Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρο και κατικοιδιο ->ΝΑΙ η ΟΧΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσια αληθεια ποια η γνωμησας για το να εχετε σκυλακι σπιτιου και μορακι ταυτοχρονα;;;;;

Υπαρχουν κοπελες απο όλες εσας που ειδη ειχατε σκυλακι και τωρα ειστε εγκυες και θα το κρατισετε;;η προβληματιζεστε αν θα το δωσετε η θα το βγαλετε στην αυλη;;;;

Εγω θελω να παρω μικροσομο σκυλακι,σπιτιου αλλα δεν μ΄αφηνουν με τρομαζουν,και μ λενε οτι θα ειναι κακο για το παιδι..........

εσεις τι γνωμη εχετε γι΄αυτο;;;θα το τολμουσατε;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα 3 γατες τις φορτωσα στην πεθερα και στην μανα μου μια γατα αδεσποτη που ταιζα εξαφανιστικε δυστηχως θα ηθελα να την εχω αλλα εξω απο το σπιτι απο τοτε που γεννησα μεσα στο σπιτι δεν εχουν μπει ζωακια

Πλεον Σιχαινομαι τις τριχες και γενικοτερα πριν δεν πολυ εδινα βαση ημουν εντελως χουρδα!!! :P

θες ζωακια δεν υπαρχει θεμα απλα φροντισε να τα εχεις εξω απο το σπιτι :)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕ8ΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΤΑ ΖΩΑ 8ΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Κ ΒΟΛΤΑ(ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ) Κ ΚΑ8ΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΝΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ !!!

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙ ;)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΡΙΧΑ,ΣΑΛΙΑ ΚΤΛ...ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ! ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!

ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ;;;-ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ- ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ! ΔΛΔ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΜΑΖΙ...

ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ!

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ(ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΕΝΝΟΩ) ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΠΕΝΥ ΔΕ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΑΧ!!! ΤΗΣ ΛΕΣ "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΧ;;;" ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΟΛΟΓΥΡΑ... ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ! ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΧΟΣ... ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΜΩΣ.

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΩΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΝΕ ΚΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΕΤΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΙΚΑ ΖΩΑ, ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕ ΜΩΡΟ...

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ :blink:

Debbie καλησπέρα...!

Εγώ είχα συνολικά 3 σκυλιά,ένα ημίαιμο αρκετά μεγαλόσωμο,ένα χάσκι,κι ένα μαλτεζάκι τελικού βάρους 3 κιλών,mini.

Πριν μείνω έγκυος τα πήγαινα κάθε 15 μέρες κομμωτήριο,όχι για να τα χτενίσω,αλλά γιατί στο κομμωτήριο τους κάνουν ειδική θεραπεία και σπάνια να δεις μία τρίχα στον καναπέ σου.

Επειδή όμως δεν έχω χρόνο καλά καλά για μένα και για τους γιατρούς,και δεν μπορούσα να κρατήσω και τα τρία ζωντανά στο σπίτι(Κανένα δεν άφηνα σε αυλή,ακόμα και το μεγαλύτερο σκυλί με σωστή εκπαίδευση κάνει για διαμέρισμα,απλά καλό θα είναι να κινείται),άφησα τα μεγάλα στην μητέρα μου που τα λατρεύει εξίσου,και δε θα τους λείψει η σωματική άσκηση,διότι έχει μεγάλο κήπο.Εγώ δεν έχω χρόνο πλέον να τα βγάζω στο πάρκο 2 και 3 φορές την ημέρα και να τα πηγαίνω κομμωτήριο,δυστυχώς.

Κράτησα το μαλτεζάκι μου,όμως,το οποίο είναι καθαρά το κατάλληλο σκυλί για διαμέρισμα.Τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα κοιμάται,δεν ενοχλεί,δεν καταστρέφει αντικείμενα,δε δαγκώνει έπιπλα,και το σημαντικότερο :Είναι μια από τις 10 ράτσες στον κόσμο που η τρίχα του μοιάζει με του ανθρώπου,και δεν μαδάει.Το βγάζω έξω μια φορά το πρωί και μια το βράδυ(πάντα φροντίζω να μην τρώει ενδιάμεσα,γιατί αν φάνε βγαινουν από το πρόγραμμά τους και "τα αφήνουν" μέσα στο σπίτι),και περπατάω κι εγώ μαζί του,μου κάνει καλό.

Όταν ρώτησα τον γυναικολόγο μου αν μπορώ να κρατήσω τα "παιδιά" μου με την εγκυμοσύνη,μου είπε πως εκείνος μεγάλωσε με πάπιες και κοτόπουλα,και δεν έπαθε το παραμικρό.Ακόμα και η μητέρα του,όταν εκείνος ήταν εμβρυάκι..Αρκεί ότι ζώο έχεις να είναι εμβολιασμένο,και να μην υπάρχει επαφή με το πρόσωπο.

Όσο για το τοξόπλασμα,να ξέρεις ότι προκαλείται από την γάτα μόνο αν έρθεις σε επαφή με την άμμο που "λερώνει",από το κουνέλι,κι από μη καλοψημένο χοιρινό κρέας.Ο σκύλος ουδεμία σχέση...Τουλάχιστον έτσι ξέρω.

Όποια κι αν είναι η απόφαση σου,να ξέρεις ότι ένα ζωάκι δεν είναι παιχνίδι.Θέλει εμβόλια,βόλτες,αγάπη,φαγητό,τα πάντα...Είναι μια ζωή,κι επειδή είναι αβοήθητο,είναι σαν να έχεις ένα παιδί ακόμα.

Εγώ έχω και γάτα και σκύλο -το οποιο δεν ειναι μικρό, ροτβαιλερ- τα είχα μέσα στο σπίτι πριν γεννήσω και φυσικά μετά.Ειμαι της αποψης οτι αν τα έχεις ήδη δεν χρειάζεται να τα δώσεις, τώρα άμα δεν έχεις και θές να πάρεις ζώο το καλύτερο ειναι γάτα γιατι ειναι ποιο ανεξάρτητο ζώο το σκυλί θα σε κουράσει γιατι έχει πιο πολύ τρέξιμο ιδιώς αμα έχεις μωρό θα κουραστείς.Τώρα αμα πάρεις σκυλί κοιτα να ειναι θυληκό για να μη ζηλέψει για πιο σίγουρα το μωρό, οι γάτες απο την αλλη δεν ζηλεύουν τα λατρεύουν, και προετοιμάσου για τρίχα είτε σκυλι ειτε γατί.Αλλά ειτε το ένα ειτε το άλλο θα πάθεις πλάκα πως τρελαίνονται τα μωρά για τα ζωάκια μόνο και μόνο για αυτό αξίζει.

Εγω εχω και μωρακι κ σκυλακι κ γαιδαρακο..εεε συγνωμη το μεγαλο μου το γιο εννοουσα.. :)

Το σκυλο μας τον εχουμε 4 χρονια κ τον υπεραγαπαμε...

απλα θα ηθελα να ξερεις οτι οταν εχεις μωρακι ειναι δυσκολο να τρεχεις για τηνν καθαριοτητα του ,πρεπει να παιζεις κ με εκεινον,να τον βγαζεις βολτιτσα,να τον πηγαινεις κτηνιατρο,να τον κανεις μπανιο...

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγακι κουραστικο....

Εγω τον λατρευα κ τον λατρευω..αλλα ειμαι κ πτωμα...

Εκτος αν εισαι αποφασισμενη.... :)

γατα δεν θα επαιρνα με τιποτα..γιατι εκτος την τριχας ειναι κ ζηλιαρες!

ευχαριστω κοριτσια,η αλληθεια ειναι οτι αν μπορουσα θα το ειχα παρει μεχρι τωρα (προτιμο σκυλακι και συγκεκριμενα μαλτεζακι αλλα και για ενα γιορκσαηρ δεν θα ελεγα οχι).

Το ξερω οτι αν εχεις ορεξη και υπομονη δεν ειναι κακο να εχεις και μορο και σκυλακι,η αληθεια ειναι οτι εχω και αυλη αλλα μια που ακουσα και εσας θα αφισω να γεννηθει το νινακι μ και μετα απο καποιους μηνες θα παρω.σας ευχαριστω για τις γνωμες σας.πολλααααααααααααααα πολλαααααααααααααααα

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

happy mom έγραψε:

Εγω εχω και μωρακι κ σκυλακι κ γαιδαρακο..εεε συγνωμη το μεγαλο μου το γιο εννοουσα.. :)

Το σκυλο μας τον εχουμε 4 χρονια κ τον υπεραγαπαμε...

απλα θα ηθελα να ξερεις οτι οταν εχεις μωρακι ειναι δυσκολο να τρεχεις για τηνν καθαριοτητα του ,πρεπει να παιζεις κ με εκεινον,να τον βγαζεις βολτιτσα,να τον πηγαινεις κτηνιατρο,να τον κανεις μπανιο...

η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγακι κουραστικο....

Εγω τον λατρευα κ τον λατρευω..αλλα ειμαι κ πτωμα...

Εκτος αν εισαι αποφασισμενη.... :)

γατα δεν θα επαιρνα με τιποτα..γιατι εκτος την τριχας ειναι κ ζηλιαρες!

χαχαχαχα...Γαϊδαράκο,ε; :P

Με τις γάτες όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά δεν θα έπαιρνα ποτέ στο σπίτι.Ζηλεύουν απίστευτα όπως λες,κρατούν κακία κι αφήνουν τόση τρίχα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.Είχε ο άντρας μου γάτα στο πατρικό του,αλλά αυτό δεν ήταν γάτα κορίτσια...Παιδί ήταν,το πιο καλόψυχο ζώο που έχω δει ποτέ μου.

Debbie και το γιορκσάιρ είναι απίστευτη ράτσα,και καθόλου απαιτητική!Αν δεν έχεις ήδη σκύλο,όντως...Άσε να γεννηθεί το μωρό σου,και μετά,γιατί θα είναι σαν να γέννησες δίδυμα αν τα έχεις και τα δύο μαζί.Και το σκυλάκι είναι μια ζωή,θέλει απίστευτη φροντίδα,γιατρό,βόλτα,σημασία.Οπότε δε νομίζω ότι θα σου αφήνει το σποράκι σου να έχεις ελεύθερο χρόνο για το σκυλάκι.Αργότερα!!!

Καλή λευτεριά!

Καλησπέρα κοριτσάκι!!! Το να αποκτήσεις ενα σκύλο είναι σαν να αποκτάς ενα καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Δεν μπορείς μετά να το ξεφορτωθείς απλά επειδή θα υποδεχτείς το μωρό σου... Να ξέρεις επίσης οτι ολα τα σκυλια δεν είναι ιδια και δεν εχουν την ιδια συμπεριφορά και τις ιδιες απαιτήσεις. Εγω εχω 2 μεγάλα τα οποία είναι εξω απο το σπίτι (φυσικά εχουν πολύ μεγάλο χώρο να τρέχουν, ζεστά σπιτάκια και ολη την αγάπη μας) και ενα μικρό μαλτεζάκι μεσα. Αν ερθεις σπίτι μου δεν θα βρεις ιχνη οτι υπάρχει σκυλάκι(τρίχες, σαλια κ.τ.λ) γιατί απλά είναι τόσο καθαρό και φυσικά εχει εξαθρωπιστεί η συμπεριφορά του εντελώς. Τώρα σχετικά με την ράτσα πραγματι τα μαλτέζ είναι πολύ εύκολη ράτσα για μεσα στο σπίτι και υπέροχα σκυλάκια.

Αν εχεις σκοπό να κάνεις μωράκι τωρα καλύτερα να περιμένεις λίγο, γιατί και το σκυλάκι οταν θα ερθει σπίτι είναι σαν μωρο και θα θέλει εκπαιδευση και φυσικά αρκετο χρόνο ειδικα οταν είναι κουταβάκι. Πάντως το μωρό δεν παθαίνει τίποτα απο το σκυλο (ειδικά απο ενα σκυλάκι σπιτιού που ειναι απλά πεντακάθαρο). Γενικά πάντως στην Ελλάδα είμαστε ζωοφοβικοί...Τέλως πάντων σκεψου καλά και μετα δράσε!! :) Στην φωτο είναι το μικρό μου σκυλάκι (η Χιονατούλα) η οποία εαν μιλούσε ανθρωπινά θα σου έλεγε τα ιδια!

Mpempoulina_mou έγραψε:

Debbie καλησπέρα...!

Εγώ είχα συνολικά 3 σκυλιά,ένα ημίαιμο αρκετά μεγαλόσωμο,ένα χάσκι,κι ένα μαλτεζάκι τελικού βάρους 3 κιλών,mini.

Πριν μείνω έγκυος τα πήγαινα κάθε 15 μέρες κομμωτήριο,όχι για να τα χτενίσω,αλλά γιατί στο κομμωτήριο τους κάνουν ειδική θεραπεία και σπάνια να δεις μία τρίχα στον καναπέ σου.

Επειδή όμως δεν έχω χρόνο καλά καλά για μένα και για τους γιατρούς,και δεν μπορούσα να κρατήσω και τα τρία ζωντανά στο σπίτι(Κανένα δεν άφηνα σε αυλή,ακόμα και το μεγαλύτερο σκυλί με σωστή εκπαίδευση κάνει για διαμέρισμα,απλά καλό θα είναι να κινείται),άφησα τα μεγάλα στην μητέρα μου που τα λατρεύει εξίσου,και δε θα τους λείψει η σωματική άσκηση,διότι έχει μεγάλο κήπο.Εγώ δεν έχω χρόνο πλέον να τα βγάζω στο πάρκο 2 και 3 φορές την ημέρα και να τα πηγαίνω κομμωτήριο,δυστυχώς.

Κράτησα το μαλτεζάκι μου,όμως,το οποίο είναι καθαρά το κατάλληλο σκυλί για διαμέρισμα.Τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα κοιμάται,δεν ενοχλεί,δεν καταστρέφει αντικείμενα,δε δαγκώνει έπιπλα,και το σημαντικότερο :Είναι μια από τις 10 ράτσες στον κόσμο που η τρίχα του μοιάζει με του ανθρώπου,και δεν μαδάει.Το βγάζω έξω μια φορά το πρωί και μια το βράδυ(πάντα φροντίζω να μην τρώει ενδιάμεσα,γιατί αν φάνε βγαινουν από το πρόγραμμά τους και "τα αφήνουν" μέσα στο σπίτι),και περπατάω κι εγώ μαζί του,μου κάνει καλό.

Όταν ρώτησα τον γυναικολόγο μου αν μπορώ να κρατήσω τα "παιδιά" μου με την εγκυμοσύνη,μου είπε πως εκείνος μεγάλωσε με πάπιες και κοτόπουλα,και δεν έπαθε το παραμικρό.Ακόμα και η μητέρα του,όταν εκείνος ήταν εμβρυάκι..Αρκεί ότι ζώο έχεις να είναι εμβολιασμένο,και να μην υπάρχει επαφή με το πρόσωπο.

Όσο για το τοξόπλασμα,να ξέρεις ότι προκαλείται από την γάτα μόνο αν έρθεις σε επαφή με την άμμο που "λερώνει",από το κουνέλι,κι από μη καλοψημένο χοιρινό κρέας.Ο σκύλος ουδεμία σχέση...Τουλάχιστον έτσι ξέρω.

Όποια κι αν είναι η απόφαση σου,να ξέρεις ότι ένα ζωάκι δεν είναι παιχνίδι.Θέλει εμβόλια,βόλτες,αγάπη,φαγητό,τα πάντα...Είναι μια ζωή,κι επειδή είναι αβοήθητο,είναι σαν να έχεις ένα παιδί ακόμα.

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.....ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΙΣΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ.... :cheer: ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΜΑΛΤΕΖΑΚΟ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 11 ΕΤΩΝ!! :) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 7-8 ΕΤΩΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ

...ΦΥΓΕΙ...ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΤΑΚΟ...ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΞΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΗΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΔΑΕΙ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...Ο ΜΑΛΤΕΖΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ :woohoo:

anthropaki έγραψε:

Καλησπέρα κοριτσάκι!!! Το να αποκτήσεις ενα σκύλο είναι σαν να αποκτάς ενα καινούργιο μέλος στην οικογένεια. Δεν μπορείς μετά να το ξεφορτωθείς απλά επειδή θα υποδεχτείς το μωρό σου... Να ξέρεις επίσης οτι ολα τα σκυλια δεν είναι ιδια και δεν εχουν την ιδια συμπεριφορά και τις ιδιες απαιτήσεις. Εγω εχω 2 μεγάλα τα οποία είναι εξω απο το σπίτι (φυσικά εχουν πολύ μεγάλο χώρο να τρέχουν, ζεστά σπιτάκια και ολη την αγάπη μας) και ενα μικρό μαλτεζάκι μεσα. Αν ερθεις σπίτι μου δεν θα βρεις ιχνη οτι υπάρχει σκυλάκι(τρίχες, σαλια κ.τ.λ) γιατί απλά είναι τόσο καθαρό και φυσικά εχει εξαθρωπιστεί η συμπεριφορά του εντελώς. Τώρα σχετικά με την ράτσα πραγματι τα μαλτέζ είναι πολύ εύκολη ράτσα για μεσα στο σπίτι και υπέροχα σκυλάκια.

Αν εχεις σκοπό να κάνεις μωράκι τωρα καλύτερα να περιμένεις λίγο, γιατί και το σκυλάκι οταν θα ερθει σπίτι είναι σαν μωρο και θα θέλει εκπαιδευση και φυσικά αρκετο χρόνο ειδικα οταν είναι κουταβάκι. Πάντως το μωρό δεν παθαίνει τίποτα απο το σκυλο (ειδικά απο ενα σκυλάκι σπιτιού που ειναι απλά πεντακάθαρο). Γενικά πάντως στην Ελλάδα είμαστε ζωοφοβικοί...Τέλως πάντων σκεψου καλά και μετα δράσε!! :) Στην φωτο είναι το μικρό μου σκυλάκι (η Χιονατούλα) η οποία εαν μιλούσε ανθρωπινά θα σου έλεγε τα ιδια! DSC03208.jpg

ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΠΑΛΥ....ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο GORBI ΜΟΥ....ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ....

To συνiστώ ανεπιφύλακτα :)

Η σκυλίτσα μας είναι περίπου στην ηλικία της κόρης μας,δηλαδή μικρούλα και αυτή :) Η μπεμπούλα ξετρελλαίνεται να την παρατηρεί(απο απόσταση βέβαια)κάνει χαρούλες,φωνάζει,της ''μιλάει''και την αναζητεί ;) Δεν την έχουμε μέσα στο σπίτι γιατί δεν μας αρέσει να υπάρχουν τρίχες στον χώρο μας,κάτι που είναι απόλυτα φυσικό να συμβαίνει με ένα σκυλάκι ή γατάκι στο σπίτι ;) Επίσης,το περιβάλλον που πρέπει να ζει ένας σκύλος σίγουρα δεν είναι το σπίτι.Έχει το σπιτάκι της-με πολλές κουβερτούλες τώρα που είναι χειμώνας-τα μπολάκια της για το φαγητό και το νερό έξω απο αυτό και φυσικά τα παιχνίδια της!!! :)

Χαίρομαι πολύ που η κόρη μου θα μεγαλώσει με ένα σκυλάκι στο σπίτι.Θα την βοηθήσει πολύ πιστεύω

χαχαχα...Κορίτσια είναι απίστευτα "παιδιά" τα μαλτεζάκια...Να κι ο δικός μου ο αγαπησιάρης,όντας 2 ετών σήμερις!

Τον λατρεύω!

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩΜΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩ ΜΕ ΤΟ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ...ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ 10 ΕΤΩΝ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ GORBI ΜΟΥ ;) :woohoo: !!

Κουκλι το μωρό σου,Rubela!!!

Μαρκερ,πάρε ένα καρματάκι,έτσι γιατί γουστάρω πολύ που έχεις δίδυμα και ψηφίζεις ναι για κατοικίδιο στο σπίτι!

Mpempoulina_mou έγραψε:

Κουκλι το μωρό σου,Rubela!!!

ΑΧ ΒΡΕ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ "Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ"

ΤΟΝ ΕΙΧΑ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ!!! :(:(:(:(:(

ΤΕΣΠΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ 1000%!!! :woohoo:

Υπέροχα τα Μαλτεζάκια σας!!!! Συμφωνώ με την μπεμπουλίνα, οτι ολα τα σκυλάκια δεν είναι για μεσα στο σπίτι. Εγω πάντως τώρα που περιμένω το μωρούλι μου, ξέρω οτι με την Χιονατούλα θα γίνουν οι καλυτεροι φίλοι. Απλά εχω ξεκινήσει να προετοιμάζω την Χιονάτη απο όταν εμαθα οτι είμαι εγκυος αλλάζοντας κάποιες συνήθειες όπως το να ανεβαίνει στο κρεβάτι μας και στους καναπέδες. Εχει τον δικο της καναπέ και φυσικά το κρεβάτάκι της να αράζει. Αλλώστε καταλαβαίνει όλες τις εντολές και δεν μας δυσκολεψε καθόλου στο να μάθει αυτή την καινούργια συνήθεια!!! Είναι απλά το κοριτσάκι μου και φαντάζομαι οτι κα΄τι εχει πα΄ρει πρέφα οτι περιμένουμε μωρούλι, γιατί εδω και μερικού μήνες κυκλοφορεί με ενα κουτάβάκι λουτρινο που το παίρνει σε ολο το σπίτι και κοιμάται μαζί του. ΟΛΑ τα άλλα της παιχνίδια την αφήνουν ξαφνικά αδιάφορη (και μας εχει κάνει πολύ εντυπωσει αυτό)γιατί 5, 5 χρόνια ποτέ δεν είχε κολλήσει με λουτρινο παιχνιδάκι. Επίσης απο τις αρχές που εμεινα εγκυος δεν εχει χοροπηδήξη (απο μόνη της) ποτέ ξανά στην κοιλιά μου για να την παρω αγκαλιά, ενω ανεβαινε πάντα ξαφνικά και θρονιαζόταν..και γενικά είναι εξαιρετικά προστατευτική μαζί μου αυτό τον καιρό..Δεν ξέρω ..τι νιώθει αλλά εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η συμπεριφορά της αυτούς τους μήνες!!!.

αλλά ε

RUBELA έγραψε:

ΤΟΝ ΕΙΧΑ 17 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ!!! :(:(:(:(:(

ΤΕΣΠΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ 1000%!!! :woohoo:

Κοριτσάκι μου,σε καταλαβαίνω...Μια φορά αρρώστησε ο μικρός μου,και νόμιζα ότι χάνω τον κόσμο.Τον πονάω,πραγματικά!Άσε που όποτε κουρεύεται και μετά ντρέπεται και δεν φέρεται φυσιολογικά πονάει η καρδιά μου!

Τα παιδιά με ζωάκι μεγαλώνουν πιο όμορφα,έχουν παρέα,και όποιος μεγάλωσε με ζώα είναι διαφορετικός...Πιο ελεύθερος,πιο κοινωνικός!Απλά,αν κάποια δεν έχει χρόνο,καλύτερα ας μην κάνει την κίνηση.

Πάρε κι εσύ ένα καρματάκι,έτσι,γιατί αγαπάς τα ζωντανά και σε καθιστά 100% άνθρωπο!(Σε λίγο,δεν πέρασαν 6 ώρες! ) :P

RUBELA έγραψε:

Mpempoulina_mou έγραψε:

ΤΕΣΠΑ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ 1000%!!! :woohoo:[/quote:1gogmuvb]

RUBELA μου δεν θα σου πω οτι λυπάμαι για τον χαμό του 'γιόκα σου' γιατί πολύ απλά είμαι σίγουρη οτι περάσατε υπέροχα μαζί και οτι ο μικρούλης σου είχε μια πολύ ομορφη ζωη κοντά σου!!! Να σκέφτεσαι οτι έζησε μια μεγάλη, ολοκληρωμενη και γεμάτη αγάπη ζωη κοντά σας!!!. Είμαι σίγουρη οτι πάντα θα πονάει η καρδούλα σου όταν το σκέφτεσαι γιατί πολύ απλά σου λείπει πολύ. Αν κάποιος δεν εχει δεθεί τοσο με το σκυλάκι του δεν μπορεί να σε καταλάβει..εγω τρέμω μην παθει τίποτα η Χιονατούλα μου κ φυσικά κ τα άλλα μου σκυλάκια, αλλά με την Χιονάτη είναι άλλο το δεσιμο.. Και εννοείται οτι όταν μεγαλώσει το μωρούλι σου και γίνει κοριτσάκι, να φέρεις παλι ενα σκυλάκι κοντά σας!

Mpempoulina_mou έγραψε:

RUBELA έγραψε:

Κοριτσάκι μου,σε καταλαβαίνω...Μια φορά αρρώστησε ο μικρός μου,και νόμιζα ότι χάνω τον κόσμο.Τον πονάω,πραγματικά!Άσε που όποτε κουρεύεται και μετά ντρέπεται και δεν φέρεται φυσιολογικά πονάει η καρδιά μου!

Τα παιδιά με ζωάκι μεγαλώνουν πιο όμορφα,έχουν παρέα,και όποιος μεγάλωσε με ζώα είναι διαφορετικός...Πιο ελεύθερος,πιο κοινωνικός!Απλά,αν κάποια δεν έχει χρόνο,καλύτερα ας μην κάνει την κίνηση.

Πάρε κι εσύ ένα καρματάκι,έτσι,γιατί αγαπάς τα ζωντανά και σε καθιστά 100% άνθρωπο!(Σε λίγο,δεν πέρασαν 6 ώρες! ) :P[/quote:1jiww1ag]

ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΤΑΚΙ...

αχ κοριτσια ποσο χαιρομαι που απαντισατε πολλες στο θεμα που ανοιξα και κυριος που πολλες εχετε σκυλακια με τα νινακια σας μαζι.Ευχαριστω τα κοριτσια που εχετε-ειχατε μαλτεζακια και μου ειπατε γι΄αυτα,μου δωσατε θαρος και τωρα σιγουρα θα παρω ενα αλλα αφου το νινι μ γινει 7-8 μηνων και αρχισει και καταλαβενει περισοτερο.

Τι ωραια θα εχω 2 μικρα μωρακια.......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;)

debbie871 έγραψε:

αχ κοριτσια ποσο χαιρομαι που απαντισατε πολλες στο θεμα που ανοιξα και κυριος που πολλες εχετε σκυλακια με τα νινακια σας μαζι.Ευχαριστω τα κοριτσια που εχετε-ειχατε μαλτεζακια και μου ειπατε γι΄αυτα,μου δωσατε θαρος και τωρα σιγουρα θα παρω ενα αλλα αφου το νινι μ γινει 7-8 μηνων και αρχισει και καταλαβενει περισοτερο.

Τι ωραια θα εχω 2 μικρα μωρακια.......... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;)

ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ....ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ... ;);) ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ...ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΣΔΕΣ!! ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...ΡΩΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΣ! ;):cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...