Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

cristi έγραψε:

Ουφ!!!! Θα σκασω :x:x:x:x

Αχ καλε τοσο εχει προχωρησει η επιστημη...Δυσκολο να βγαλουν ενα μηχανηματακι, σαν αυτο του σακχαρου, να τρυπαμε το δαχτυλακι μας και να ξερουμε στα σιγουρα......?????

Μηπως να γινω εφευρετης???? :blink::blink::blink::blink:

Καλό!!!!!! Πως και δεν το'χουν σκεφτεί ακόμα;!;! :huh::huh:

Κρίστι, ορίστε! Τι άλλο θέλεις;! Σου ανοίγεται νέα καριέρα!!! ;):P :laugh: Θα γίνεις εκατομμυριούχος περιττό να σου πω!!! ;);):P :laugh:

• Απαντήσεις 106
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μωρε λες!!!!! :blink:

Πω πω τι κατεβαζει το μυαλο του ανθρωπου απο την αγωνια του..... :silly: :silly: :silly: :silly:

Χαχαχαχαχαχαχα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αχ εγω θα σας σωσω κοριτσια.......!!! Βασιστειτε πανω μου..... :P:P:P

Δημοσίευση

Να σαι καλα γλυκεια μου....

μαλλον θα παω κι εγω τη Δευτερα αν δεν κρατηθω....

θα σας πω παντως....

αχ στειλτε μου την καλη σας ενεργεια να υπαρχει κατι εκει μεσα....

Δεν ξερετε ποσο το λαχταρω...

Δημοσίευση

popopo!!!posi agonia aurio!!!ante kante tis xoriakoules sas na dosete kai s emas elpida..!!cristi ama kaneis ti megali efeuresi pes mas..!!

ki ego to savato perimeno alla meno sto exoteriko kai den eho psaksei pos kaneis xoriakes..den xero oute pos legetai edo..xaxa..tha perimeno mexri to savatokiriako ki as min antexo..apla epeidi eho poli stathero kiklo ana argisei esto mia mera tha ipopteutho..

Δημοσίευση

Φιλεναδα??????

Τι διαβαζω? Μακαρι βρε κοριτσι μακαρι...αντε να κανεις αυριο μια χοριακη και να μας πεις τα ευχαριστα. Μαζι περιμενουμε...εγω περιμενω απο Τεταρτη μεχρι Παρασκευη και το μονο που εχω απο χτες ειναι πονακια περιοδου....ερχονται και φευγουν και δεκατα. Τι να πω ελπιζω παλι να μην ειναι της φαντασιας μας......

Δημοσίευση

tinkerbel25 έγραψε:

Φιλεναδα??????

Τι διαβαζω? Μακαρι βρε κοριτσι μακαρι...αντε να κανεις αυριο μια χοριακη και να μας πεις τα ευχαριστα. Μαζι περιμενουμε...εγω περιμενω απο Τεταρτη μεχρι Παρασκευη και το μονο που εχω απο χτες ειναι πονακια περιοδου....ερχονται και φευγουν και δεκατα. Τι να πω ελπιζω παλι να μην ειναι της φαντασιας μας......

ΑΝΤΕ TINKERBEL,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου :) Κι εγω στην ιδια φαση ειμαι, της αναμονης :blink: Σημερα ειμαι στην 26η μερα του κυκλου με δεκατα σταθερα 37 με 37.2 καθολου πονο στη μεση που κανονικα θα πρεπε να εχει ανοιξει η μεση στα δυο απο τους πονους, καθολου πρηξιμο στη κοιλια μη σου πω οτι εχω αδυνατησει και λιγακι, αντε και λιγο πρηξιμο στο στηθος.... Ειμαι αισιοδοξη γιατι η πρωτη μου επαφη ηταν τη μερα που ειδα οτι εχω δεκατα αρα και ωοριξια ;) Τεστακι δε το σκεφτομαι να παρω, προτιμω να περιμενω. Για να δουμε? Τι θα δουμε? Αντε γιατι θελω να βαψω και τα μαλλια μου, εχει φτασει η ριζα δυο δαχτυλα κατω :lol: :silly: Φιλακια

Δημοσίευση

Τινκερμπελ και Ελενουκο σας ευχαριστω κοριτσακια που με σκεφτεστε......

Νεραιδουλα μου ελειψες πολυ!!!!!

Μακαρι να εχουμε μεινει παρεουλα!!! Πολυ θα το χαρω!!!!! :P:P:P

Τελικα δεν εκανα σημερα τη χοριακη γιατι πηρα τη μικροβιολογο και μου ειπε οτι αυριο θα βαλει να εξετασει χοριακες, οποτε ειπα καλυτερα να δωσω αυριο αιμα μπας και ειναι ανεβασμενη πιο πολυ η ορμονη....

Ουφ δε ξερω.....μακαρι να ειμαι!

Το στηθος πρηστηκε πιο πολυ σημερα αλλα παλι δε ποναει (καλο σημαδι λεει η μαμα μου)....οι ρωγες παλι ειναι πολυ ερεθισμενες και εχουν κανει κατι ασπρακια πανω που απο οτι διαβασα σε ιατρικο site ειναι φλεβιτσες που διογκωνονται στην αρχη της εγκυμοσυνης..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: (να χαρω? Θα χαρω!!!)

Κατα τα αλλα χθες το βραδυ μου ξαναρχισαν τα πονακια αλλα οχι συνεχομενα....

Αααααααααχχχχ!!!! Δεν περνανε οι μερες.........

Δημοσίευση

cristi μου τι διαβαζω?λες να εχεις το σπορακι σου?αχ τι ωραια μακαρι να εισαι εγκυουλα στο ευχομαι ολοψυχα!περιμενω με αγωνια να πας για χοριακη να μας πεις τα αποτελεσματα.αντε αυριο να δεις μια πολυ πολυ ανεβασμενη χοριακη :silly: :)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ ρε κοριτσια που μου κανετε παρεα στην αναμονη.....

Δεν το εχω πει πουθενα εκτος απο τη μαμα μου και κοντευω να σκασω....

Οπως ξερετε καποιες εδω, η δουλεια του αντρα μου ειναι τετοια που δε μας επιτρεπει να εχουμε επαφες οποτε θελουμε. Τους προηγουμενους μηνες ειχα απογοητευτει πολυ που ελειπε στα μεσα του κυκλου.

Αυτο που εγινε ομως αυτο το μηνα ειναι απο τα αγραφα! Ειμασταν μαζι απο την 9η μεχρι τη 15η μερα....(βαλε δηλ μεχρι την 17η να εζησαν τα σπερματοζωαρια). Οτι τη καλυψαμε την γονιμη αυτο ειναι σιγουρο...

Οποτε αν δεν εγινε κατι τωρα θα απογοητευτω διπλα γιατι δεν ξερω ποτε θα ξαναεχουμε τετοια ευκαιρια. Γι' αυτο εχω διπλο αγχος... Δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω...

Δημοσίευση

CRISTI,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ!!! ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑ!!!!!!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΡΙΑΚΕΣ... ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕ 1 ΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...