Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ??

Recommended Posts

Κορίτσια μου όπως ξέρετε είμαι εγκυούλα αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζω το γάμο μου ο οποίος θα γίνει τον Οκτώβρη, αφού θα έχω γεννήσει δηλαδή. Κι επειδή είμαι άτομο της λεπτομέρειας ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό το θέμα θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το τραγούδι που θα χορέψουμε με τον αντρούλη μου στο γάμο. Ψάχνω κάτι ρομαντικο :silly: που να με εμπνεύσει!!!

Τι λέτε? Έχετε καμιά ιδέα?

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 74
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μαράκι το ρομαντικό είναι λίγο σχετικό για τον καθένα...Εγώ,ας πούμε,θεωρώ ρομαντικό αυτό το τραγούδι:http://www.youtube.com/watch?v=2pwT2wiZsg0

Θα σου πω και άλλα σε λίγο! :kiss:

Hope_89 κάτι σε ελληνικό?? Σε εμένα αρέσουν αυτά που λες αλλά ο αντρούλης μου είναι άσχετος με αγγλικά και προτιμούμε και οι δύο ελληνικο.

Σε υπέρευχαριστώ κοπέλα μου! :kiss::kiss:

Δεν εχω εμπνευση....θα σου πω ομως αυτο που ηθελα να βαλω στο δικο μου γαμο κ το λατρευω,αλλα τελικα εβαλα αλλο...

Αργοτερα θα επανελθω!!Με το καλο :)

θα σου προτεινα τα εξης:σ αγαπω μ αγαπας(Στεφ.Δημοσθενους),ο,τι ονειρευομουν(Βανδη),σ αγαπω(Γιαννιας),because you loved me(Celin Dion),with or without you(U2),δεν εχω πολλα(Γλυκερια).Αυτο της γλυκεριας θα το χορεψουμε κ εμεις στο γαμο μας τον αυγουστο......ειναι πολυ τρυφερο τραγουδι! :kiss::kiss::kiss:

Φύλακας Άγγελος απο Γιάννη Κότσιρα

***Είναι βέβαια λίγο μελαγχολικό ως προς το νόημα των στίχων αλλά εγώ το βρίσκω άκρως ρομαντικό :)

κ εγω πρωτα ο θεος στον γαμο μου θα χορεψω

τησ γλυκεριας το δ εχω πολλα

υπεροχο τραγουδι μολις το

ακουσαμε καπαρωθηκε χαχαχαχαχα :D :D :D

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΧΩΡΕΨΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ 100% ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΙΩ

Σ ΑΓΑΠΩ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ-ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ)

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΜΤ!!

ΑΝ ΘΛΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ YUTUBE ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ-ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ..

Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!! :kiss::kiss::kiss:

ΑΥΤΟ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ..ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΛΑΜΕ Κ ΟΙ 2 ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..

ΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ...ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ;)

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ Κ Ο ΓΑΜΟΣ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

RITADRI32 έγραψε:

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΧΩΡΕΨΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ 100% ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΙΩ

Σ ΑΓΑΠΩ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ-ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ)

ΣΥΜΦΩΝΩ! Αν και εμεις στον γαμο μας χορεψαμε τραγουδι με ξενο στιχο, αν επελεγα ελληνικο θα ηταν αυτο (σ'αγαπω για το τωρα, το πριν , το μετα και το παντα, τα λεει ολα νομιζω) ή μαρινελλα παρτο φεγγαρι και καντο βερα μου (που ταιριαζει και με την ημερα, φοβερο κομματι)

ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ...ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΜΕΙΝΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ Κ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ... :(:(:(

BASIKA EΓΩ ΕΒΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ...

2 ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ

ΕΡΩΤΑΣ 8ΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ

2 ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ EAYTO MAS

ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΡΑ Κ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ...

Με το καλό Μαράκι μου. Επειδή και γω σπαζοκεφάλιασα και έλεγα τι να βάλω τελικά έβαλα κάτι που απλά μας άρεσε η μουσική. Ντε και καλά να λέει κάτι ρομαντικό? Ορίστε το τραγούδι μας. Χώρια που δεν καταλαβαίνεις τι λέει.

http://www.youtube.com/watch?v=rAckMJd8zlA

Εγώ έχω να σου προτείνω του Οδυσσέα Τσάκαλου το τραγούδι "Δεν πειράζει" από ελληνικά και από αγγλικά Etta James το τραγούδι "At last"! Ασχετα με το τι θα διαλέξεις σου εύχομαι να είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής σου (μετά τη γέννηση του παιδιού)!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ANOnYBCVAL8

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.."Ο ΒΥΘΟΣ ΣΟΥ" ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ "ΕΓΩ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΣΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ"ΘΕΙΚΟ!!!ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΩ 100% ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΕΙ!!!"ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΚΛΑΙΩ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..

ΔΕΣ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ:

1 I can’t stop De javu

2 You do something to me Paul Weler

3 Ain’t no sunshine when she is gone

4 Miss a thing Aerosmith

5 Only time Enya

6 Everything I do Bryan Adams

7 Unchained melody Righteous Brothers ( soundtrack Ghost)

8 Stand by me Μαrvin Gaye

9 Runaway Del Shannon

10 Σταμάτης Σπανουδακης Waves

11 I’VE HAD THE TIME OF MY LIFE- ( soundtrack Dirty Dancing )

12 ARASH – ARASH ft. HELENA

13 YOU ARE MY LOVE – LIVERPOOL EXPRESS

14 BABY U R ALL THAT I WANT/HEAVEN - BRYAN ADAMS

me to kalo kai h wra h kalh!!!!!!ola euxomai na ta zhsete sto epakro!!!einai mia apo tis omorfoteres stigmes ths zwhs sas+8a th 8umaste gia panta!!!!oxi agxos!egw 8a sou proteinw merika ksena kai sth sunexeia 8a sou pw ti xorepsame emeis!

1)ay amor(ricardo montaner)(api8ano!!)

2)nights white satin(apla uperoxo!!!)

3)were always on my mind(ten sharp-you)

4)it's impossible(perry como)

emeis xrhsimopoihsame 4 tragoudia sunolika..

1)to ay amor tou ricardo montaner stis fotos pou valame na paizoun thn wra pou emeis leipame(vgazame fotos) kai o kosmos htan sto kentro kai mas perimene.

2)mpainontas sto kentro mas perimenan oloi oi filoi sthn porta deksia +aristera kai kratousan spi8es anammenes kai perasame apo katw..ekei epaikse to tragoudi tou remou to:" giati exw esena"!!!teleio!!!

3)afou teleiwse to :"giati exw esena" ws uperoxh sunexeia thn wra pou kovame thn tourta kai piname th sampania mas akougotan to "omorfh mera" tou xatzhgiannh!

4)to i don't wanna miss a thing (aerosmith) auto to xorepsame miso kai me fade out sunexisame me to arwma gunaikas(tangko)..(oloi ekstasiasthkan,ksetrela8hkan!!!)ax ax!ti mou 8umises twra!apo tis pio eutuxismenes stigmes ths zwhs ths dikhs mou kai tou polutimou antroulh mou!!!!

εγώ χώρεψα στον γάμο μου το "The power of love" της "Seline Dion" και οταν ειχαμε μπει στο κτημα επεζε το "Ερωτας ειναι Θαρρώ" "γιάννης Πάριος"

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...