Μετάβαση σε περιεχόμενο

τα μεγαλυτερα παιδια του mammy

Recommended Posts

ευχαριστω,να'σαι καλα.βασικα κοιτουσα τις φωτο μελων και θελησα να βαλω και τις κορουλες μου.εγω το εγραψα,δεν ξερω αν υπηρχε σαν θεμα... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η αληθεια ειναι ο,τι εγινα μικρη μικρη μανουλα,και μου αρεσει που εχω τοσο μεγαλες κορες,ειληκρινα κι ας μην εζησα καθολου την εφηβεια μου.. :)

Δεν πειραζει!!!

Μαζι στα μπαρακια! :laugh:

Μου λεν εχτες, θα τις κυνηγας αυριο μεθαυριο!

Θα σου γυρναν τα μπαρακια!

Και τους λεω: και εγω μαζι τους θα ειμαι!

Μαλλον ο αντρας μου θα μας κυνηγαει! :laugh:

:laugh: χαχαχαχα ετσι ετσι...εχω βγει αρκετες φορες με τις κορες μου και οι φιλες τους με πανε πολυ γιατι ειμαι εξω καρδια και οχι παλαιων αρχων...ποσο χρονων τις κανεις?και ποια νομιζεις ο,τι ειναι η μεγαλη? ;)

Τα παιδια του mammyland ανεξαρτητα απο ηλικια ειναι ολα κουκλακια και κουκλαρες .Καλα Γωγακι τα γονιδια παιδι μου με μια μανα σαν και σενα τι άλλο θα εβγαινε ; Είναι πολυ όμορφες .Πόσο ειναι 17-18 ποια ειναι η πιο μεγαλη η μελαχροινη ;Παντως να τις χιρεσε και να τις καμαρωσεις οπως εσυ επιθυμεις .

καλημερα βανια,κι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... :) παντα ετσι μας λενε..οτι η μελαχρινη ειναι η μεγαλη..η ξανθια ειναι η μεγαλη :laugh: απο ηλικιες,καθεσαι??? στις 9 μαιου η μεγαλη κλεινει τα 25 και η μικρη μου στις 10 φεβρουαριου τα 23 :laugh: :laugh: :laugh:

αυτες δεν ειναι κορουλες γωγακι μου!αυτες ειναι κορακλες!κουκλαρες!!!!!!!!!!!!!!!καλα καλε στα 5 σου τις εκανες?

να τις χαιρεσαι κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!να ειναι παντα γερες!!!!

καλημερα κ.τ.κ. σ'ευχαριστω πολυ με κανετε και κοκκινιζω..η αληθεια ειναι ο,τι ειμαι πολυ περηφανη που εχω μεγαλα παιδια,και πανω απ'ολα ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ....

Τι κουκλάρες είναι αυτές! Μα φαίνονται καλά παιδιά και πολύ αγαπημένα! Τα γονίδια έκαναν δουλειά πάντως ε :) Όντως είστε σαν αδελφούλες, σαν εμένα με τη μαμά μου :blush: Να τις χαίρεσαι Γωγάκι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...