Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες από κυψέλη κ γύρω.

Recommended Posts

Αχ τι ωραία!!!

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ρωτήσω, χαίρομαι πολύ που είμαστε κοντά με κάποιες κοπέλες!!!!

Τι θα λέγατε να συναντηθούμε κάποια στιγμή όταν θα μπορούμε όλες κατά Φωκίωνος μερία????? :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΚΥΨΕΛΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ(ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΑΤΑ),ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ 15ο,ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

milou έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ...ΚΥΨΕΛΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ(ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΠΑΤΑ),ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ 15ο,ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ!

Τρελλές αναμνήσεις έτσι??????? ;) :silly:

mirlitsa έγραψε:

milou έγραψε:

Τρελλές αναμνήσεις έτσι??????? ;) :silly:[/quote:u03vxrsh]

ΤΡΕΛΛΕΣ...ΕΝΤΕΛΩΣ!ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ...ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΖΟΡΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ!

Καλημερα κοριτσια!Κ εγω εμενα Κυψελη,στη Φωκιονος διπλα ηταν το σπιτι μας!!!!Σα την παλαμη μου την ηξερα :P !!!!!!Τι να πρωτοθυμηθω!!Τωρα εδω κ κανα χρονο(που παντρευτηκα)εχω μετακομισει στα βορεια κ λογω της μικρης εχω καιρο να παω.Η μαμα μου μενει ακομα εκει κ συνηθως ερχεται εκεινη σε εμας!Εγω πηγαινα στο 41!

Προς mirlitsa:(μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό, δεν εχω υπολογιστή κ δεν μπορώ να στείλω πμ μόνο να διαβάσω.)είμαστε πολύ κοντά φιλενάδα.Εγώ μένω κερ....ς

meniamama έγραψε:

Προς mirlitsa:(μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό, δεν εχω υπολογιστή κ δεν μπορώ να στείλω πμ μόνο να διαβάσω.)είμαστε πολύ κοντά φιλενάδα.Εγώ μένω κερ....ς

Άντε καλέ είμαστε όντως μια γειτονιά!!!

Για πες μου για σένα, έχεις παιδάκια, δουλεύεις?

Sissio έγραψε:

Επου να πας πια στη Φωκίονος!! Να ψαχνεις να παρκαρεις τρεις ώρες?!?!?

Στο 41 ε?? Πότε τελείωσες?

Mη γελασεις....νομιζω...το 2002!Ειμαι 25 τωρα...οποτε αν τα υπολογιζω σωστα το 2002 τελειωσα :silly: :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...