Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια βοήθεια............Θα θελα τα φώτα σας!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις έκανα την εξέταση και είναι όλα πολύ καλά απλά έχουμε μικρή μύτη!

Ίσως να είναι ένδειξη χρωμοσωμικής ανωμαλίας ή ίσως απλά να ναι μικρή.

Τώρα έχω δίλημμα.....να το προσπεράσω ή να κάνω προγεννητική.........

Βοήθεια........τι να κάνω????

Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο????????????

Δημοσίευση

στα γραφω και εδώ ;)

marinahακι πρωτα από ολα μην αγχώνεσαι.

Δεύτερον, τί σου είπε ο γιατρός που έκανε τον υπέρηχο και τί σου λέει και ο γυναικολόγος σου?

Εγώ σου γράφω τί θα έκανα εγώ.

Σίγουρα θα ενεργούσα βάσει του γυναικολόγου μου.

Από εκει και περα ίσως θα ήταν προτιμότερο να ξανακάνεις τον υπέρηχο. Αλλά πάντα σύμφωνα με αυτά που λέει ο γιατρός σου.

Μην στεναχωριέσαι πάντως. Απλά μάθε.

πόσο το μέτρησε το κοκκαλάκι?

Δημοσίευση

Εγώ θα έλεγα να τον πάρεις σήμερα τηλέφωνο να ρωτήσεις,όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλα γιατι το πιο πιθανό είναι οτι θα σε καθησυχάσει,να χαλαρώσεις κ εσύ ρε πουλάκι μου...Μη σκέφτεσαι το αν θα ενοχλήσεις ή όχι,είναι γιατρός σου κ οφείλει να σε καθησυχάζει για οτιδήποτε σε προβληματίζει!

Δημοσίευση

savropinguine μου εμένα η μύτη μου είναι κανονική και του άντρα μου το ίδιο, λίγο πιο μικρή από μένα...............

Εννοείς αν θα έκανα έκτρωση αν είχε πρόβλημα????????????Δεν ξέρω!!!!!!!!!Δεν θα το άντεχα νομίζω............είναι μεγάλο βάσανο για όλους.......

Δημοσίευση

επειδη κάπου ανέφερες ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια και επειδή μου έχουν τυχει πολλά σε αυχενικές να σου πω ότι το πιο πιθανο να μην έχει απολύτως τίποτε το μωρό..κάνε την αμνιοπαρακέντηση αν νομίζεις ότι θα σε καθησυχασει και βλέπεις απο κει και πέρα..αν και εγώ με τέτοιες μετρήσεις δε θα την έκανα και καθόλου την αμνιοπαρακέντηση...πλεόν με τις αυχενικές και τις μετρήσεις έχουμε γίνει κολλητες!!!!:)

Δημοσίευση

Ο γιατρός με συμβούλεψε για 2η γνώμη και βλέπουμε αλλά μόνο η αμνιοπαρακέντηση είναι σίγουρη........όλα τα άλλα είναι πιθανότητες.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια......τα μωρά με σύνδρομο Down δεν αργούν να κλωτσήσουν και δεν είναι πολύ υπερκινητικά?????Ίσως να ρωτάω βλακείες αλλά και αυτό με προβληματίζει γιατί το έννιωσα σχετικά νωρίς στη 18 βδομάδα και το νιώθω σχεδόν συνέχεια.......

Δημοσίευση

Να κάνεις αμνιοπαρακέντηση..μονο αυτό είναι σίγουρο κι άσε όλα τα υπόλοιπα..απλώς να ξέρεις πως αφου δε φάνηκε κάτι στην αυχενική οι πιθανοτητες είναι πολύ λιγότερες..οπότε νομίζω πως το μωράκι σου είναι υγιέστατο. Ποτε θα την κάνεις; Αντε κι έχω μια αγωνια...:) Καλή τυχη και καλά αποτελέσματα!!!!

Δημοσίευση

marinah έγραψε:

savropinguine μου εμένα η μύτη μου είναι κανονική και του άντρα μου το ίδιο, λίγο πιο μικρή από μένα...............

Εννοείς αν θα έκανα έκτρωση αν είχε πρόβλημα????????????Δεν ξέρω!!!!!!!!!Δεν θα το άντεχα νομίζω............είναι μεγάλο βάσανο για όλους.......

οποτε οι πιθανοτητες να εχει μικρη μυτουλα λογω κληρονομικοτητας ειναι πολυ πιθανο ,παντως κ τα ιδια λεγανε στη νονα μου κ εκανε αμνιο κ ολα οκ!

Δημοσίευση

εγώ πιστεύω πως θα βελτιωθεί η μυτούλα του.

θα μεγαλώσει.

οι γιατροί τα τραγικοποιούν κάπως τα πράγματα.

εμένα ο ένας μου χε πει πως έχει μικρό κεφάλι

και ένας άλλος όταν ήμουν στον 8ο μου πε

πως το μηριαίο οστό είναι κάτω απ τη φυσιολογική καμπύλη

ανάπτυξης :blink::ohmy:

με άγχωσε τρομερά.

πως γίνεται στο β επιπέδου να είναι όλα τέλεια και μετά να σου

βγαίνει μικρό ποδαράκι?

ευτυχώς ο μπέμπης μου είναι πολύ καλά!!!

Δημοσίευση

σιγα βρε κοπελαρα μου

γιατι πρέπει οπωσδηποτε να ειναι μυτογκας το μωρο;

εμενα στο ενα μωρο μου εγραφε "δεν θυμαμαι και καλα να φανταστεις" κατι οτι δεν φαινοταν καλα το ρυνικο

και ο γιατρος μου ειπε

να τους χεσω κανονικα

εγω το εχω δει μην το σκεφτεσαι καθολου

βεβαια και πλην αυτου

ολες οι απαντησεις ηταν αρνητικες οποτε ουτε ο γιατρος που εκανα τον υπερηχο μου ειπε ολα καλα.

μην τρελενεσαι

γιατι δεν κανεις αλλον ενα υπερηχο να ηρεμήσεις

ο δικος σου ο γιατρος δεν μπορει να στο κανει;

σιγα το πραγμα

ολοι οι γιατροι το κανουν ασχετως εαν για τα χρηματα τους υποχρεωνουν οι κλινικες να παμε και εκει.

Δημοσίευση

Να μην τα τρέμεις καθόλου..εγώ σου λέω,παρόλο που μου έχουν τύχει σπάνιες περιπτώσεις στις αυχενικές , σέ περίπτωση σαν τη δική σου δε θα την έκανα και καθόλου την αμνιοπαρακέντηση...το παιδάκι σου είναι καλά και θα το δεις στο αποτέλεσμα..μια επιπλέον ταλαιπωρία θα είναι για σένα, για να έχεις ησυχο το κεφάλι σου..κατα τάλλα όλα μια χαρά!Θα το δεις..σου το λέω γιατί έχει τύχει και σε γνωστή μου..ακριβώς η ίδια περίπτωση..

Δημοσίευση

Οτι και να πούμε τώρα είμαστε έξω απο το χορό. Μπορεί να έχει...μπορεί να μην έχει....κάνε την αμνιοπαρακέντιση για να ηρεμήσεις. Σε πολλούς λένε λάθος πράγματα αλλά σίγουρα η παρακέντιση θα σε καθησυχάσει απόλυτα. Το καταλαβαίνω δεν μπορείς να ζεις μέχρι να γεννήσεις με την αμφιβολία. Και γω στη θέση σου το ίδιο θα έκανα

Σου εύχομαι ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αποτελέσματα ;)

Δημοσίευση

Σε νιώθω απόλυτα!

Σε μένα ήταν μικρό το βραχιόνιο οστό.

Μέσα στα φυσιολογικά όρια, αλλά πολύ κοντά στα κατώτερα.

Ο γιατρός ήταν πολύ ηλίθιος και με είχε αγχώσει πάρα πολύ...

Εγώ είχα βαλαντώσει στο κλάμα...

Πήγα κατευθείαν στη γιατρό μου και με παρηγόρισε λέγοντας μου οτι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι...

Επίσης, μου είπε οτι πλέον γίνονται πάρα πολλές μετρήσεις και είναι πιθανό κάποια από αυτές να πέφτει λίγο έξω.

Μου είπε να επαναλάβουμε τη β επιπέδου μετά από 2 βδομάδες.

Αν μεγάλωνε το οστό, θα ήταν όλα καλά.

Αν δε μεγάλωνε, τότε θα είχαμε πρόβλημα!

Τώρα κρατάω στα χέρια μου 1 παίδαρο!!!

Εφόσον είναι μέσα στα φυσιολογικά μην αγχώνεσαι!!!

Είναι μια χαρά το μωράκι σου!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου και εγω πιστευω οτι το μωρακι σου ειναι μια χαρουλα....μην αγχωνεσαι και προσπαθησε να ηρεμησεις γιατι ταραζεις το νινακι σου....ευχομαι καλα αποτελεσματα που ειμαι σιγουρη οτι θα τα εχεις.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...