Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!

mariakim23

Recommended Posts

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 45.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 8Α ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ.ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΖΩΗ(ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΤΟΥ ΠΟΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ) Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.Χ8ΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΒΟΥΛΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.ΑΥΡΙΟ 8Α ΠΑΝΕ 8ΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΕΙ.ΤΡΕΛΕ8ΗΚΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΣΟΠΟ??ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!Κ ΣΤΕΝΑ ΧΩΡΕ8ΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ.Κ ΚΑ8ΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΕΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑ8ΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ Κ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ Μ.......Σ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :( ΤΙΠΟΤΑ..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δίκιο!Πάνω απ όλα η υγεία μας!

Κι εμένα Δευτέρα φεύγει ο άνδρας μου για

Αθήνα για το καθιερωμένο τσεκ απ του

πεθερού μου(είναι καρκινοπαθής).

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλή επιτυχία με την εγχείρηση!!!

EYXOMAI OLA ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ .

ΠΡΙΝ 1 ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 8ΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ !!!

mariakim23 έγραψε:

ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ 45.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 8Α ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ.ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΖΩΗ(ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΤΟΥ ΠΟΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ) Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ(ΕΧΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΛΟΓΙΚΟ ΑΑΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.Χ8ΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΒΟΥΛΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.ΑΥΡΙΟ 8Α ΠΑΝΕ 8ΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΛΕΕΙ.ΤΡΕΛΕ8ΗΚΑ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΩΣΟΠΟ??ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!Κ ΣΤΕΝΑ ΧΩΡΕ8ΗΚΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ.Κ ΚΑ8ΟΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ Κ ΕΛΕΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑ8ΟΜΑΣΤΕ Κ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ Κ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ Μ.......Σ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :( ΤΙΠΟΤΑ..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

περαστικα ευχομαι ολα να πανε καλα

mariakim καταρχας ευχομαι να ειναι περαστικα και ο πατερας σου να γινει καλα.υγεια πανω απο ολα..τωρα για αυτα που ρωτησες:η εγχειρηση αγγειοπλαστικης προκαλει τη διαστολη των βουλωμενων σημειων.Στη διαρκεια της τοποθετειται ενα λεπτο μπαλονακι..οι γιατροι θα το φουσκωσουν υπο υψηλη πιεση.ετσι αποκολλουνται επιβλαβη ιζηματα.μετα ξεφουσκωνουν και αφαιρουν το μπαλονακι και οι αρτηριες εχουν ξεβουλωσει..αυτα για τα διαδικαστικα..για τη σοβαροτητα δεν ξερω τι να σου πω..εξαρταται..εγω θα πηγαινα στη θεση σου οχι απο θεμα σοβαροτητας αλλα απο το αγχος μου δεν θα αντεχα..ειμαι αγχωδης πολυ..μην ανησυχεις..ειναι συνηθισμενη επεμβαση

μαριακιμ..λυπάμαι για τον πατέρα σου..αλλά μην στεναχωριέσαι απ ότι ξέρω ειναι πλέον μια εγχήρηση ρουτίνας..Ξερω απο κοντινά προσωπά που έχουν βάλει και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία!

Την υγεια μας πάνω απ όλα..ολα τα αλλα έρχονται δευτερα!!

Για να σου φυγει το άγχος καλο θα ηταν να πάς να τον δεις!

φιλάκια και ευχομαι ολα να πάνε κατ'ευχήν!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ 8Α ΠΑΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟ 8ΕΙΟ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ 8Α ΓΙΝΕΙ.ΕΙΠΕ ΟΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΗΜΑΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΟΜΕΝΕΣ.ΜΕΧΡΙ 3 ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΝ 8Α ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ 9Α ΚΑ8ΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ.ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ 8Α ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΕΝ 8Α ΚΑΝΕΙ.(ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΟΜΩΣ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ).ΤΕΣΠΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΗΣΥΧΑΣΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΩ Κ ΛΕΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ.Κ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου,δεν ειναι ουτε καν εγχειριση!

αφου οπως λες προκειται για μπαλονακι

γινεται χωρις ολικη ναρκωση κ σου εισαγουν απο το ποδι η απο το χερι,μεσω αρτηριων νομιζω εναν οδηγο με ενα σαν μπαλονακι αυτο οταν φτασει στην θεση που θελουν,στην καρδια ανοιγει σαν μπαλονι κ ανοιγει ετσι η αρτηρια

ο ασθενης μενει νομιζω ουτε μια μερα μεσα,κατι ωρες,αναλογα φυσικα κ την περιπτωση

καλη επιτυχια!

καταρχιν περαστκια για τον μπαμπα σου .Σε αυτες τις επεμβασεις μεγαλυτερο ρόλο η ψυχωλογια .Τωραηεπμβαση ειναι μια συνηθισμενη διαδικασια σαφως βεβαια δνε παυει να ειναι επεμβαση .

Τωρα οσο αφορα τη στεφανογραφιαια ειναι λιγο επώδυνη και θελει προσοχη το καλο ειναι οτο οταν υπάρχει ενας γιατρος στην οικογενεια υπάρχει άλλη τακτικη . Ολα θα πανε καλα .

εγω δεν θελω να πω τιποτα αλλο απο περαστικα!

ειναι θεμα που πονα!

ευχομαι ελπιζω προσευχομαι να πανε ολα καλα!

και θα πανε!

ηρεμια και αισιοδοξια!

απλα βρειτε τον καταλληλο γιατρο!

mariakim μην στεναχωριέσαι,το μπαλονάκι στις μέρες μας είναι εγχείρηση ρουτίνας.Πολλοί κάνουν και μετά αναρρώνουν μια χαρά.Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο μπαμπάς σου μετά είναι αλλάγή του τρόπου ζωής του δηλ.τέρμα τσιγάρα,ποτά κτλ για να μην το ξαναπάθει αν και θα του το πουν και οι γιατροί.Περαστικούλια του και όπως λες σαν την υγεία τίποτα άλλο!

mariakim23 Καλή σου μέρα... καταλαβαίνω την αγωνία σου το πέρασα πρόσφατα με πολύ δικό μου άτομο δεν είναι σοβαρό μην ανησσυχείς μια μέρα θα νοσηλευτεί και μετά θα τον πάρετε στο σπίτι.Το δικό μου άτομο έκανε το μπαλονάκι πριν δύο εβδομάδες περίπου και τώρα είναι μιά χαρά απλά μετά χρειάζεται δίαιτα υγιεινή διατροφή και πολύ περπάτημα.Όλα καλά θα πάνε μην στεναχωρίεσαι είναι πολύ συνηθισμένο στις μέρες με τον κακό τρόπο ζωής που κάνουμε και το άγχος.Περαστκά κορίτσι μου .

Μαρία μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και περαστικά του μπαμπά σου!

Απ' ότι ξέρω κι εγώ, τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι πλέον "ρουτίνας", γίνονται πολύ συχνά από τους γιατρούς. Το βασικό είναι το μετά. Πρέπει να καταλάβει ότι αν δε φροντίσει μόνος του τον εαυτό του, δε γίνεται τίποτα!

Όλα να πάνε καλά! Φιλάκια! :)

κοριτσια να σασ πω οτι το εκανε κ ολα πηγαν καλα.αυριο 8α βγει.σασ ευχαριστω πολυ ολες για την υποστηριξη!!τωρα ειμαι πολυ καλυτερα παντοσ!!!!!!! :)

Πληροφορίες για την επέμβαση αυτή μπορείς να βρεις στο :

http://www.incardiology.gr/pathiseis_st ... c_ptca.htm

Να συμπληρώσω ότι πρέπει οπωσδήποτε ο μπαμπάς σου να κάνει υγειινή ζωή, σωστή διατροφή, όχι κάπνισμα, περπάτημα 5-6 χιλιόμετρα την ημέρα και έλεγχο της πίεσης αν έχει, γιατί αλλιώς οι αρτηρίες θα ξαναβουλώσουν.

Είναι τυχερός που βρήκε το πρόβλημα και δεν έπαθε κανένα οξύ έμφραγμα. Ο πατέρας μου βρήκε το πρόβλημα μετά από έμφραγμα (ευτυχώς ελαφρύ, που νέκρωσε όμως ένα τμήμα της καρδιάς) και τελικά έκανε τριπλό by-pass, το οποίο είναι επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, σε αντίθεση με το μπαλονάκι που έχει μόνο μια μικρή τομή στο πόδι.

Περαστικά και καλή συνέχεια από εδώ και πέρα.

koritsakia moy 8elo pragmatika na sas euxaristhso para poly oles gia thn yposthriksi.shmera vgike k ola mia xara eytyxos.den htan sovaro to mpalonaki to akousa apo polloys k ema8a!!eyxomai na einai oloi oi an8ropoi ston kosmo kala mesa apo thn kardia moy!!!filia polla se oles...na eiste kala k na xairosaste thn oikogenia sas kai ta paidakia sas!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ είχα πάει σε μαγαζί κι έκανα λίστα. Είχα βάλει πράγματα που θέλω, τα οποία θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς άμα δεν μου τα κάνανε δώρο. Οπότε όσοι με ρωτούσαν τι θα ήθελα, τους έλεγα πάτε εκεί έχω λίστα.  Μια φίλη μου μαία μου πήρε δώρο θηλαστρο. Εγώ δεν το χρησιμοποίησα τόσο πολύ, επειδή δεν έβγαινα τόσο συχνά εκτός σπιτιού. Επίσης δυσκολεύτηκα πολύ να βγάζω γάλα με το θηλαστρο, επειδή ο δικός μου θηλαζε ανά μιάμιση ώρα για 7 λεπτά, οπότε δυσκολευομουν σε αυτό το σύντομο διάστημα να κάτσω να βγάλω γάλα. Το έκανα όταν έπρεπε να λείψω ή για να ταΐσει ο άντρας μου το βράδυ μπας και κοιμηθώ εγώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι με βοήθησε περισσότερο όταν πήγαινα να πάθω μαστίτιδα.   Άμα επιστρέψεις σε δουλειά ή πρέπει να λείψει για πάνω από 3-4 ώρες από το σπίτι, καλό είναι να το έχεις. 
    • Καλά, εμετός το σχόλιο! Ναι, οι γυναίκες κάθονται και βάζουν τα κλάματα με τις λεχωνες... 🙄 Άσε που πιο ψύχραιμες γυναίκες από τις μαίες δεν έχω δει.. αλλά για τις μαίες ποτέ κανείς δεν λέει τίποτα... 😒 Καλά, δε θα ρωτήσω από που έκανε αυτή τη στατιστική μελετη... αλλά προφανώς και δεν θα υπάρχουν αρκετές άμα όλοι αυτοί οι άντρες τους κάνουν μπουλινγκ... 😒
    • Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...