ μακρια) τουλαχιστον θα εχω μαθει...

Ζουμπι αυτο που με εκανε να παω ειναι οτι πρωτη φορα ενιωσα ορισμενα πραγματα πριν την περιοδο και παραξενευτηκα. Και μερικα απο αυτα γνωστες μου τα ειχαν πριν την εγκυμοσυνη. Τα λεω σε προηγουμενα ποστ.

Και απο το να τρελαθω απο την αγωνια πηγα τωρα...

Δημοσίευση

Γρηγορα να μπεις να μας πεις!!!Οτι κι αν είναι!!!!Μην μας αφήσεις μέσα στην αγωνιαααα!!!!!!!!ΠΑρακολουθώ την ιστορία σου και οποτε μπαίνω λέω..<<τώρα θα ξέρει!!τώρα θα ξέρει!!!>> και όλο δεν ξέρεις!!!χεχεχεχεεχεχε...αντε!!!Καλή επιτυχίαααααααααααααααααα!!!!

Δημοσίευση

Κατ αρχην σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και τη συμπαρασταση σας...

Κι εσενα Ελενουκο που δεν εχεις μπει ακομα σ'αυτη τη διαδικασια και δεν ξερεις πως ειναι, αλλα παλι μου σταθηκες.

Ολες σας ευχαριστω!

Αρνητικο........

το μηχανημα της λεει που ειναι παρα πολυ καλο εβγαλε κατω απο 1.....

Εχω παγωσει....

Δε νιωθω τιποτα....

Ειναι αστειο πως καθε ελπιδα, καθε σκεψη που σου περναγε απο το μυαλο καθε δευτερολεπτο επι ενα μηνα εξανεμιζεται...χανεται...σε μια πολυ μικρη στιγμουλα...με μια λεξη...

Ουτε που το εχω καταλαβει ακομα....

Νομιζω πως ακομα περιμενω....

Ειναι σαν να το φανταστηκα σαν ενδεχομενο...

Εχω παγωσει...ουτε να κλαψω μου βγαινει...

Το γελοιο ειναι οτι μου ειπε να περιμενω μεχρι το Σαββατο να κλεισει ο κυκλος μου...

Γιατι? Γιατι να περιμενω? Για να το βαλω παλι μεσα στο μυαλο μου και να φαω τα μουτρα μου μετα?

Τοσους μηνες ποτε δεν ενθουσιαστηκα...παντα περιμενα την περιοδο μου...ποτε δεν πιστεψα οτι θα γινω μαμα.

Αυτη τη φορα ομως? Ειχα πραγματα στα χερια μου που βασιστηκα!

Δεν ξερω τι να σκεφτω....

Ειμαι πολυ ατυχη!

Ουτε ξερω σε ποσο καιρο θα ξαναβρεθω με τον αντρα μου στις γονιμες.

Δεν μπορω να πω δεν πειραζει τον αλλο μηνα θα πιασουμε...

Βαρεθηκα ειλικρινα!

Δημοσίευση

cristieeeeeeee oxi re gamwtoooooooooooooooooo

ooooooooooooxiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ti na pw????????????

HMOUN SIGOURI PWS EISAI!!!!

ALITHEIA SOU LEWWWW!!!! :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

DEN PEIRAZEI...(LEME TWRA)

ALLA TO MWRO ERXETE STIS PIO ASXETES MERES!!!

MHN SKEFTESE GONIMES KAI TETOIA!!!MONO SE AGXWNOUN AYTA!!!! :silly: :blush:

Δημοσίευση

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!Τι ειπαμε,λιγο πριν;;;;;;;Ααααααα,θα σε μαλωσω!!!

Η αληθεια ειναι οτι σημερα που εβλεπα τι εγραφες κ τι σου απαντουσαν,εγραψα κ εσβησα πολλες απαντησεις μου που δεν σου εστειλα γιατι δεν ηθελα να σε απογοητευσω,σε εβλεπα τοσο αισιοδοξη...

Καλα εκανες κ εισουν τοσο θετικη,ετσι πρεπει να ειμαστε καθε μηνα,ομως....θα σε παρακαλεσω αλλη φορα ΟΤΙ,ΜΑ ΟΤΙ συμπτωματα κ αν εχεις,να κανεις υπομονη κ να περιμενεις την καθυστερηση...

Εχω φαει τοσες ψυχρολουσιες,εδω κ 2 χρονια...δεν φανταζεσε...μεχρι που επιασα πατο κ ειπα φτανει!!!δεν θα τρελλαθω κι'ολας,ουτε θα τρελλανω κ τον αντρα μου.

Παμε για χοριακη μονο μετα την καθυστερηση.

Τελος παντων,δεν εγινε κ τιποτα....τωρα σε καταλαβαινω πως νοιωθεις κ οτι κ αν πεις,εισαι δικαιολογημενη,αυριο ομως που θα ξυπνησεις με καθαρο μυαλο κ πιο ηρεμη,θα τα δεις τα πραγματα διαφορετικα.

Και τι παει να πει "βαρεθηκες";;;Βρε,απο τωρα;;κ γιατι βαρεθηκες;;σου ειπε κανεις οτι το μωρακι θα ερθει μολις το ζητησεις;;;;

Λοιπον,παρε τα πανω σου,ξεπερασε την ψυχρολουσια κ παμε για αλλα!!!

Ξερεις να κανεις υπομονη;;Αποδειξε το...

Πολλα φιλια σου στελνω κ σε κανω κ μια αγκαλια τοοοοοοοοσο μεγαλη!

Ολα καλα! ;)

Δημοσίευση

Τώρα ό,τι και να σου πω... δε σε παρηγορώ με τίποτα...

Έχω βρεθεί στη θέση σου αρκετές φορές, ξέρω πως είναι...

Μια παγωμάρα, έτσι το περιγράφω κι εγώ...

Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το ξεχάσουμε και να πάμε παρακάτω Cristi μου, δεν έχουμε άλλη επιλογή!

Το ότι χάνουμε κάποιες μάχες δε σημαίνει ότι χάσαμε και τον πόλεμο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπράβο μπράβο κοριτσάκι μου!  Να τον χαίρεστε! Να είναι πάντα υγιης, τυχερός και ευτυχισμένος στη ζωή του! 🩵 Χαίρομαι που είχες μια τόσο όμορφη εμπειρία! Αχ κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι αυτή τη φορά το εζησα πολύ πιο έντονα! Αφού έχεις και γαλατάκι ήδη θα δεις θα πάρει γρήγορα τα πάνω του! Σκέψου εμένα έχασε μόλις 50 γραμ. Από το βάρος γέννησης! Καλή ανάρρωση κοριτσάκι μου και σύντομα να γυρίσετε σπιτάκι σας! Εμείς γυρίσαμε χτες το μεσημέρι!
    • Λες να έχουμε ευχάριστα;;;; Πάντως τα συμπτώματα είναι ενθαρρυντικά!!! Μην μπεις στον πειρασμό να κάνεις τεστ από τώρα κ απογοητευτείς τζάμπα!! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη. Εγώ που έκανα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία βάσει συμπτωμάτων 13η η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ δεν κοκκινησε κατευθείαν, αφού κάνω κ το βλέπω κ δεν βγάζει γραμμή λέω δεν είσαι κ 2 λεπτά μετά ξεκινάει να φαίνεται… Αχ μακαριιιιιιιι🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...