Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ!ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΖΩΗΣ!!! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΥΠΑΩ.... ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!

Δημοσίευση

καλημερούδια μανουλες!!!

ευχαριστώ πολύ τις κοπέλες για τα καλά τους λόγια!!!

εγώ περιμένω ανυπόμονα να τον ακούσω να με κλωτσάει, κάτι νιώθω απο χτές αλλά μαλλον είναι νωρίς και είναι μόνο τα αντεράκια μου!!!! το Σαββατο πήγα στα Λητώ για κάποια απαραίτητα και γνωρισα εκει μια μανούλα που μέχρι και στον 8 μήνα της έλεγαν αγόρι και τελικά γεννησε ένα υγιέστατο κορίτσακι!!! Γίνεται αυτό??? έβλεπαν μαλλον μου είπε τον λώρο... λέτε τελικά να μας βγεί και μπέμπα???? εχει τύχει σε καμμιά σας κάτι τετοιο???

Δημοσίευση

rena79 έγραψε:

καλημερούδια μανουλες!!!

εγώ περιμένω ανυπόμονα να τον ακούσω να με κλωτσάει, κάτι νιώθω απο χτές αλλά μαλλον είναι νωρίς και είναι μόνο τα αντεράκια μου!!!! το Σαββατο πήγα στα Λητώ για κάποια απαραίτητα και γνωρισα εκει μια μανούλα που μέχρι και στον 8 μήνα της έλεγαν αγόρι και τελικά γεννησε ένα υγιέστατο κορίτσακι!!! Γίνεται αυτό??? έβλεπαν μαλλον μου είπε τον λώρο... λέτε τελικά να μας βγεί και μπέμπα???? εχει τύχει σε καμμιά σας κάτι τετοιο???

Καμημέρα! Όχι, δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο, απ' όσο η ίδια ξέρω, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν για όλες μας στη β' επιπέδου.... Έως τότε, ναι, έχουν γίνει λαθάκια και αυτό είχε συμβεί και σε μένα. Όπως έχω ξαναπεί ως τη 18η εβδομάδα μου έλεγαν κι μένα για κοριτσάκι, αλλά η αμνιπαρακέντηση και ο επόμενος υπέρηχος έδειξαν ότι έχουμε άλλα.... εξαρτήματα! Στη β' επιπέδου, απλώς επιβεβαιώθηκε ότι τελικά ναι, είναι αγοράκι!

Μετά τη β΄ επιπέδου, αν γίνει λάθος πιστεύω ότι θα είναι περίπτωση σπανιοτάτη....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 19 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΧΑΧΑΧΑ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΛΕΠΤΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Δημοσίευση

Καλημερα!!!και εγω νοιζω ότι ειναι δυσκολο να γινει λαθος γιτι ο λωρος εχει φλεβες και ειναι ευδιακριτες μετα τις 14 εβδομαδες.

εμας με απόλυτη βεβαιοτητα μας ειχαν πει για το φυλο από την αυχενικη διαφανεια..βεβαια κρατησαμε επιφυλαξεις και μας το επιβεβαιωσαν στην 16η εβδομαδα

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!Ο ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΟΙΟΣΑ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο'μένα αγορομανούλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivianka επειδή λόγω ηλικίας πρέπει να κάνω την αμνιοπαρακέντηση και φοβάμαι πολύ,πόσο επικύνδυνη είναι για το μωρό και σε ποια εβδομάδα την έκανες; εμέν αμου είπαι να την κάνουμε στην 22η εβδομάδα για καλύτερα!!!!!!!!!!!!

Γερά να είναι τα αγοράκια μας και να τα προστατεύει η Παναγία μας !!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ έμαθα σήμερα (στην 19η εβδομάδα, μιας και δεν ήθελε μέχρι σήμερα να μας αποκαλύψει το φύλο του) ότι σε λίγους μήνες θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο άντρα της ζωής μου (τον πρώτο τον παντρεύτηκα ) !!!!! :P

Δημοσίευση

Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΕ!!!

ΑΝΤΡΑΣ ΠΛΕΟΝ :silly: :P

ΤΟΥ ΨΑΧΝΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΝΥΦΟΥΛΑ!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΟΙ Κ ΓΕΡΟΙ!!

Κ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΗΘΕΛΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ ;)

ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΕΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣ...!!!!

Δημοσίευση

rena79 έγραψε:

καλημερούδια μανουλες!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ..ΗΞΕΡΕ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΨΩΝΙΣΑΝΕ Κ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΒΑΨΑΝΕ Κ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΛΠ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΩΧ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Κ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΙΚΟ!!!!ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...ΛΕΤΕ????? :silly: :blink: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημερα κοπελούδες!!!!

πραγματικά πως γίνεται αυτό??? τι μπορει να τους μπερδευει??? Φιρφιρικο λες να μιλάμε για το ίδιο ζευγάρι που είδα εγώ το σάββατο στα Λητώ??? ΧΙΧΙ πλάκα θα χε!!!

Δημοσίευση

ΨΙΤ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ!!!ΕΡΩΤΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΩ..ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ??ΜΠΑΣ Κ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ,ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ..??? :P:P:P

ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩ....!!!!!!11

Δημοσίευση

Καλησπέρ αγορόμάνες!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα ο καιρός είναι για χουζόυρι και πολύ χάιδεμα στη κοιλίτσα μας,στη πιο γλυκιά παρεούλα της ζωής μας,τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Τρελένομαι για τον μπέμπη μου και ανηπομονώ σε δύο εβδομάδες πρώτα ο Θεός να τον δώ και να ηρέμήσω λίγο γιατί το έχω ένα άγχος..έχω να τον δω ήδη 2 εβδομάδες + 2 που μου απομένουν,πάει θα τρελαθώ τελίως κορίτσια!!!!!!!!!!!!

Η Παναγία να προστατεύει τα μωράκια μας και να είναι γερά και να μεγαλώνουν σωστά!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!! ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΝΑΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ. FIRFIRIKO ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ:)

Δημοσίευση

ΜΠΟΥΜΠΟΥ80 ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..ΧΙΧΙΧΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ..ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΡΟΖ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Κ ΝΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΠΕΜΠΗ? :blink: :silly: :laugh: ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!

ΡΕΝΑ79 ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΕΝΝΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ... :silly: :silly: ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΑ ΠΗΡΑ!!ΧΙΧΙΧΙ!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!(ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!!! :(:( )ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ :):):):)

Δημοσίευση

FIRFIRIKO γειά σου!

Γέννησες!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Μπες στις συμπεθερούλες να μας πεις την εμπειρία σου!

Αυτός στη φωτό είναι ο κούκλος σου?

Να σου ζήσει!!!

(σορυ που ειμαι εκτός θέματος!!!)

Δημοσίευση

ΦΙΡΦΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΑΣ!!! ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ...ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ Α ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ!!! ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!! ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Δημοσίευση

Εγώ πάλι έχω δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αντράκι μικρό και ζουμπουρλούδικο!!!! :P:P

Είναι πολύ χαριτωμένα τα κορίτσια και λατρεύω την κόρη μου αλλά έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία στον γιό! :blush:

Τρελλένομαι για το μικρό μου αντράκι, το μικρό μου παλικαράκι :P:lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

και εγώ έχω ένα αγοράκι και δεν είμαι μόνο εγώ ερωτευμένη μάζι του αλλα και αυτός. Ενώ πάει σε όλους τα μάτια του κολλημένα πάνω μου.

Τρελαίνομαι όταν κάνει έτσι!!! :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...