Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σημερα εχω γεννεθλια αλλα.. :(

Recommended Posts

:( αλλα κοριτσια οπως ξερετε οι περισσοτερες χωριζω :(:( ..

προσπαθω να μεινω στο υψος μου,να μην λυγισω, ξερω πως με χρειαζονται τα παιδια μου.. :(

φετος θα ηταν απο τα καλυτερα μου γεννεθλια.. :( εχω τα τρια πανεμορφα παιδακια μου αλλα τωρα χανω τον αντρα μου!

μεγαλη ιστορια το θεμα ειναι πως εχει γκομενα..ηρθα στην καλαματα για χαρη του εδω γεννηθηκαν και τα τρια μου παιδια αν και δεν μου αρεσε εκανα αυτη την θυσια..τον αγαπουσα ρε κοριτσια :(

τωρα η αποφαση παρθηκε..εκεινος σπιτι δεν παταει, περνω τα παιδια και παμε αθηνα αρχικα θα μεινουμε στους γονεις μου και μετα θαβρω εγω σπιτι.. :(

ειμαι χαλια πραγματικα..η κατασταση δεν ειναι τοσο ευκολη..ποσο μαλλον με 3 παιδια :(

κοριτσια ευχομαι καμια να μην περασει κατι παρομοιο.. :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

poso polu lupamai kouklitsa mou! :( 8a katalavei to sfalma tou alla 8a einai polu arga!esu eisai aksiepainh!!euxomai o Theos na einai panta dipla sou!xronia sou polla kiolas!ksexasthka!einai ena 8ema pou sixainomai oso den fantazesai!h apistia!tespa,euxomai na er8ei kai pali to xamogelo sta xeilakia sou kai na xairesai ta paidakia sou!na exeis ugeia+thn proswpikh eutuxia suntoma na thn kaloswriseis!!

Τι λες ρε κοριτσάκι :ohmy:

Δεν ήξερα οτι περνάς κάτι τέτοιο.Λυπάμαι πολυ,φυσικά όχι για τον κύριο αλλά για εσένα που έζησες δίπλα του! :(:angry:

Καλύτερα να φύγεις,ναι.Θεωρώ πως είναι λάθος να ''τραβάμε''σχέσεις που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να συνεχιστούν.

Θα τα καταφέρεις μια χαρά με τα παιδάκια σου,η κάθε μανούλα είναι δυνατή και ικανή.Απλά πρέπει να κρατήσετε καλή σχέση μεταξύ σας,πάλι για το καλό των παιδιών.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κοριτσάκι μου...και είναι τα καλύτερα γενέθλια γιατι έχεις τα αγγελουδάκια σου!!! :) Πίστεψε με,δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο πέρα απο αυτά τα μικράκια και τους ανθρώπους που σε αγαπούν πραγματικά!!!

Καλή τύχη! :kiss:

Χρόνια σου πολλά!!! :kiss::kiss::kiss:

Γλυκιά μου δεν την ξέρω την ιστορία σου όμως πραγματικά λυπήθηκα για όσα διάβασα. Τόσο άσχημα είναι τα πράγματα? Τα παιδιά δεν τα σκέφτεται?

Πως μπορείς να χωρίζεις και να έχεις γκόμενα ύστερα από τρια παιδιά???

Δεν ξέρω τι να σου πω για να απαλύνεις τον πόνο σου όμως έχει ο θεός, να σκέφτεσαι τα παιδάκια σου και όλα θα φτιάξουν στο μέλλον.

Χρόνια πολλά σου εύχομαι και γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου! :):)

να τα εκατοστήσεις κορίτσακι!!!

μην σταναχωριέσαι αν και καταλαβαίνω πόσο δύσκολα περνάς!

έχεις τα παιδάκια σου και αυτα ειναι που θα σε κάνουν ευτηχισμένα!!

Δυστηχως οι άνθρωποι πολλές φορές ειναι αχάριστοι...

κουράγιο.εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατες!!

Ωχ Θεε μου... Πόσο μα πόσο λυπάμαι κοπέλα μου... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Τι να σου πω? Δεν ξέρω.. Εσύ να είσαι καλά να μεγαλώνεις και να καμαρώνεις τα παιδάκια σου, να είσαι χιλιόχρονη και γερή και όσο για τον πατέρα των παιδιών σου... Κρίμα... Δεν ξέρει τι χάνει!

Γράφω σβήνω, γράφω σβήνω,.. ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ...

Να είσαι καλά.. Εσύ και τα αγγελούδια σου! Αυτό μόνο!

Κοριτσακι μας καλο πολυχρονη.

Ουτε εγω ηξερα την ιστορια σου, πραγματικα λυπαμαι και ευχομαι να ειναι η καλυτερη αποφαση που πηρατε.Εισαι τυχερη που εχεις τους δικους σου διπλα σου.

Σου ευχομαι τα καλυτερα.

Κοριτσακι μου γλυκο....Τι περνας αγαπη μου?!

Καταρχην χρονια σου πολλα!Ευχομαι να ειναι η τελευταια χρονια που εισαι στενοχωρημενη!!!

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου τα πανεμορφα!!!

Μη σκεφτεσαι τπτ αλλο!!!

Τα αγγελουδια σου κ εσενα!!!

Εισαι κ μια καρακουκλαρα!Αυτος θα χασει!!!

Να ξερεις πως οι αντρες(ειδικα οι ανωριμοι-δλδ οι περισσοτεροι!) οταν γινονται πατεραδες αφηνιαζουν!

Οταν η γυναικα στρεφει την προσοχη της (οπως ειναι φυσικο) στο παιδι εκεινοι σαν βλακες που ειναι ψαχνουν αλλη "κοτα" για να τους κανει να νιωσουν "πετεινοι"..... :blink::blink::blink:

Και...Πιστευω πως πολλες απο εμας ισως να ζουμε το ιδιο(εννοω την απατη) κ να μην το ξερουμε ακομη! :huh::huh:

Δεν ξερω αν αυτα που σου λεω εχουν σημασια στο "πονεμενο" σου μυαλουδακι....

Ειμαστε εδω καλη μου οτι χρειαστεις!

Ναταλι χρόνια σου πολλά και απο δω και πέρα ευτυχισμένα! Γιατί αυτός ο άνθρωπος αποδείχτηκε μεγάλος..δε θέλω να βάλω εγώ τη λέξη...διάλεξε εσυ και βάλε..το θέμα είναι ότι εσύ μένεις με 3 παιδια και του δίνεται εκείνου η ευκαιρία να κάνει όοοοτι γουστάρει με την γκομενα..στη θέση σου..δε θα του έδινα διαζύγιο..έτσι..να μην μπορέσει ποτέ να προχωρήσει παρακάτω γιατί αφήνει μια γυναίκα μονη της να μεγαλώσει τρια παιδιά στα οποία εχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για να κάνει τα γουστα του με μια άλλη γυναίκα και να καλοπερνάει....

Σου ευχομαι καλη συνέχεια στη ζωή σου και καλη δυναμη στο μεγάλωμα των παιδιών σου...στα μάτια τους πάντα θα είσαι μια ηρωίδα!

natali μου, λυπάμαι πάρα πολύ... :(

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς, όμως πρέπει να φανείς δυνατή, για τα παιδάκια σου...

ΑΥΤΑ είναι ο θησαυρός σου! :)

Πολύχρονη κοπέλα μου, να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να 'σαι γερή και δυνατή για τα αγγελούδια σου! Να σε χαίρονται και να τα χαίρεσαι! :)

Εύχομαι όλα να πάνε καλά...

Αχ βρε Ναταλι... δεν το ηξερα το προβλημα σου... κριμα... :( εσυ να εισαι καλα και τα παιδακια σου... χρονια σου πολλα και ευχομαι κατι μαγικο να γινει και να τα ξαναβρειτε...!!!

Χρόνια σου πολλά. Κρίμα που ήρθαν έτσι τα πράματα. Να κοιτάξεις να έχεις καλές σχέσεις όσο δύσκολο και να ναι γιατί αυτά τα παιδάκια πρέπει να χουν καλή εικόνα για τον μπαμπά τους, ό,τι και αν έχει κάνει. Αν αύριο μεθαύριο χτυπάει το κεφάλι του θα είναι αργά.

Τον εαυτο σου!!!!οσο σκληρο και να ειναι προχωρας..το εζησα στην οικογενεια μου...ειμαι το "παιδι"στην ιστορια που περιγραφεις..αντλεις δυναμη απο τα παιδια σου και κουραγιο...ολα τα αλλα πισω σου αλλιως δε προχωρας...και φυσικα...πολυχρονη κοπελα μου!!υγεια!!

ναταλι μου χρονια σου πολλα και παντα ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ κοντα στα αγγελουδια σου!!!

σου ευχομαι παντα να εχεις δυναμη και κουραγιο μεσα σου και να μην λυγιζεις ποτε μα ποτε!!!!!!!

να φυγεις μακρια απο καθε τι που σε πονα και ολα θα πανε καλα!!!!

Ναταλάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλά, με υγεία σε σένα και στα παιδάκια σου!!!

Οσο για το άλλο θέμα είμαι απίστευτα θυμωμένη...Οταν το πρωτοδιαβασα στο facebook δεν το πίστευα....

Τέτοιοι άντρες δεν αξίζουν μια...

Εχασε μια γυναικάρα, κουκλάρα....και 3 υπέροχα παιδιά....

Η παναγίτσα εύχομαι να'ναι μαζί σου!!!

Κοριτσακι μου χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.

Ο Θεος να σου δινε δυναμη γιατι εχεις τρια αγγελουδια που σε χρειαζονται!

Ναταλάκι μου, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου !!!!

Όσο για το άλλο θέμα ,προσπαθώ να φανταστώ την στεναχώρια σου :(

Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχίν...!!

ελα Ναταλακι.τα παμε,τα ξαναπαμε...σημασια τωρα εχει το νεογεννητο μωρακι σου.σταματα να στεναχωριεσαι γι αυτον που δεν αξιζει γιατι θα σου κοπει και το γαλα.χρονια σου πολλλλλλλλα κοριτσακι μου,υγεια,ναχαιρεσαι τα παιδακια σου και συντομα να ξαναγινεις πολυ ευτυχισμενη.μην στεναχωριεσαι για οτι δεν σου αξιζει..ποτε......εμεις εδω ειμαστε...χρονια πολλλλλλλλααααααααααααα. :P

"Η ζωή συγχωρά τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς & τις αξίες" που λέει και ένα τραγούδι και συ μάλλον διαθέτεις και απο τα 3 για να παίρνεις μια τόσο μεγάλη απόφαση και να προχωράς παρακάτω.

Καλή αρχή και σύντομα να έχεις όσα στερήθηκες....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ : :kiss:

Ναταλία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Δεν έχουμε ξαναμιλήσει αλλά δεν αντέχω να μην σου γράψω....

Κοριτσάκι μου όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια έχεις πολύτιμη συντροφιά και απίστευτα μεγάλη περιουσία...τα παιδάκια σου!!! στο λέω ως μέλος στο "εξωσωματική..." με τρία εξωμήτρια και χωρίς παιδάκι...

Θα ζήσεις γι αυτά! και Καλά γιατί θα χεις την συντροφιά τους!!!

Οσο γι αυτόν...είναι βέβαιο ότι θα ξανάρθει...αλλά δυστυχώς η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...κι εσένα ίσως σου αρέσει το ζεστό φαγητό...

Ενα σου λέω: Οχι διαζύγιο! Και πάρτου τα σώβρακα με την διατροφή! Τότε να δεις πως τον παρατάνε όλες οι γκόμενες!!!!

Είναι απίστευτο τι τσόκαρο κυκλοφορεί εκεί έξω...

Κουράγιο κοπέλα μου!

xronia sou polla kopela mou! koita esu kai ta paidakia sou na eiste kala kai tha xanaftiaxeis ti zwh sou. den axizei tipota parapanw na xaramiseis gi auto ton anthrwpo. exe ta kala mazi tou mono kai mono gia twn kalwn twn paidiwn kai apo ekei kai pera ola tha pane kala! kathe diskolia gia kalo den lene? opws anaferthike pio panw, esu tha eisai mia irwida sta matia twn paidiwn sou B)

ΠΟΛΥΧΡΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗ :D :D :D

NA TA 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Κ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΜΟΟΟΟΟΟΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙς ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ......

λυπαμαι πολυ γιαυτο που περνας ειδικα τωρα :(

ομως... το κεφαλακι μας ψηλα κ προχωραμε μπροστα ναι????

κ ειμαι σιγουρη πως...... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕΕΕΕΕΕΕ

εχεις δικους σου ανθρωπους που σε αγαπανε κ σε στηριζουν

εχεις 3 υπεροχα παιδια...εισαι νεα....οποτε...

οσο σκληρο κ αν ακουστει.... η ζωη συνεχισετε!!!!!

αυτος χανει κ θα χτυπαει το κλουβιο του στον τοιχο!!!!!!

οτι κ αν χρειαστεις ειμαστε εδω :) :)

ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΠΑΤΣΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ...ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...

ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ...

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ..ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

Κοριτσάκι μου, αν και δεν σε ξέρω, το μόνο που σου εύχομαι είναι καλή δύναμη...

Δεν θα συμφωνήσω όμως με την προηγούμενη φίλη που γράφει... "Πάρτου τα σώβρακα και όχι διαζύγιο"! Εσύ να σταθείς στο ύψος σου! Άλλωστε η ανωτερότητα είναι σπουδαίο πράγμα! Ασε αυτόν να νοιώθει "λίγος"!

Εσύ συνέχισε την ζωή σου και να θυμάσαι πώς ότι βιώνουμε δεν γίνεται τυχαία! Τα πάντα γίνονται για κάποιο λόγο! Ίσως για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί...

Με τον πρώην άντρα μου χώρισα πέρσι! Δεν υπήρξε θέμα απιστίας, αλλά υπήρχαν ένα σωρό άλλα προβλήματα... Είναι δύσκολο πράγμα ο χωρισμός...

Τότε μου φαίνονταν όλα βουνό! Και όμως, τώρα είμαι πιο καλά από ποτέ!

Θα δεις που μετά απο καιρό, όλα αυτά θα σου φαίνονται σαν ένα κακό όνειρο...

Να θυμάσαι... "Ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς"!

Xronia polla kai apo emena!

Lypamai gia oses pernas kai eyxomai ta

pragmata na strwsoune gia esas grhgora!

O antras sou na paei na kopsei ton laimo

tou etsi opws ta ekane kai na me sygxwreseis

pou to lew ayto! :angry:

:kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...