Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το ειδα!!!


Recommended Posts

Γεια σας!Είμαι πλεον στην έβδομη εβδομάδα κ χθες είδαμε το φασολάκι μας κ ακούσαμε κ την καρδούλα.Ειναι πολυυυυυ μικρό! :) Χαρηκα παρα πολύ,μου φαίνεται απίστευτο πως χτυπάει μια καρδουλα μεσα μου...

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ο γιατρός μου είπε οτι μπορει να κάνω καισαρικη γιατί εχω 4,50 βαθμούς μυωπίας. :( Εγώ πάντα ήθελα φυσιολογικό τοκετό,αν όλα ερθουν καλά και ξέρω κ κοπέλες με μεγαλύτερη μυωπία που γέννησαν φυσιολογικα.Εχετε ακούσει κατι σχετικό?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ μπράβο σας!!!Υπέροχο συναισθημα ε;;

Οσο για την καισαρική..ποτέ δεν ξέρεις και γω για φυσιολογικά πήγαινα αλλά τελικά με καισαρική..

γερο παιδάκι πανω απ όλα!

φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οντως υπεροχο συναισθημα.και εγω την προηγουμενη εβδομαδα ακουσα καρδουλα και ηταν λες και το εβλεπα για πρωτη φορα!!!!λες και πρωτη φορα ειναι που μενω εγκυος-αλλα μου ειπαν οτι οσα παιδακια και να κανω αν ακουσω την καρδουλα θα νιωσω λες και ειναι η πρωτη φορα!απεριγραπτα ομορφο συναισθημα!!!!μικρο θαυματακι!με το καλο να γεννηθουν τα μωρα μας και ziz μη σε στεναχωρει η καισαρικη οπως λεει και η juliana πανω απ ολα γερο παιδακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μακαρι να μπορεσω να γεννησω φυσιολογικα κ ολα να πανε καλα!Απο ο,τι βρηκα παντως σε διαφορα φορουμ,η βυθοσκοπηση ειναι αυτη που δειχνει αν χρειαστει καισαρικη η οχι.ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ εσυ εκανες τετοια εξεταση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα ziz. Δεν είναι υπέροχη αυτή η πρώτη επαφή με το μωράκι σου??!!Για να είμαι ειλικρινής εγώ μέχρι και πριν λιγο καιρό δεν το είχα συνειδητοποιησει(είμαι στον 4ο τωρα).Θες επειδή δεν είχα άλλα συμπτώματα(εμετούς ,ζαλάδες ),θες επιδή δεν είχα βάλει κιλά...δεν ξέρω γιατί.Στον τελευταιο υπέρηχο την προηγ.εβδομάδα στονγιατρό μου΄είδα ένα "φωτάκι" να αναβοσβήνει στο σωματάκι του μωρού μου και μου είπε ο γιατρός οτι είναι η καρδούλα του και είδα τα ματάκια και τα χειλάκια του..Εκεί συγκλονίστηκα.Είναι πραγματικά ένα θαύμα αυτό που ζούμε εύχομαι για σένα και για όλα τα κορίτσια να έχουμε μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να μπορέσουμε να χαρούμε αυτην την περίοδο και να την θυμόμαστε.Τα πιο όμορφα πράγματα είναι μπρόστά μας :) .

Οσο για την μυωπία έχω και εγώ 4.50-5.00 αλλά δεν έχω ρωτήσει ακόμα τον γιατρό μου για αυτό(είχα τόσες άλλες απορείες που το ξέχασα).Οντως έχω ακούσει οτι είναι πια εφικτό και για εμάς να γεννήσουμε φυσιολογικά επειδή με ο τοκετός πια λόγο της επισκληρίδιου είναι πιο ήπιος.

Θα ρωτήσω τον γιατρό μου την επόμενη φορά - ο οποίος είναι υπέρ του φυσιολογικού - και θα σε ενημερώσω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

madrid05 πες μου σε παρακαλω μολις μαθεις απο το γιατρο σου γιατι η αληθεια ειναι οτι γεννηθηκε μεσα μου ο φοβος οτι ο γιατρος μου θελει να παμε για καισαρικη κ γι'αυτο μου τα κανει τραγικα :dry: εγω καλου κακου αφου ειναι σχετικα νωρις ακομη σκεφτομαι να δω κ αλλο γυναικολογο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ZIZ,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΕΙΧΑ ΜΥΩΠΙΑ 5 ΚΑΙ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ,ΕΚΑΝΑ ΛΕΙΖΕΡ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σε ενημερώσω , αν και νομίζω οτι είναι εφικτό(αν βέβαια δεν συντρέχει άλλος λόγος για καισαρική).Ειδες που και η ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ γέννησε φυσιολογικα με 6,5? :)

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε μ΄΄αλλον όταν θα πλησιάζει ο καιρός είναι μια επίσκεψη στον οφθαλμίατρο να κάνει έλεγχο και στην πίεση του ματιού.

Κάποιες αυξομειώσεις στην μυωπία αυτόν τον καιρό είναι φυσιολγικές λόγω ορμονών...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζιz συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!

Εμενα με την ιδια μυωπια με πηγαιναν για φυσιολογικο

Να μη σε αγχωνει τιποτα απ αυτα

Καλη συνεχεια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ ολες σας για τις απαντησεις.Φανη26 και εγω για πανω απο 8-9 βαθμους ηξερα οτι απαιτειται καισαρικη...δεν νομιζω οτι το 4,5 ειναι πια κ τοοοσο υψηλη μυωπια.Σκεφτομαι να κανω βυθοσκοπηση μετα τον τριτο μηνα κ ξανα κατα τον 8ο για να δω αν "αντεχει" το ματι μου φυσιολογικο τοκετο.Μακαρι να πανε ολα καλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα και από μενα!!! εμένα προχτές στην επίσκεψη στο γυναικολόγο μου, τον ρώτησα για την μυωπία (εγώ έχω παρα πολύ 8,5 και 9) και μου είπε να μην το σκέφτομαι ακόμα, και ότι τον τελεθταίο μήνα θα κάνουμε την βυθοσκόπηση και θα δούμε... πάντως όπως είπαν και οι κοπέλες, γερό να είναι και δεν πειράζει πως θα ερθει στον κόσμο!!!

φιλιά πολλά στις κοιλίτσες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Θα περιμένουμε λοιπόν τα νέα σου!! 😃😃
    • Ναι γιατί όχι! Δεν απαγορευτεί κάτι!!! Κάνει θαύματα σου λεωωω!!! Βασικά οδεύει με σωστά βήματα κ καθοδηγεί! Γιάννης Κουτουλακης ! Σε μια εβδομάδα!
    • Ναι θα ήθελα το όνομα του αν είναι εφικτό 🤗...Να είσαι επιφυλακτική αν αυτό δε βοηθάει 🤗 πότε θα ξανά πας ?
    • Κορίτσια χωρίς να σας ξέρω μου δίνετε δύναμη Κ κουράγιο!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Δεν ξέρω η καθεμία από εσάς σε τι φάση είστε αλλά εύχομαι να έχετε όλες αυτό που ποθειτε! Θα δείξει. .είμαι λίγο πιεσμένος αυτή τη περίοδο με τη δουλειά κάνω κ κοσμήματα Κ έχω Κ κάποια φεστιβάλ.αν θελετε να τα δείτε mariemma Art είναι σε ινστα και φβ!!!! Αυτό μου δίνει δύναμη Κ ξεχνιέμαι πάντα όταν δε είμαι καλά...κάθομαι Κ δημιουργω....
    • Τέλεια!! Τι να σου πω κορίτσι μου; Όντως δεν έχει λογική!! Αλλά γι αυτό ακριβώς δεν χρειάζεται να κοιτάξεις άλλο τη χοριακη από τη στιγμή που είδατε έμβρυο που αναπτύσσεται και ακούσατε και καρδιά ❤️ ❤️!! Λογικό να είσαι επιφυλακτική με το τι θα γίνει στη συνέχεια αλλά πιστεύω αυτό το σπορακι φαίνεται να είναι αποφασισμένο να μείνει!! Να έχεις μια καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη χωρίς άλλα απρόοπτα εύχομαι! Αν θελήσεις μας λες τα νέα σου από τον υπέρηχο την επόμενη εβδομάδα! Οτιδήποτε θελήσεις είμαστε εδώ!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...