-
Απαντήσεις
-
Από evaa__ · Δημοσίευση
@Naty_Ναι το ξερω με εχει πιάσει ανυπομονησία πάλι ενω έλεγα δε θα κάνω νωρίτερα. Εκει ναι Πέμπτη Παρασκευή θα κάνω ενα! -
Από Zenia z · Δημοσίευση
Δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις τύπου εξαρτημένη..ας πουμε ότι ήσουν δεμένη, έχασες την παρέα σου, το στήριγμα σου, άνθρωπος έφυγε μέσα από το σπίτι κ ποιος δεν θα ένιωθε την απουσία. Είναι πολλά τα γιατί και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μήπως είναι απλά ανωριμος? Μπήκε σε μια διαδικασία για παιδί επειδή είναι ας πούμε η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης αλλά δεν το είχε κ καημό? Τεσπα. Είπαμε υποθέσεις. Εσύ τώρα προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις πραγματάκια. Ο Σεπτέμβρης δεν ειναι μακριά θα αλλάξεις πόλη παραστάσεις θα εργάζεσαι κ θα ξεχνιέσαι. Τώρα πάρε το χρόνο σου! Καλό είναι όμως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο,να μη κάθεσαι μέσα κ τα σκέφτεσαι συνέχεια δε βοηθάει. Αντε κορίτσι μου θα περάσει που θα πάει! -
Από Naty_ · Δημοσίευση
Κρατήσουυυυ, σκέψου η εμφύτευση θέλει 6-10 μέρες μετά την ωορρηξία και τοτε αρχίζει να ανεβαίνει η χοριακη. Πεμπτη-Παρασκευη θα έλεγα να κάνεις -
Από evaa__ · Δημοσίευση
Νωρίς είμαι!Αν θεωρήσω οτι η ωορρηξία εγινε την Τρίτη είμαι 6-5 μετά. Αν σκασω μεχρι την Πέμπτη θα κάνω κανένα!!! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Νομίζω το νωρίτερο στις 9! Τώρα πόσες μέρες μετά είσαι;
-
-
Νέες συζητήσεις