Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια ..... δεν μου κανουν τα ρουχα!!!!!

Recommended Posts

;)

κοριτσια sos.Δεν έχω ρουχα, ολα μου τα τζιν με στενευουν και το θέμα ειναι οτι αμα ψωνησω καινουρια αυριο μεθαυριο ισως να μην μου κανουν γιατι ειμαι ενος μηνων ακομα και σιγουρα θα μεγαλωσει και αλλο η κοιλια.Προς το παρον τη βγαζω με κολαν και καπως φαρδιες μπλουζες.Ευτυχως η μοδα σημερα ειναι φτιαγμενη και για εμας ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχαχαχα, πόσο σε καταλαβαίνω!

Και εμένα δεν μου έκαναν τα τζιν μου με το που έμαθα πως είμαι εγκυός....! Πολύ πρήξιμο....

Επειδή όμως δεν κάνει να σε πιέζουν τα ρούχα, συνέχισε να φοράς κολάν και ελάστικα (βαμβακερά) υφάσματα και προτείνω να αγοράσεις και 2 τζινάκια εγκυμοσυνης που αυξομειώνοντε με "κρυφά" κουμπάκια.....

Είναι super βολικά και εγώ παρόλο που πήρα 20(!!!) κιλά, άλλαξα μόνο 2 νούμερα σε αυτά......

....Εχω γεννήσει σχεδόν 5 μήνες και μου έχουν απομείνμει ακόμα 5kg επομένως μια χαρά τα φοράω ακόμα....!

((αφού τα δικά μου εξακολουθούν να μην μου κάνουν...))

Χαμένα δεν πάνε λοιπόν, χιχιχιχι...

Με το καλό και να απολαύσεις την κοιλίτσα σου που θα φουσκώνει.....!!!

Είναι θεικό !!!

η αληθεια ειναι οτι μια μερα επιχειρησα να βαλω τζιν στη δουλεια και τολμω να πω οτι ολη την ημερα ημουν με ξεκουμπωτο παντελονι.Ε αυτο ηταν απο τοτε τα ξεγραψα και γυησα στα κολαν.Θελω να παρω κανα φορεματακι ξερεις κανενα μαγαζι και σε καλη τιμη γιατι νουμερο θα αλλαξω παλι συντομα?Α και στο θεμα ου σουτιεν να παω να παρω ειδικα για εγκυες ή ειναι νωρις ακόμα?Ειμαι 1ος μηνων.

Egw gkalt mou se duo meroules kleinw tn deutero k mpainw ston trito...k egw mia apo ta idia..polu priksimoooo..k genika eixa epipedi koilia k twra proeksexei ena karoumpalaki..xixixix!!!!Egw pira 2 forematakia pou pisteuw tha me volepsoun k meta apo to zara k einai polu aneta..alla foraw k polu suxna kola..voleuoun k den piezoun..oso gia ta soutien emena idi me piezoun arketa k pira xthes 3 soutienakia megalutero noumero gia na eimai pio aneta...

Me to kalo kopela mou na genniseis k esu to nini sou...!!!:)Marimari??tha paw k egw apo deutera na parw ena tetoio tzinaki..i koumpara mou pou einai ston 8 mina to exei katavoleutei mou eipe..

εγώ δεν αγόρασα τίποτα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!!!

μέχρι τελευταίας μέρας μου κούμπωνε και το μπουφανάκι μου.

βασικά δεν έβαλα κιλά, μόνο 8-9 και με το που γέννησα

δια μαγείας, βρέθηκα με 10 κιλά μείον!!

πιο αδύνατη και από πριν.

βέβαια τώρα στις γιορτές και μέχρι να σαραντίσω

χτύπησα κάτι καλά γλυκάκια και έβαλα...

συν το πρήξιμο της περιόδου... αδιαθέτησα πριν 2 μέρες...

Χμου, τα χαμηλοκάβαλα πάντως δεν έχουν κανένα πρόβλημα στο κούμπωμα, εδώ τουλάχιστον. Εντάξει, τα άλλα ψιλοπιέζουν, αλλά με ανοιχτό κουμπί είναι οκ ακόμη, όχι; Δηλαδή αργά ή γρήγορα θα χρειαστούμε ρούχα και ναι, αυτό το πρήξιμο είναι πολύ ύπουλο πράγμα, αλλά υπάρχουν λύσεις να τη βγάλουμε για τους πρώτους μήνες ή έστω για λίγες εβδομάδες ακόμη, που είναι κάπως άχαρη φάση. Φουστανάκια, κολάν, μια χαρά! Θα είμαστε χαριτωμένα κοριτσάκια με μωράκια κάπου εκεί κρυμμένα :)

ααααχ...καιρό τώρα αποχαιρέτησα τα ωραία μου τζιν!

Τα φόραγα μέχρι τον 3ο σχεδόν και μετά πήρα απο το benetton super βολικά παντελόνια με λάχτιχο μπροστά που δεν φαίνονται καθόλου για εγκυμοσύνης κάτω απο την μπλούζα, τώρα στον 6ο ακόμα αυτά φοράω, ευτυχώς απο μπλούζες δεν χρειάστηκα να πάρω πολλές, η ντουλάπα μου γενικά ασφυκτιούσε απο ρούχα οπότε με τις παλιές φαρδιές μου είμαι μια χαρά, με τα φουστάνια θα έχετε πρόβλημα με τον καιρό γιατί δεν βολεύουν καθόλου τα καλσόν και οι ψηλές κάλτσες με σιλικόνη εμένα μου πέφτουν! Δεν υπάρχουν δυστηχώς ειδικά καλσόν εγκυμοσύνης...

Επίσης μεγάλη επένδυση έχω κάνει σε βελούδινες φορμίτσες!

Πόσο χαίρομαι με τις φουσκωτές σας κοιλίτσες....!

Στα Η&Μ χει πολύ ωραία ρούχα κύησης κ σε εκπληκτικές τιμές...

...τα τζινάκια δεν είχαν πάνω από 50e κ είναι βολικά κ trendy ταυτόχρονα...!

Το θεμα σουτιέν είναισχετικό πάλι... Θέλει καλό κ σωστό σουτιέν το στήθος κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης, που να στηρίζει αλλά να μην πιέζει καθόλου.... Γιάυτό κ προτείνουν τα ειδικά σουτιέν για εγκύους

αλλά εμενα δυστυχώς δεν με είχαν βολέψει καθόλου (κ είναι κ σαν γιαγιαδίστικα!)...

Δοκίμασε τα όμως γιατί κρατούν καλά!

alexdim έγραψε:

ααααχ...καιρό τώρα αποχαιρέτησα τα ωραία μου τζιν!

Τα φόραγα μέχρι τον 3ο σχεδόν και μετά πήρα απο το benetton super βολικά παντελόνια με λάχτιχο μπροστά που δεν φαίνονται καθόλου για εγκυμοσύνης κάτω απο την μπλούζα, τώρα στον 6ο ακόμα αυτά φοράω, ευτυχώς απο μπλούζες δεν χρειάστηκα να πάρω πολλές, η ντουλάπα μου γενικά ασφυκτιούσε απο ρούχα οπότε με τις παλιές φαρδιές μου είμαι μια χαρά, με τα φουστάνια θα έχετε πρόβλημα με τον καιρό γιατί δεν βολεύουν καθόλου τα καλσόν και οι ψηλές κάλτσες με σιλικόνη εμένα μου πέφτουν! Δεν υπάρχουν δυστηχώς ειδικά καλσόν εγκυμοσύνης...

Επίσης μεγάλη επένδυση έχω κάνει σε βελούδινες φορμίτσες![/quot

Φυσικά κ υπάρχουν!!!

Στα Η&Μ εχει σίγουρα καλσόν κύησης σε διάφορα χρώματα κ μεγεθοι...

(κ πολύ βολικά!)

Απ'όλα υπάρχουν κορίτσια.... Και πυζαμάκια κ φουστάκια κ πουκαμισάκια.....

ΔΕΝ είναι άχαρη η περίοδος αυτή,,, είναι η ομορφότερη της ζωής μας!!!

Δεν το ήξερα για τα καλσόν!!!!

Και σκέψου οτι πήγα σε 2 μεγάλα εσωρουχάδικα και μου είπαν οτι δεν βγαίνουν καθόλου!!!!Οι άχρηστοι!

Μπράβο βρε marimari, να'σαι καλα!

Κατα τα άλλα εγω αισθάνομαι μια χαρά "στυλάτη" εγκυούλα! Βέβαια βοηθάει και η δουλειά του αντρούλη μου που έχει μαγαζια παπούτσια...ε, και όσο να'ναι ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια φτιάχνει όλο το στυλ!

Κορίτσια είμαστε κούκλες με τις τουρλωτές κοιλιές μας! Αφήστε να φανουν!!!!

προσωπικα ολως τυχαιως το παντελονι μου επαψε να με χωραει τη μερα που εμαθα οτι ειμαι εγγυος!!! μαλλον ψυχολογικο θα ηταν ,δεν ηθελα να με σφιγγει τιποτα,η πεθερα μου με πηγε στα Πρεμαμαν κ με ψωνισε ενα σετακι εγκυμοσυνης με κολαν κ μπλουζα ,μετα ηταν η γιορτη μου κ ολοι με πηραν δωρο ρουχα εγκμοσυνης ,ε μετα χειμωνιασε κ με εβγαλε η μανα μου γ ψωνια ,πηγαμε σε ενα ωραιο μαγαζι αμα εισαι Θεσσαλονικη θα σου πω σε ποιο ,κ ειχε ρουχα εγκυμοσυνης μοντερνα ,κ καποια σε μιση τιμη επειδη ηταν περσινα !!κ εκανα μια γκαρνταρομπα μουρλια!δεν ξερω μα σε ολη την εγκυμοσυνη αισθανομουν πολυ ομορφη κ ντυνομουν κ πολυ πιο ωραια αποτι ντυνομουν πριν κ μετα!!!και ας πατησα στην εγκυμοσυνη τα 100 κιλα!!

kuo28 έγραψε:

Έιιι! Μην παρεξηγηθώ κιόλας! Άχαρη ως προς το ότι δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε εννοώ :(

Aντε βρε που θα σε παρεξηγήσουμε.....

Φιλιά στα κοιλιτσάκια σας κορίτσια!!!

Από xs φόρεσα large αλλά με τον σποράκο στην κοιλίτσα μου ήταν ...όνειρο!!!

Και το καλοκαίρι τα μπικινάκια μου τα περσυνά γιατί της κύησης τα μαγιό είναι επίσης ψιλό-άθλια...!

το μονο σιγουρο ειναι οτι η μοδα μας στηριζει.Υπαρχουν ενα σωρο μαγαζια με φαρδιες μπλουζες που φοριουνται και χωρις να εισαι εγκυος απο νεες κοπελες.Τουλαχιστον για την αρχη που ισως καποιες οπως και εγω ακομα το κρυβουμε απο μερικους μερικους.Για μετα δεν θα με νοιαζει να φαινεται η κοιλιτσα μη σας πω οτι θα φοραω συνεχεια κολλητες μπλουζες ετσι που θα θελω να το φωναξω σε ολον το κοσμο.

Μηπως ξερει καμια σας αν κανουν τιποτα τα αθλητικα σουτιεν?

Αχ κοριτσια χαιρομαι για ολες μας!!!!!!!!!!

savropinguinos σε ποιο μηνα ξεκινησες να φορας ειδικα σουτιεν?Βεβαια ακομα μου κανουν τα δικα μου αλλα αν μεγαλωσει και αλλο το στηθος θα πρεπει να αλλαξω σιγουρα νουμερο.

Εγω παλι πηρα αθλητικα σουτιεν κ μερικα κανονικα στο νο που ημουν σε διαφορους μηνες!

τα αθλητικα στην αρχη τα φορουσα ελαχιστες φορες εξω...μετα απ'τον 6ο ομως συνεχεια! ;)

κατα τ'αλλα.. ενα τζιν εγκυμοσυνης απο ζαρα τελειο,ενα μαυρο απο πρεναταλ κ κολαν με μπλουζοφορεματα!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 20 ΚΙΛΑ (Κ ΤΑΧΑΣΑ ΤΑ 15 ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ)

ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΖΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΝΕΤΟΝ (ΣΟΥΠΕΡ ΣΧΕΔΙΑ) ΠΗΡΑ 3 , ΧΑΜΗΛΟΚΑΒΑΛΑ Κ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ !

(Κ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!)

αυτο σκεφτομουν οτι ειναι ευκαιρια τωρα μες στις εκπτωσεις να ψωνησω αλλα τι νουμερα?αφου ακομα μονο πρηξιμο εχω και αργοτερα θα χρειαστει να αλλαξω παλι γιατι θα εχω παρει κιλα.Ειδικα στα παντελονια δεν ξερω καθολου τι να κανω.Το μονο που σκεφτομαι ειναι αν βρω να παρω με λαστιχο για να μην με πιεζουν και ταυτοχρονα μοντερνα οσο γινεται.αλλα για τζιν δεν ξερω καθολου

Είπαμε, εγκυμοσύνης παντελονάκια θα σου κάνουν για καιρό...

Τζιν και μη , είναι με λαστιχο και εσωτερικά κουμπάκια...!

Ρίξε μια ματιά

Γεμίσαμε κοιλίτσες!

Είμαι στη 14η εβδομάδα και ήδη από καιρό δε μου χωράνε τα ρούχα μου!

Εχω πάρει μόνο μισό κιλό (είμαι 57,5 τώρα) και με ύψος 1,75.

Πραγματικά μοιάζω σα να έχω πιεί όλες τις μπύρες του κόσμου!!!! Μια κοιλιά τεράστια! :laugh: :laugh: :laugh:

Ακόμα δεν έχω αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης, μόνο φορέματα κολάν και μάλλινες φουστίτσες από ΒΕΝΕΤΤΟΝ.

Αλλά θα ακολουθήσω τις συμβουλές της marimari για ρουχαλάκια και καλσόν!

Ευχαριστούμε marimari!!!

εγω ευτηχως ημουνα φουσκα καλοκαιρι οποτε μπλουζακια του αντρα μου..και ενημερωτικα δε πηρα ουτε 1 ρουχο εγκυμοσυνης!!!

Πόσο σε νιώθω..και εμένα με σφιγγουν τα τζιν κι ας έβαλα μόνο 1 κιλό κ έτσι φοράω καθημερινα φορεματάκια κ κολάν.Δοκίμασα κάποια τζιν εγκυμοσύνης όμως δεν μου έστρωσαν καθόλου..μάλλον ειναι νωρίς για τέτοια.Αυτές τις μέρες ψαχνω σουτιεν γιατί κοντευει να σκάσει το στήθος μου.Καμια ιδέα που να ψάξω..?

gkalt83 όταν έμεινα έγκυος ΄μουν 64 κιλά 1.72 ύψος και πήρα medium, τώρα έβαλα 10 κιλά ήδη και μου κάνουν τα ίδια παντελόνια (benetton). Τα πολλά κιλά τα παίρνεις στην κοιλιά, στο στήθος κυρίως και όχι στα πόδια, φαντάζομαι οτι εξαρτάται και απο τον σωματότυπο βέβαια, αλλα θέλω να πω τελος πάντων πάρε ένα ψιλοάνετο νούμερο, όχι φαρδύ, και θα σε βγάλει για πολλούς μήνες. Στο τέλος δεν ξέρω τι γίνεται...θα σας πω σε λίγο καιρο!

ziz μου σε όποιο μαγαζί με εσώρουχα να πας και να πεις σουτιέν εγκυμοσύνης έχει, απο agent provocateur μέχρι marks & spencer θα βρείς. Θα σε συμβούλευα να το δοκιμάσεις πρίν γιατι εμένα πχ ενω μου ήταν οκ στο στήθος με ενοχλούσε τραγικά απο κάτω το "λάστιχο"...ψάξε ένα που σχεδον να μην το αισθάνεσαι!

Κορίτσια απολαύστε μια απο τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής σας!!!

Έχει στου Ζαρα κάτι υπέροχα τζινάκια και μπλουζοφορέματα που θα σας βολέψουν καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ σουτιέν έβαλα κατευθείαν αυτά του θηλασμού γιατί τα άλλα δεν με βόλευαν και επιπλέον τα θεωρώ και πεταμένα χτήματα. Όμως εμένα το στήθος μου είχε γίνει σαν μπαλόνι και δεν άντεχα ούτε τη μπλούζα που ακουμπούσε πάνω μου.

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας και φάτε ότι επιθυμείτε μια φορά και μεις έχουμε αυτό το άλλοθι, γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...