Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήεις.......

Να σας πω τι αποφάσισα......

Καταρχήν πιστεύω ότι το μωράκι μου είναι υγιέστατο γιατί τώρα που το σκεφτόμουνα όλη μέρα και μελέτησα την οικογένεια του άντρα μου (τους πέρασα όλους το προφίλ από scan....)όλοι έχουν μικρή μύτη και σχεδόν επίπεδο πρόσωπο!!!!!!!!!!!!!!

Και μετά ότι και να έχει είπα στον άντρα μου ότι θα το κρατήσω δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αποβολή............

Σκέφτηκα να μην μπω στη διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης αφού θα το κρατήσω, αλλά ο άντρας μου δεν δέχεται και θέλει να κάνω για να ξέρουμε................

θα πάμε το μεσημέρι να συζητήσουμε με το γιατρό.

Δημοσίευση

Σου εχω πειτη γνώμη μου και την ξαναλέω..πιστεύω ότι το μωράκι σου είναι υγιέστατο! Βέβαια η αμνιοπαρακέντηση θα δώσει απάντηση σε τυχόν αμφιβολίες σου. ΑΠο την άλλη εφόσον λες ότι και να έχει πρόβλημα δε θα το ρίξεις φυσικά και δεν έχει νοημα να την κάνεις.Εξάλλου μιλάμε πλεον για ένα μεγαλο μωράκι και όχι κάτι που είναι στις αρχές..Περιμένουμε νέα σου από το γιατρό..

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγα την Τρίτη για αμνιοκέντηση και έμεινα στο σπίτι να ξεκουραστώ.Χθες μου είπαν τα αποτελέσματα και ευτυχώς είναι όλα καλά..........Είμαστε υγιέστατοι και ανησυχούσαμε άδικα τόσες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δόξα σοι ο Θεός πήγαν όλα καλά.Τώρα πρέπει να περιμένουμε 2 εβδομάδες να φύγει ο κίνδυνος αποβολής.Άλλο άγχος κι αυτό..........

Πόνεσα λίγο γιατί είχε τη βελόνα αρκετή ώρα στη κοιλιά μου μέχρι να μαζέψει το υγρό..........και ακόμα νιώθω τον πόνο.

Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο αλλά χαλάλι.Ο γιος μας είναι μια χαρά και είμαι πού χαρούμενη.............

Τώρα θα αρχίσουμε και τα ψώνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση........πολύ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Είδες που φοβόσουν;;;; :) Μπράβο κορίτσι μου!!:) Ξάπλα τώρα για 2-3 μέρες και να μην σηκώνεις βάρη και να κάνεις δουλειές για 2 βδομάδες όπως ειπες κι εσύ...σκέψου ότι σου τρύπησαν τη μήτρα , δεν είναι και λίγο! Αλλά μην αγχώνεσαι, δεν είναι τόσο εύκολο να αποβάλλεις. Θα δεις που όλα θα κυλήσουν μια χαρά..:)Πάρε κι από μένα ένα καρματάκι τύχης!!!:)

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Κορίτσια πήγα την Τρίτη για αμνιοκέντηση και έμεινα στο σπίτι να ξεκουραστώ.Χθες μου είπαν τα αποτελέσματα και ευτυχώς είναι όλα καλά..........Είμαστε υγιέστατοι και ανησυχούσαμε άδικα τόσες μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δόξα σοι ο Θεός πήγαν όλα καλά.Τώρα πρέπει να περιμένουμε 2 εβδομάδες να φύγει ο κίνδυνος αποβολής.Άλλο άγχος κι αυτό..........

Πόνεσα λίγο γιατί είχε τη βελόνα αρκετή ώρα στη κοιλιά μου μέχρι να μαζέψει το υγρό..........και ακόμα νιώθω τον πόνο.

Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο αλλά χαλάλι.Ο γιος μας είναι μια χαρά και είμαι πού χαρούμενη.............

μπραβο καρδουλα μου πολυ χαρηκα με τα νεα σας...πολλα φιλια στη κοιλιτσα και λιγο προσοχη τωρα ;)
  • 1 month later...
Δημοσίευση

Γεια σας!!Μια και ανοίξατε αυτό το θέμα θα ήθελα πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας!!Το δικό μας ρινικό οστό μετρήθηκε 5,4 mm την 21η εβδομάδα.Πώς την βλέπετε ως μέτρηση??Δεν έχω καταλάβει ποια θεωρείται φυσιολογική.Όσες έχετε κάνει μπορείτε να παραθέσετε τις δικές σας μετρήσεις??Σας ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση

Πολύ καλή μέτρηση..........Εμένα το μέτρησε 4.5 mm που είχαμε μικρή μύτη και κάναμε αμνιοκέντηση..........Δεν ξέρω τι θεωρείτε φυσιολογικό!!!!!!!Γιατί όμως το σκέφτεσαι????Δε σου είπε ότι όλα είναι καλά??????

Δημοσίευση

Μαρίνα μου,σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Ο γιατρός μου δε μου είπε απολύτως τίποτα ανησυχητικό!Απλώς πάντα είχα απορία ποιο θεωρείται το φυσιολογικό μήκος.Όπως το βλέπεις είναι καλό το 5,4 mm ε??Αν ξέρει κάποιο κορίτσι ας μας βοηθήσει.Λογικά σε κάθε εβδομάδα θα είναι διαφορετικές οι φυσιολογικές τιμές.Εμένα ήταν στην 21η!!!

Δημοσίευση

marinah καταρχήν χάρηκα με τα νέα σας!

Δεν είχα δει το θέμα σου τότε, πριν 2 μήνες που το πρωτοδημοσίευσες και διάβαζα τώρα με αγωνία τα ποστς. Μπράβο σου κούκλα μου! Από το να σου βγει μυτόγκας ο παίδαρος, καλύτερα με γαλλική μυτούλα! :P

Friday μια χαρά μυτούλα θα έχει και ο δικός σου παίδαρος! ;)

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

Ευχάριστα νέα!!!Πολύ χαίρομαι που ειναι μια χαρά το μωράκι σου μπράβο !!!να προσέχεις λιγάκι τις επομενες μέρες και καλή λευτεριά!!

Ειμαι και γώ μια μανούλα που πέρασα το ίδιο αγχος με εσένα: ολα τα υπολοιπα μια χαρά αλλα το ρινικο οστο μικρό 4,1 ...

μονο που δεν εκανα αμνιοπαρακεντηση απο δικη μας επιλογη,φυσικα...

εναν αγώνα τοσο μεγάλο που έκανα να το κρατησω με αποκόλληση και όλη την εγκυμοσύνη ξαπλα νοσοκομειο και σπιτι σαν κατακοιτη ...δεν υπήρχε περιπτωση να το ρίξω...και το κοριτσακι μου γεννηθηκε υγιέστατο!!!

Οταν το φερανε στο δωμάτιο, κοιταζα τις μυτούλες απο τα μωράκια που ειχαν και οι άλλες μανούλες...και μάντεψε την μεγαλυτερη μυτουλα την ειχε το δικό μου!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ, βρε κορίτσια,να είστε καλά που βοηθάτε έτσι,γιατί έχω πεθάνει στην αγωνία!!Μία δυο φίλες μου είχαν μέτρηση ρινικού οστού λίγο πιο πάνω από 6 και ανησύχησα πολύ,γιατί νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δική μας μέτρηση.Μήπως παίζει ρόλο και η εβδομάδα που έγινε η μέτρηση??Εσείς σε ποια εβδομάδα κάνατε β επιπέδου??Όποια άλλη κοπέλα έχει τη μέτρησή της ας βοηθήσει!!!

Δημοσίευση

Ιφιγένειά μου,σ ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο!!!Θα λέει η εξέταση πάνω μέτρηση ρινικού οστού ή nasal bone,λογικά θα το έχει στις μετρήσεις του προσώπου εκεί που είναι και οι κόγχοι.Αν δεν υπάρχει,μάλλον δεν στο μέτρησαν.Νομίζω ότι δεν το μετρούν όλοι...

Δημοσίευση

Ε, τελικά friday δεν το μετρήσανε...

Τόση ώρα ψάχνω και δεν το βρήκα πουθενά.

Το μόνο που γράφει είναι "η εγκεφαλική ανατομία, η μορφολογία του κρανίου, τα μόρια του προσώπου.................................

.................................. παρατηρούνται φυσιολογικά για την ηλικία της κύησης".

Μην το ψάνχεις άλλο μωρέ και μην αγχώνεσαι!

Έκανα κι εγώ αυτό το λάθος όταν ήμουν έγκυος.. Αγχωνόμουν, δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν πριν από κάθε μικρή ή μεγάλη εξέταση..

Και τι κατάλαβα? Γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όλο ζωή!

Αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα το είχε επισημάνει ο γιατρός. Όσο κι αν πονάνε οι αλήθειες, τις λένε στους υπερήχους αυτούς, για να προλάβουν καταστάσεις. Πολλές φορές και ασήμαντο να είναι κάτι, το λένε για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο! Φαντάσου να είναι κάτι πιο σοβαρό. Αποκλείεται να το κρύψουν.

Εδώ ο δικός μου δεν το μέτρησε καν. Εσύ ανησυχείς, που το μέτρησε και δεν επισήμανε δυσλειτουργία ή δυσμορφία?

Εσείς είστε μια χαρά και θα είστε και κούκλοι!!! Με μυτούλα να τη φας!!! ;)

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ,Ιφιγένειά μου,για τα καλά σου λόγια!!Έτσι ακριβώς λειτουργώ όπως λειτουργούσες κι εσύ κι έχω κι εγώ μπουμπούκα!!!Μακάρι να πάνε όλα καλά,γιατί θα πεθάνω από την αγωνία μου μέχρι να γεννήσω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...