Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 110
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αγγελική μου....μπραβο μπραβο μπραβο....τα συγχαρητηρια μου...αχ τι ωραια.....που θα εχεις σε λιγο καιρο την μπουμπου σου.....τελεια...αντε ποιος τη χαρη σου...ποιος σε πιανει τωρα....με δυο γιους κουκλους και τωρα η μπουμπου......αντε κοριτσακι μου πολυ χαρηκα....σε φιλω.......να μου προσεχεις τη μικρουλα......φιλια και παλι.....

Δημοσίευση

Αγγελική μου....μπραβο μπραβο μπραβο....τα συγχαρητηρια μου...αχ τι ωραια.....που θα εχεις σε λιγο καιρο την μπουμπου σου.....τελεια...αντε ποιος τη χαρη σου...ποιος σε πιανει τωρα....με δυο γιους κουκλους και τωρα η μπουμπου......αντε κοριτσακι μου πολυ χαρηκα....σε φιλω.......να μου προσεχεις τη μικρουλα......φιλια και παλι.....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!!!!

ΠΩ ΠΩ Ο ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.

ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμείς πήγαμε σήμερα παιδιατρο να την δει,από την Πέμπτη εχει παρει μόνο 35 γραμμάρια,μου είπε όσο το παλέψω με το στήθος, βγάζω και με θηλαστρο το δίνω αν δεν πιάνει και συμπληρώνω ξένο.Την βάζω έστω για λίγο στο στήθος,αλλιώς θα αντλώ καινθα το δίνω. Δεν θέλω να με πιάσει καμία επιλόχειος,έχω καοντον μικρό,μεγαλο πλέον οπότε όσο μπορέσω.  Αυτό μου είπε ο άντρας μου. Ξέρει ότι θέλω να θηλασω όσο τίποτα άλλο και με στηρίζει αλλά μου είπε πως πρέπει να είμαι εγώ καλά.  Ο παιδίατρος μας έδωσε και την βιταμίνη d και ζήτησα να δώσουμε προληπτικα μαζί με προβιοτικες σταγόνες για να προφυλαξουμε λιγο τογς κολικους,ειναι 2 σε 1. Επίσης έχει το δεξί ισχυο λίγο πιο χαλαρό, μου είπε να βάζω διπλή πάνα και σε 20 μέρες θα κάνουμε υπέρηχο ισχυων και ωτοακουστικο έλεγχο. Κατά τ'αλλα είναι μια χαρά.
    • Αγάπη το κάτω είναι ξεκάθαρα πιο σκούρο... Αλλά μη δίνεις σημασία στα καθημερινά τεστ.. Θα κάνεις τη χοριακη σου και θα δώσεις βάση σε αυ΄το και ουσιαστικά στο διπλασιασμο..
    • @Rena92 τ πρώτα τεστ ήταν πριν καν την καθυστερηση. Κανονικα τεστ κάνεις την 1η μερα καθυστερησης κ ουσιαστική διαφορά θα φανεί μετά τις 48 ωρες. Οπότε δ εχει καμια σημασία η γραμμή από χθες στο σήμερα. Εκανες τη χοριακη σου σήμερα, θα την επαναλάβεις κ θα δεις ότι όλα πάνε καλά! Άσε τ τεστ κατά μέρους. Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος. Εμεις ευχόμαστε να πανε ολα καλα κ θα πάνε! @melitiniღ κορίτσι μου απολύτως φυσιολογικα τ συναισθηματα σου. Μην σκεφτεσαι οτι εσύ δ θα ζήσεις φυσιολογική συλληψη. Πρώτον δ τ ξερεις, είμαστε πολλές εδώ πντ ειχαμε αποκλείσει και δεύτερον εν τέλη καμια σημασία δ έχει. Τ συναισθημα του θετικου τεστ ειναι τ ιδιο όπως μονη σου εξακριβωσες. Χαρηκες π ήταν θετικο. Σε ενδιέφερε ο τρόπος? Όχι! Να βάλεις δύο ναι κ να είσαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά! Λίγο εμεινε! Εμβρυακια ετοιμα έχεις! Δ σε σταματαει τίποτα!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Προς όλες τις νέες μανούλες... το πρωτο διάστημα με τ βρεφακι μπορεί να σας γεμιζει στιγμες ευτυχίας ΑΛΛΑ ειναι και πιο δύσκολες. Τ σωμα μας είναι ταλαιπωρημενο από την κυηση κ το  τοκετο, οι ορμόνες αστο καλύτερα, η κουραση κ η αϋπνία βαράνε κοκκινο. Αν δεν νιώθετε την "απόλυτη ευτυχια" ειναι οκ. Απολύτως φυσιολογικό. Κανεις δ μας μιλάει για αυτό δυστυχώς. Μην νιώθετε τυψεις. Η περίοδος της λοχειας ειναι εξαιρετικά δύσκολη.  @Sotiria_94μου να καλέσεις μαια να σε βοηθήσει. Θέλει υπομονή ο θηλασμός μέχρι να πιάσει. Αν πιασει όμως ειναι μεγαλη ευκολία. Θα πάτε κ σπιτάκι σας θα είστε καλύτερα. @Katerinioo αχ και γω τις.μισες νυχτες αυπνη ειμαο. Υπομονη. Εγω σήμερα ειμαι 36+5. Παρασκευη εχω γιατρο ξανα. Δ βιαζομαι να γεννησω γτ ακομα δ τ εχω ολα ετοιμα. Σήμερα σκέφτομαι να κανω βαλιτσα. Χθες επλυνα τ υφασματα απο καλαθουνα κ αυγο. Μ μενει σήμερα να τ περασω. Τελειωσα ομως με τ μωρουδιακα γτ τ χα κι αυτό ενα αγχος. Τα προηγ τ γεννησα 38+3 και 39+2. Αν ακολουθησει αυτο τ μοτιβο θα γεννησω μετά τις 14 τ μηνός. Με.πητ 28 Μαΐου.
    • Να σου ζήσει το μωράκι!  Για μένα ήταν δύσκολη πίστα οι κολικοί.  Κάποια πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι:  Βόλτες  Μαρσιπος  Μασάζ στην κοιλιά  Έφερνα τα ποδαράκια στην κοιλιά για να βοηθήσω να βγουν τα αέρια  Ζεστο μπανακι  Προβιοτικα (αφού συμβουλευτεις παιδίατρο)  Έχει και μια κρέμα η frezyderm για κολικούς. Μπορείς να τη δοκιμάσεις . Θεραπεία δεν υπάρχει μέχρι να ωριμάσει το γαστρεντερικο τους απλά για ανακούφιση είναι όλα αυτά μέχρι να περάσουν οι κολικοί.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...