Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia sas koritsakia..simera exw epetio me ton antrouli mou ithela oso tpt na tou xarisw auti ti mera ena mwraki...alla...2 mera kathisterisis simera...ekana exthes to vradu test clearblue kai vgike arnitiko....vevea periodos den mou rthe akoma...kai den exw akoma kanena pono periodou...alla tin kriada tin efaga...erixa poli klama giati eixa tin diesthisi oti auto to mina kati egine...lete to test na kane lathos??mpa...opote stin anamonina mou rthei periodos...

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

geia sas koritsakia..simera exw epetio me ton antrouli mou ithela oso tpt na tou xarisw auti ti mera ena mwraki...alla...2 mera kathisterisis simera...ekana exthes to vradu test clearblue kai vgike arnitiko....vevea periodos den mou rthe akoma...kai den exw akoma kanena pono periodou...alla tin kriada tin efaga...erixa poli klama giati eixa tin diesthisi oti auto to mina kati egine...lete to test na kane lathos??mpa...opote stin anamonina mou rthei periodos...

egw me 14 meres kathisterisi!!!

2 arnitika test!!!ena clear blue kai ena self clear!!!

kai ONTWS HTAN SWSTA!!!!

KAI META MOU IRTHE PERIODOS!!!

ALLA HTAN VIOXIMIKI....

EUXOMAI NA EISAI....

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ-> ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ->ΑΡΝΗΤΙΚΟ, ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ-> ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ 8,5 ΜΗΝΩΝ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ! ΚΑΝΕ ΒΡΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κελυ μου,αν ψάξεις μέσα στο μαμμυ θα βρεις πολλά για την αναξιοπιστια των τεστ...βέβαια μπορει να μην φταίνε κι αυτά γιατι κάποιες φορές τα κάνουμε πολύ νωρίς...

αν δεν μπορεις άλλη αναμονη κάνε μια χοριακή...η ελπίδα δεν έχει χαθεί...

Δημοσίευση

min stenoxoriesai...

ego tha sou proteina na pas na kaneis mia xoriaki..giati ta apla test opos ta clear blue den ta empisteuomai..kai opos gnorizo apo polles files mou..den einai kai ta pio egkura..

ego pantos ekana kateutheian xoriaki..stis 2 meres kathusterisis..

opos kai na exei min agxonesai omos...akoma ki an den eisai..min to vazeis kato..ego gia 1 xrono toulaxiston ekana eleuthera kai egkuos den eixa meinei..eixa apogoiteutei gia ta kala..kai na pou irthe...

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ έγραψε:

μαρινιω τι ειναι βιοχημικη?

Ο όρος Βιοχημική κύηση αναφέρεται στην εγκυμοσύνη η οποία σταματάει πολύ νωρίς, ώστε ενω ανιχνεύεται στο αίμα ή τα ούρα (θετικό τεστ κύησης ή χοριακή γοναδοτροπίνη), το έμβρυο παλινδρομεί πριν προλάβεις να το δεις καν στον υπέρηχο. Είναι συχνό φαινόμενο, απλά οι περισσότερες κοπέλες δεν το καταλαβαίνουν καν, έχουν λίγες μέρες καθυστέρηση και μετά τους έρχεται περίοδος (συνήθως λίγο βαρύτερη απο τις άλλες φορές) οπότε δεν δίνουν σημασία. Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό οφείλεται σε σοβαρές χρωμοσωμικές ανωμαλίες του εμβρύου, οι οποίες είναι ασύμβατες με τη ζωή και γι'αυτο η φύση το αποβάλλει πρώιμα. Δεν έχει καμμία σχέση με την εξωμήτριο κύηση, η εξωμήτριος κύηση είναι μια εγκυμοσύνη που αφορά την εμφύτευση του εμβρύου έξω απο τη μήτρα, συνήθως στις σάλπιγγες.

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

Κελυ μου,χωρις να θελω να σε ξεκησωσω,θα σου πω οτι ο ιδιος μου ο γιατρος,μου εχει απαγορευσει να περνω τα τεστακια του φαρμακειου.Οπως σου λενε κ οι αλλες κοπελες,εδω μεσα (στο mammy)εννοω εχουν συμβει πολλα ευτραπελα με αυτα τα τεστ.Βγαινουν θετικα κ μετα η χοριακη ειναι αρνητικη η βγαινουν αρνητικα κ μετα η χοριακη ειναι θετικη..

καλυτερα περιμενε λιγες μερες ακομα(5-6) κ αν δεν δεις αιμα(που στο ευχομαι),κανε κατευθειαν χοριακη.

Δημοσίευση

koritsakia mou kai i kathisterisi sunexizete..evala thermometro sto stoma kai deixnei 37!ponous periodou den exw akoma ma niwthw ena poli apalo sunaisthima xamila oti tha mou rthei periodos..xerete auti i aisthisi san kapsimo xamila oti tha mas erthei..kuriws to prwi to niwsa ma poi elafra...twra tha mou peite giati den paw gia xwriaki meta to proxthesino test o antras mou tsirizei kai lei oti tha mou rthei opote den paw...

Δημοσίευση

Αχ kelly μου μπορεί να είσαι έγκυος...και εγω ακριβώς σαν εσένα....είχα δέκατα και την ημέρα που περίμενα να μου έρθει με πονούσε η κοιλιά μου που έλεγα ότι τώρα θα μου έρθουν. Την επόμενη πάλι είχα δέκατα και έκανα τέστ και βγήκε θετικό! Παντως οι πόνοι περιόδου είναι σύμπτωμα! Μακάρι να μας πεις να ευχάριστα...

Δημοσίευση

Μην τα πολυεμπιστευεσαι τα τεστ... Την προηγουμενη φορα που ειχα καμια δεκαρια μερες καθυστερηση εκανα κατι τεστ που μου εβγαιναν θετικα ενω η χωριακη ηταν καραμπινατα αρνητικη... Καλυτερα να περιμενεις λιγο να πας για χωριακη. Κ εγω καθυστερηση εχω 16 μερες αλλα περιμενω να παω να κανω χωριακη.

Αντε να εχουμε καλα αποτελεσματα!!! Να κανεις να ξαναδεις περιοδο για 9 μηνες τουλαχιστον!!!!

Δημοσίευση

Καταρχήν νόμος απαράβατος!!

Με λίγες μέρες καθυστέρηση δεν κάνουμε ποτέ τεστ το βράδυ! Μόνο με τα πρώτα πρωινά ούρα.

Και πέρα από αυτό, ακόμα και με τα πρωινά ούρα και λίγες μέρες καθυστέρησης, έχει τύχει και σε μένα και σε πολλές κοπέλες να βγει αρνητικό ενώ ήταν έγκυες.

Συμπέρασμα: το προχτεσινό βραδινό αρνητικό τεστάκι σου δε λέει απολύτως τίποτα! Και προκειμένου να δίνεις λεφτά για άλλο τεστ, πήγαινε κορίτσι μου και κάνε μια χοριακή να ξέρεις 100% τι σου γίνεται.

Εύχομαι να'σαι εγκυούλα!! Κι εσύ Λένα!!

Να'χετε γερά νινάκια στις κοιλίτσες σας! ;):) :)

Δημοσίευση

Καλημερα.Ειμαι καινουρια στο club αλλα σας παρακολουθω καιρο.Εγω εχω 3 μερες καθηστερηση πονακια χαμηλα, και στη μεση πρησμενο και πονεμενο στηθος και υγρα.Εκανα 1 τεστ σημερα το πρωι ηταν αρνητικο. Τι με συμβουλευεται να κανω please??

Δημοσίευση

Καλώς την! :) Καλώς ήρθες στο club του mammyland!! :laugh:

Αν οι 3 μέρες καθυστέρησης δεν είναι κάτι σπάνιο για σένα, τότε θα σου έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Αν όμως ο κύκλος σου είναι σταθερός και δεν συμβαίνει συχνά να'χεις καθυστέρηση, τότε καλύτερα να πας αύριο το πρωί για μια χοριακή που θα σου δώσει μέχρι το απόγευμα 100% έγκυρο αποτέλεσμα.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο!! :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΕΣΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!

ΕΓΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΧΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ) ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΚΗ...ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ... :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΟΥ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ! ;)

Δημοσίευση

geia sas koritsakia mou...i kathisterisi mou sunexizete....tpt akoma..exthes se kana 2 stigmes eniwsa poli apala ponakia kai tpt allo..kaname ena taxidaki exthes sta giannitsa pantreutike i kolliti mou simera pou gurisame me to pou mpika spiti epesa xeri gia upno kai xupnisa apotoma mou rthe anagoula...kratise kana 10 lepto alla den mporousa na kanw exagwgi...to stithos m episis me fagourizei poli..i thermokrasia mou einai fusiologiki 36.5.....an den mou exei erthei ws tin triti tha paw gia xwriaki..

Δημοσίευση

Εγω κορίτσια είχα καθυστέρηση μία βδομάδα κ μία φίλη μου με έβαλε να κάνω το τεστ. Με ληγμένο clearblue - δύο μήνες - δείχνει θετικό. Μετά από δέκα λεπτά κάνα predictor και μου βγαίνει αρνητικό.

Το επόμενο πρωί ξανακάνω clearblue κ τώρα έχω 11 1/2 μηνών κόρη... YOU NEVER KNOW!

Δημοσίευση

kelly24 έγραψε:

geia sas koritsakia mou...i kathisterisi mou sunexizete....tpt akoma..exthes se kana 2 stigmes eniwsa poli apala ponakia kai tpt allo..kaname ena taxidaki exthes sta giannitsa pantreutike i kolliti mou simera pou gurisame me to pou mpika spiti epesa xeri gia upno kai xupnisa apotoma mou rthe anagoula...kratise kana 10 lepto alla den mporousa na kanw exagwgi...to stithos m episis me fagourizei poli..i thermokrasia mou einai fusiologiki 36.5.....an den mou exei erthei ws tin triti tha paw gia xwriaki..

ΤΕΛΕΙΑΑΑ....ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ?? ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ?? :cheer:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΣΤΥΘΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ :woohoo: Κ ΠΟΝΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ

2) Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΗΣΤΙΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΕΒΛΕΠΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΕΚΕΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ Κ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ

ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ :):)

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ :):lol:

Δημοσίευση

mpoympoyki έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟ ΣΤΥΘΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ :woohoo: Κ ΠΟΝΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ

2) Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΗΣΤΙΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΕΒΛΕΠΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΑΤΟΣΟΥΡΕΣ ΕΚΕΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ Κ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟ

ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ :):)

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ :):lol:

Eγώ που είχα λίγο αίμα,έχω κορίτσαρο μπουμπούκι!!!Δε θεωρώ ότι τα "σημάδια" δηλώνουν το φύλο,ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και λαμβάνει διαφορετικά την εγκυμοσύνη!

Από κει και πέρα,και εγώ το πιστεύω ότι είσαι.Έτσι κι εγώ,έκανα ένα στήθος διπλό!Έβλεπα αίμα επί 2 εβδομάδες,σταγόνα σταγόνα βέβαια..Αυτό το λίγο-λίγο είναι ένδειξη,μην αποκλείεις τίποτα.Εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...