Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μόλις γύρισα παό τον γιατρό!!! είδαμε το μικρό μας!!! κουνιόταν χερακια ποδαράκια!!!! και είχε και τσουτσούνι!!!! :)

έχουμε ένα αγοράκι μάλλον!!!! μας είπε για σιγουριά θα δούμε τον άλλο μήνα αλλά ήταν σχεδόν σίγουρος... και βεβαια το είδαμε και εμείς!!! Δεν γινόταν να μην το δούμε!!!! :) αχ κορίτσια είμαι πολύ πολύ χαρουμενη!!!!

Δημοσίευση

Μπραβο ρενακι μου !!!πολυ χαρηκα !!!και ζηλεψα λιγακι...χαχαχχαχαχα

εμενα στην αυχενικη μου ειπε πως μαλλον ειναι κοριτσακι και επαθα ενα σοκ!!!λες να εκανε λαθος???γερο ναναι το πουλακι μου αλλα ηθελα να βγαλω τον μπαμπα μου και εσκασα λιγακι.χαχαχαχχαχαχα τωρα θα βγαλω τη πεθερα.......................................γαμωτι μου

Δημοσίευση

κορίτσια μου ήταν τόσο ωραία!!! ο γιατρός μου δεν έχει πολύ μοντέρνο υπέρηχο και δεν μπορούσαμε να δουμε λεπτομέρειες, αλλα το μπεμπάκι καθόταν πολύ ωραία, και μόλις ο γιατρός πίεζε λίγο περισσότερο με τον υπέρηχο, το μωρό μου κουνούσε τα ποδαράκια του!!!! και έφερνε τα χεράκια του κοντά στο μουτράκι του!!! ηταν πολύ γλυκούλι!!! ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος, με όλα!!! και τωρα το επόμενο βήμα είναι το Α τεστ στις 18 εβδομάδες... σε ένα μηνα λοιπόν το επόμενο ραντεβού με το μωρό μου!!! ανυπομονώ να τον δώ τον μπέμπη μου μωρε... περιττό να σας πω!!! ξετρελλάθηκα όταν είδαμε το τσουτσουνάκι!!! από πάντα ήθελα αγοράκι, και παλιοτερα έβλεπα στον υπνο μου τον γιο μου!!! οπότε είμαι ήδη μια χαζομαμα... μαλλον!!! ο μπαμπας λίγο τσίνισε, αλλά ότνα θα τον δεί το γιοκα θα ξετρελλαθεί είμαι σίγουρη!!!

ο γιατρός μου είπε να ξεκινησω σιγά σιγά τον σίδηρο και το μαγνήσιο... τι λέτε κορίτσια σε ποια μορφή είναι πιο ευκολα για το στομάχι???? μασώμενα χάπια ή αναβράζοντα???

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

βρε προστυχες πρωι πρωι...ειδα ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ στο ποστ και καπως μου ρθε!!!!

:laugh: :laugh:

με το καλοοοο κοπελιτσα...με το καλο ο γοης, ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ...αχ θα στο παρει η ΝΑΣΑ κι εσενα ε???

:laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλα μόνο Ζεν πρεμιε??? ασε τι να σου λέω!!!!

και εγώ γι αυτό το έγραψα έτσι στον τίτλο για να σας κουνήσω λίγο πρωι πρωι!!! είναι και παρασκευούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παει έχω λολέψει!!!!

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

βρε προστυχες πρωι πρωι...ειδα ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑ στο ποστ και καπως μου ρθε!!!!

:laugh: :laugh:

με το καλοοοο κοπελιτσα...με το καλο ο γοης, ο ΖΕΝ ΠΡΕΜΙΕ...αχ θα στο παρει η ΝΑΣΑ κι εσενα ε???

:laugh:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Κι εσύ όμως ... είδες τσουτσούνα και μπήκες! Μη χάσεις!!! Καλά, καλά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου :blush:

Με το καλό ο γιος σου rena79 - να τον καμαρώσεις γερό,υγιή ευτυχισμένο και όμορφο!

Δημοσίευση

vivianka έγραψε:

zaxarenia έγραψε:

Κι εσύ όμως ... είδες τσουτσούνα και μπήκες! Μη χάσεις!!! Καλά, καλά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου :blush:

Με το καλό ο γιος σου rena79 - να τον καμαρώσεις γερό,υγιή ευτυχισμένο και όμορφο![/quote:2mer7yaq]

και εσύ Βιβιανκα μου με το καλο!!! βλέπω και εσύ γιο!!! πρέπει να μαζευτούμε όλες οι αγορομάνες!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΑΤΕ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ" ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΝΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΝΑΚΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΑΤΕ "ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ" ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.

ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΠΙΝΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Δημοσίευση

zaxarenia έγραψε:

ΒΙΒΙΑΝΚΑ ενα εχω να πω : μμμμμμ B)B)B)B)

ΡΕΝΑ ενα εχω να πω και σε σενα: ΛΟΛΑ να ενα μηλο!!!! :laugh:

Ζαχαρένια κάνε μου λιγάκι μμμμμ κι εγώ αμέσως θα σου κάνω μμμμμ! (πού το θυμήθηκα τώρα;) :woohoo:

Ναι ΡΕΝΑ μου κι εγώ το σερνικοβότανο ήπια! Αλλά το έμαθα στη 18η εβδομάδα, ως τότε μου έλεγαν στον υπέρηχο, ότι έχω μπουμπούκα... και πάνω που το είχα συνηθίσει και της είχα δώσει και τ' όνομα της μαμάς μου, μας ξεφύτρωσε η τσουτσούνα! :side:

Δημοσίευση

καλε εχω ελαχιστοποιημενο το μαμμυ γιατι κανω και δουλεια ταυτοχρονα...(αμ πως) και φαινεται απο κατω..Απ:Είδαμε μια τσουτσουνα!!!

και μου λεει ενας συναδελφος : καλε τσοντα εχεις βαλει????

αααααααααααααααααααααααααααα

ροοοοοοομπαααααααααααααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo:

ειστε και ΜΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ

:P:P:P:P

μηπως πρεπει να το γραψω στο ποστ τις ΛΙΜΠΕΡΤΙ με τις γκαφες???

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
    • @almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇 @Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο. Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...