Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περίεργο συναίσθημα


geki

Recommended Posts

Γεία σας κορίτσια!!!!

Το μώρακι μου τη Δευτέρα κλείνει τους 7 μήνες.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για δεύτερο μωράκι αλλά μόνο που σκέφτομαι την περίοδο της εγκυμοσύνης τρελαίνομαι :laugh: .

Ακ και είχα δύσκολη εγκυμοσύνη όχι με εμετούς ζαλάδες κ.λπ. αλλά με κάτι που θεωρώ χειρότερο κατάθλιψη.

Όταν έμαθα οτι ήμουν έγκυος δεν χάρηκα, ήμουν δυο μήνες παντρεμένη και δεν ήθελα τον αντρα μου και να χωρίζαμε δεν με πείραζε αλλά ταυτόχρονα στεναχωριόμουν πως είναι δυνατόν μέσα σε δυο μήνες γάμου να νοιώθω έτσι. Χάλια κατάσταση άκόμη και στον πρώτο υπέρηχο ήμουν στα χαμένα.

Βέβαια με τον καιρό όλα αυτά πέρασαν όταν άρχισα να νοίώθω το μωράκι μου το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν το ωραίότερο της ζωής μου αν και στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα γιατί δεν έκλεισε 24 ώρες γεννημένος και μου μπήκε στο χειρουργείο. Δώξα το Θεό όλλα είναι καλά.

Μετά από όλο αυτό το πρόλογο θέλω να σας πώ οτι θέλω πολύ να ξαναζήσω την περίοδο της εγκυμοσύνης. Θέλω να κάνω τρία παιδάκια (αν μου τα δώσει ο Θεός) αλλα και πάλι νοιώθω οτι μετά τι? αυτό ήταν τελείωσε?

Μήπως έχω πρόβλημα?

Είμαι η μόνη που νοιώθει έτσι?

Έσεις φαντάζομαι με καταλαβαίνεται ή όχι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!!!!ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΤΩΡΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΩ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...