Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζητηση μακιγιεζ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα.Παντρευομαι τον αυγουστο και δεν εχω βρει ακομη μακιγιεζ.....εχετε να μου προτεινετε καμια καλη?δεν με αφορα το οικονομικο αλλα να ειναι πολυ καλη στη δουλεια της και να μπορει να ερθει επαρχια(λαμια θα γινει ο γαμος).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κοριτσακι..με το καλο να μπεις κ εσυ στο κλαμπ!!!!

Λοιπον εχω να σου προτεινω μακιγιεζ παρα πολυ καλη επαγγελαμτιας του Mega και νορμαλ τιμη εμενα μου χε παρει 200..δεν ξερω αν ερχεται επαχια βεβαια αλλα αυτο το συζητας μαζι της!!Στειλε μου πμ να σου δωσω τηλ..

Φιλακια

ευχομαι να πανε ολα σουπερ στο γαμο!

επισις...αποψη μου αλλα μην κανεις κανενα τρελο βαψιμο...θα κανει ζεστη τον αυγουσο κ θα σπασουν τα νευρα σου!!!!

αντε πες λεπτομεριες...εχεις διαλλεξει τα παντα?λεγεεεε

μακαρι να μπορουσα να ερθω εγω!! Οχι να το παινευτω αλλα ειμαι πολυ καλη! :P Ευχομαι να βρεις καποια τελεια!!!!!!!!!! Με το καλο!!!

kristi-stergios καλημέρα!!

Η ξαδέρφη μου ισως μπορέσει! Μπορώ να την ρωτήσω και να σου στηλω το τηλ. της αλλα να ξέρεις επειδή μένει Αθήνα τα εκτός έδρας χρεώνονται στην διπλάσια τιμή! Εχω και μια φίλη στη Λαμία μπορώ να ρωτησω αν γνωρίζει καποια εκεί!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...