Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πολύ. Ο γιατρός μου είναι συγκρατημένος λόγω ιστορικού ενδομητρίωσης
    • Καλημέρααα... μίλησα με την γιατρό...μου ειπε να παρω ενα ντεπον..να πινω πολύ νερό...και να ξεκουραστώ...τα εκανα όλα αυτά χθες και σήμερα είμαι καλά... ίσως είναι κράμπες λεει...και αν συνεχίσει θα μου δώσει μαγνήσιο! ευτυχώς σήμερα δεν έχω κάτι! την συρταριέρα θα την αφήσω απο βδομάδα μάλλον 😂 θα παω να πάρω και τα πράγματα που χρειάζομαι γιατί ακόμα νομίζω τα μισά εχω πάρει...να παίρνω και πράγματα για εμένα γιατι συνέχεια για τον μπέμπη κοιτάω..να ετοιμάζω και τη βαλίτσα σιγά σιγά! και θα τα κάνω ολα μαζι εκει στο τέλος του μήνα... εκεί σκέφτομαι σιγά σιγά να ξεκινήσω να τα ετοιμάζω όλα!
    • Ναι αυτό μου είπε και ο γιατρός μου! Θα διαλευκανθούν όλα αύριο με τον υπέρηχο 
    • @ΛΕΥΚΗμου το νούμερο σου είναι σούπερ! Σίγουρα βλέπεις σάκο και κουκκιδιτσα!!! Γιατί είναι τόσο τόσο συγκρατημένος ο γιατρός σ ; Θέλω ν πω δν έχεις κάποιο ιστορικό γ ν σε κρατάει πίσω!!!! Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σ κορίτσι μου, όλα θ πάνε τέλεια! Απορώ γιατί θέλει ξανά χοριακη με τέτοιον αριθμό! Εγώ 5 μέρες πριν την καθυστέρηση και είχα χοριακη 37 ! δν ξανάεκανα χοριακη ! Ακριβώς μια βδομάδα μετά πήγα γ υπέρηχο και ειδα ένα κουκκιδιο μέσα στη κοιλιά μου!!! ❤️🧿🥰 @Θέτις Κ. γιατί τέτοιος αρνητισμος;;;; Μένεις και μακριά και δν μπορώ ν ρθω ν σ πιάσω τη κοτσίδα !!! Το μωρακι σου είναι εκει! Τ υγρά π λες μπορεί ν είναι κάποια λοίμωξη! Δν είναι τίποτα! Κ γώ στην πρώτη μ κολπική καλλιέργεια εμφάνισα ένα βακτηριο πήρα αντιβίωση, έφυγε! Βέβαια η δεύτερη κολπική καλλιεργεί μ έβγαλε άλλο μικρόβιο όποτε μ είπε ο γιατρός ν πάω σε αυτόν ν μ πάρει το δείγμα καθώς τ φαίνεται ότι έχει γίνει κάποιο λάθος ! Είδωμεν! Σήμερα περιμένω τ αποτελέσματα 🤷🏻‍♀️🙏🧿❤️ ο, τι κ είναι αυτά τ πράγματα αντιμετωπίζονται εύκολα και είναι μέσα στο πρόγραμμα!!! Άντε. Άντε να δεις κ το φασόλι σ κ εσυ!!! 🙏🧿
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Είναι κανονικά κύηση από την τελευταία σου ωορρηξία και η τιμή της χοριακης σου είναι υψηλή, αλλά όχι παράλογα υψηλή! Κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική. Το έχω πει κι άλλες φορές σε μανούλες που αγχώνονται ή αναρωτιουνται για δίδυμα κλπ. Περίμενα Δευτέρα περίοδο, την Παρασκευή είχα 150 και την Τρίτη, 1η μέρα καθυστέρησης είχα 1200 με ένα μωράκι. Θα μπορούσε να είναι ένα ή δύο μωράκια, θα μπορούσε να έχει γίνει η εμφύτευση 2 μέρες νωρίτερα από άλλη κοπέλα (έχει εύρος έτσι κι αλλιώς και μετά την εμφυτευση αρχίζει να ανεβαίνει η χοριακη) ή να αυξάνεται πιο γρήγορα για τυχαίους λόγους. Είχα καταγχωθεί ότι κάτι παίζει και αυξάνεται υπερβολικά γρήγορα η χοριακη μου και ρωτούσα το γιατρο μου κλπ. Τίποτα δεν έπαιζε. Τώρα παίζει η κόρη μου στο σαλόνι σχεδόν 2ετών πια 😂με το καλό μια τελειομηνη κύηση! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...