Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ................

Recommended Posts

Λοιπόν κοριτσια έχω το εξης θέμα δουλευω σε μια εταιρεια στον ασπροπυργο ως βοηθος λογιστη κοινος γραμματεας + λογιστηριο + τηλεφωνικο κεντρο.........ολοι ολοι στην δουλεια ειμαστε 7 ατομα ο εργοδοτης μου ενας οικονομικος και καλα συμβουλος μεγαλος περιμενει να φυγει αν και ειναι συνταξιουχος και εγω........Μένω Μεταμορφωση εντομεταξυ και ειμαι στην 14 εβδομαδα κυησης....

Δεν αντεχω αλλο εχουν σπασει τα νευρα μου η εταιρεια αντιμετωπιζει ΜΕΓΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οικονομικα προβληματα σε βαθμο να μας εχει ενα μηνα μεσα ομως ολα περνανε απο τα χερια μου

οι καφεδες των μεγαλων

οι καθαριοτητα των γραφειων

το κοψιμο τιμολογιων

το τηλεφωνικο κεντρο

οι δουλειες που μου αναθετουν εκεινοι

η αποθηκη

αα σουπερ μαρκετ

+ εξωτερικες δουλειες

ολα μα ολα ξυπναω 5 η ωρα για να ειμαι 7 η ωρα εκει και σχολαω 3 βεβαια αλλα πιστεψτε με δεν αντεχω αλλο εχω λαλησει και δεν ειναι μονο αυτο οταν τους το λες κανουν τον κινεζο η σου λενε τρια χρονια τι κανεις

Μιλησα με τον γυναικολογο μου και μου ειπε οτι 15 μερες στισ δινω μετα πως θα δικαιολογισω την εγκυμοσυνη σου αφου ολα πανε καλα και θα πρεπει να περναω καθε μηνα απο επιτροπη δεν θελω να παραιτηθω τωρα τον μαιο σταματαω γιατι να χασω οτι δικαιουμαι

τι αλλο να κανω?

εμπαινα με διαθεση για δουλεια και τωρα λεω ποτε θα ερθει το σαββατοκυριακο να σταματησω δεν αντεχω αλλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το μωράκι σου πάνω από όλα!

Αν δεν έχετε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και να φύγεις.

Πέρασες τόσα πολλά!

Αξίζει να ηρεμήσεις και να προσφέρεις τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη του μωρού σου!

Εγω λεω να κανεις υπομωνη!

Αργοτερα θα παρεις και την αδεια που δικαιουσαι και τελος!

Υπαρχει ανεργεια εξω και τα εξοδα πολλα!

Δεν υπαρχει ωραια δουλεια!

Και στην καλυτερη θεση να εισαι παλι, θα βαρεθεις και θα κουραστεις!

μπορεις να παρεις αδεια να σου γραψει ο γιατρος οτι και καλα κατι εχεις και απο την επιτροπη δεν χρειαζεται να πας εσυ αφου υποτιθετε οτι κατι εχεις μπορει να παει ο αντρας σου η καποιος αλλος. εγω οταν ειμουν εγκυος μου εγραφε ο γιατρος ψευτικη αιμοραγια μου εδινε χαρτι πηγενε ο αντρας μου στο ικα στο κεντρο μανας και παιδιου στη δροσοπουλου οπου ειναι ενας γυναικολογος ειδικα γιαυτο του εδινε ημερομηνια για την επιτροπη πηγενε του εδιναν της μερες και μετα πηγενα στο ικα και πληρωνωμουν ειναι πολυ απλα. ολοι μου την εγκυμοσυνη ετσι την εβγαλα δεν πηγα για δουλεια. αν θες λεπτομεριες να σου στειλω το τηλεφωνο μου να σου πω.σε καλυπτη ο νομος μην ανχονεσαι.

IreneValadia έγραψε:

Το μωράκι σου πάνω από όλα!

Αν δεν έχετε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και να φύγεις.

Πέρασες τόσα πολλά!

Αξίζει να ηρεμήσεις και να προσφέρεις τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη του μωρού σου!

Θα συμφωνησω. Πανω απολα η ψυχικη σου ηρεμια και η υγεια του μωρου σου.. Αν δεν εχετε οικονονικο προβλημα θα σου προτεινα να παραιτηθεις. Εξαλλου αν θες να δουλεψεις βρισκεις δουλεια, θεληση να υπαρχει

Κι εγω συμφωνω να κανεις υπομονη, καταλαβαινω πως μπορει να εισαι κοντα στα ορια σου, αλλα οπως ειπε και η καντινου τα εξοδα πολλα και η ανεργια στο κοκκινο. Τουλαχιστον αφου εχεις αντεξει ως τωρα μην χασεις και τα κεκτημενα σου. Κριμα ειναι. Βεβαια τωρα αν δεις τις αντοχες σου να σε εγκαταλειπουν, τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη. Οσο μπορεις κρατησου, παρε τωρα την αδειουλα που θα σου γραψει ο γιατρος να περασεουν λιγες μερες και μετα παλι προσπαθεια.

αν εισαι του δημοσιου ακομη πιο καλα δεν περνας απο επιτροπη αν ο γιατρος σου ειναι σε καποιο νοσοκομειο και σου δωσει χαρτι απο κρατικο νοσοκομειο το μονο που χρειαζεται να το εχει υπογραψει ο διευθυντης της κλινικης και εισαι ενταξει. αν θες λεπτομεριες θα ρωτησω και θα σου πω. αλλα να ξερεις οτι σε καλυπτη ο νομος τωρα και μετα που θα γεννησεις με το καλο.

Κι εγώ συνέχεια άδειες παίρνω από τον Οκτώβρη.

Έχω βρει ένα γιατρό στο Έλενα Βενιζέλου (μου τον σύστησε μια συνάδελφος που πήρε και αυτή άδειες στην εγκυμοσύνη), πηγαίνω κάθε μήνα και μου δείνει γνωμάτευση με σφραγίδα του νοσοκομείου που γράφει ότι έχω αιμορραγία και συνίσταται ανάπαυση για ένα μήνα.

Μετά το πάει ο άντρας μου στον γυναικολόγο του ΙΚΑ της περιοχής μας, γράφει αυτός ένα παραπεμπτικό και σου λένε πότε να περάσεις επιτροπή. Στην επιτροπή πάει ή ο άντρας μου ή εγώ η ίδια. Απλά σου κοιτάνε το χαρτιά και σου γράφουν την άδεια στο βιβλιάριο (5 λεπτά υπόθεση δηλαδή) δεν ρωτάνε κάτι.

Μετά πας όποτε θέλεις και πληρώνεσαι από το ΙΚΑ. Δεν χάνεις την προϋπηρεσία σου. Με χαρτί νοσοκομείου δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Όλο το θέμα είναι να βρεις γιατρό που θα σου δώσει τη γνωμάτευση και ας μην έχεις τίποτα από προβλήματα.

Εγώ αν εξαιρέσουμε λίγες σταγόνες αίμα στην αρχή τώρα δεν έχω κάτι αλλά συνεχίζω την άδεια για προληπτικούς λόγους.

εγω θα σου προτεινα να μεινεις στην δουλιτσα σου και αν σε ζοριζουν να λες απλα δεν μπορω και οτι με το ζορι σε κραταει ο γυναικολογος σου για να μην παρεις αδεια. δεν μπορουν να σε διωξουν το μονο σιγουρο. αν το κανουν μην ανησυχεις αυτοι θα σε πληρωνουν και παλι. καταλαβαινω την κουραση σου αλλα να δειξεις υπομονη.

και κατι αλλο ....που δεν παει σε σενα αλλα μιας και λεμε για δουλεια και εγκυμοσυνη.... θελω να το πω για να ειμαστε δικαιες...δεν το βρισκω καθολου ωραιο να παιρνουμε αδειες ενω δεν εχουμε τπτ και η εγκυμοσυνη παει καλα μονο και μονο για να κατσουμε παραπανω. για κατι τετοιους λογους ειναι δυσκολο για μια παντρεμενη γυναικα με παιδι ή χωρις να βρει δουλεια. αν δουν βερα ολοι σχεδον σκεφτονται το ιδιο. θα κανει παιδια, θα λειψει......λες και τα αφεντικα δεν τα γενησε καποια μανα. τεσπα. δεν το λεω για σενα κοπελα μου αλλα να ξερεις οτι δεν μπορουν να σε πειραξουν αν αρνηθεις να καθαρισεις ή να φτιαξεις φραπε ή να πας σ/μ. δεν σε ακουμπαει κανεις. καλη εγκυμοσυνη να εχεις

βαλεντινακι αυτα που σου λενε τα κοριτσια κανε αν θες να σου πω να πας στον δικο μου που ειναι και στην επιτροπη του ικα .

5 σεπτεμβριου εμαθα οτι ημουν εγκυος και απο 10 σεπτεμβρη επαιρνα αδεια μεχρι που πηρα τισ κανονικες μερες πριν τον τοκετο μην μασας και στην επιτροπη θα πηγαινει ο αντρας μια δυο θα μπαινει μεσα μετα και δεν θα τον ρωτανε τιποτα θα του βαζουν κατευθειαν υπογραφη....

Δεν ξέρω για ιδιωτικές εταιρίες. Εγώ είμαι αναπληρώτρια δασκάλα ειδικής αγωγής δηλαδή με παιδιά με ειδικές ανάγκες και οι συνθήκες εκεί είναι πολύ δύσκολες.

Όταν έμεινα έγκυος (με εξωσωματική) είπα θα καθήσω όσο μπορώ για να μη χάσω και τα χρήματά μου και θα λέω ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα. Τελικά δεν γινόταν αυτό. Από τη στιγμή που βρίσκεσαι στο χώρο εργασίας και σε βλέπουν όρθια κανείς δεν λαμβάνει υπόψη αν δεν νιώθεις καλά ή αν κουράζεσαι πολύ.

Εγώ βρέθηκα σε μία τάξη με 8 παιδιά, με έβαλαν εφημερίες κανονικότατα στην αυλή και οι αρμοδιότητές μου δεν μειώθηκαν καθόλου. Παρουσίασα πολύ λίγο αίμα στην αρχή και ο γυναικολόγος μου μου είπε (και λόγω εξωσωματικής και λόγω νέας γρίπης) αν μπορείς να βρεις άκρη με το ΙΚΑ πάρε άδεια και μην ρισκάρεις.

Δεν τα λέω αυτά για να δικαιολογηθώ, απλά (επειδή το έχω ξανακούσει ότι δεν είναι σωστό να παίρνουμε άδειες έτσι) κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές αντοχές, κάθε δουλειά διαφορετικές απαιτήσεις αλλά πάνω απ'όλα σημασία έχει η υγεία του παιδιού. Θα το ρισκάρουμε για να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο εργοδότης;

xmaria έγραψε:

και κατι αλλο ....που δεν παει σε σενα αλλα μιας και λεμε για δουλεια και εγκυμοσυνη.... θελω να το πω για να ειμαστε δικαιες...δεν το βρισκω καθολου ωραιο να παιρνουμε αδειες ενω δεν εχουμε τπτ και η εγκυμοσυνη παει καλα μονο και μονο για να κατσουμε παραπανω. για κατι τετοιους λογους ειναι δυσκολο για μια παντρεμενη γυναικα με παιδι ή χωρις να βρει δουλεια. αν δουν βερα ολοι σχεδον σκεφτονται το ιδιο. θα κανει παιδια, θα λειψει......λες και τα αφεντικα δεν τα γενησε καποια μανα. τεσπα. δεν το λεω για σενα κοπελα μου αλλα να ξερεις οτι δεν μπορουν να σε πειραξουν αν αρνηθεις να καθαρισεις ή να φτιαξεις φραπε ή να πας σ/μ. δεν σε ακουμπαει κανεις.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψε η ΧΜαρία!

Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να ζορίζεσαι, ούτε να πιέζεσαι. Ήρθε η ώρα να πείς "δε μπορώ". Δε μπορούν να σε στέλνουν Σ.Μ. και να κουβαλάς, ούτε να σε ταράζουν τώρα που είσαι εγκυούλα!

αν η δουλεια σου ειναι δυσκολη και εχεις μια καλη εγκυμοσυνη τοτε γιατι οχι μια αδειουλα ειναι οτι πρεπει. και για το αν μπορουν να σε πειραξουν μετα το μειωμενο ωραριο που τελειωνει το μητρικο μπορουν και παρα μπορουν.

αν κ δ ειμαι εγκυουλα θα συμφωνησω με την καντινου ...

ειναι πολυ δυσκολες οι εποχες...οσο καλη θεληση κ να εχεις αργοτερα για να βρεις δουλεια ...

κ με το ωραριο που δουλευεις θα ειναι αρκετα δυσκολο ...

κ γιατι να τους χαρισεις αυτα που στην πραγματικοτητα δικαιουσε ????

ειναι καλυτερα να παρεις μια αδεια που σου λεει κ η γιατρος

σου να ηρεμισεις 2 εβδομαδες

κ οταν γυρισεις πισω να τους πεις τερμα

οι αγκαριες γιατι δ μπορω κ οτι ερχομαι αναγκαστικα για να μην

παρω αδεια κ σας κρεμασω (κ καλα)...

η αποφαση δικη σου

φιλια πολλα κ υπομονη !!!! :kiss::kiss::kiss:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΩμΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕς ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ...

κοπελα μου και επειδη και η αποσταση ειναι μεγαλη παρτην

Και εγω ειμαι υπερ να μην ξαναπατησεις.Στην προκειμενη περιτωση δεν την σεβονται, ειναι δυνατον να την στελνουν εξω η στην αποθηκη?Λιγα ακουμε?

Μην παραιτηθεις,, γιατι θα χασεις πολλα.

κοπέλα μου και εγώ θα σου πρότεινα να την πάρεις την άδεια.Δυστυχώς απο ότι έχω καταλάβει εγώ ο κάθε εργοδότης ενδιαφέρεται να κάνει μόνο τη δουλειά του,τίποτα άλλο και δεν τον νοιάζει αν είσαι έγκυος ή δεν είσαι.Εγώ όταν τους ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος,σκασίλα τους μεγάλη,οι αρμοδιοτητές μου ίδιες και χειρότερες και τίποτα δεν άλλαξε,οπότε είπα:εγώ θα προστατέψω τον εαυτό μου δεν περιμένω να ενδιαφερθεί κανείς άλλος.Και έτσι όταν πχ μου έλεγαν κουβάλα αυτό ή φέρεμας πάνω αυτό και ήταν βαρύ τους έλεγα απλά δεν μπορώ.Επίσης στον έβδομο μήνα είχα συσπάσεις με πόνους περιόδου και απο τότε πήρα άδεια απο τον γιατρό μου και πέρναγα απο το ικα απο επιτροπή και καθόμουν σπίτι.Είπα δεν θα με πρήξετε εσείς στο τέλος,πάνω απο όλα το μωράκι μου.Τέλεια δουλειά δεν υπάρχει πουθενά και όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους ας κοιτάξουμε και εμεις τα μωράκια μας.Επίσης σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν αντέχεις άλλο γιατί όλα αυτά που λές πως κάνεις στη δουλειά τα άκανα και εγώ δηλ.τηλεφωνικό κέντρο,τιμολόγηση χονδρική και λιανική,ταμείο,γραμματεία όλων και καφέδες στα αφεντικά και στους πελάτες. :side::S:(

υπαρχει και το αλλο που μπορεις να πεις......ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ. και αστους να λενε. εφοσον εχεις κουραστει και νοιωθεις οτι απειλειται η εγκυμοσυνη σου παρε αδεια για οσο νομιζεις. κοριτσια υπαρχουν και καλα αφεντικα. τα δικα μου αφεντικα περα απο το γεγονος οτι χαρηκαν για την εγκυμοσυνη ενω ημουν 7 μηνες στην δουλεια δεν με ζορισαν στιγμη, με ειχαν στα ωπα ωπα και μου εδωσαν και λεφτα παραπανω μολις γεννησα περα απο τα δωρα που μου εφεραν (dior ρουχα και παπουτσια του μπεμπη).και να φανταστειτε ειμαι μονη μου στο μαγαζι. ας μην ειμαστε αρνητικες αρκει να υπαρχει καλη διαθεση και απο τις δυο μεριες παντα. δυστυχως δεν ειμαστε στο δημοσιο για να μην μας κουνησει κανεις. και ειναι ασχημο οταν καποια κοπελα μετα το εξαμηνο απολυεται γιατι "τολμησε" να παρει το εξαμηνο και αφου ειχε λειψει σε ολη την εγκυμοσυνη. και φυσικα παιζει ρολο η οικονομικη κατασταση του καθενος.....

HaraAbel έγραψε:

xmaria έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψε η ΧΜαρία!

Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να ζορίζεσαι, ούτε να πιέζεσαι. Ήρθε η ώρα να πείς "δε μπορώ". Δε μπορούν να σε στέλνουν Σ.Μ. και να κουβαλάς, ούτε να σε ταράζουν τώρα που είσαι εγκυούλα![/quote:e5t4clzs]

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τις Κυριες .

Προσπαθησε να κανεις πραγματα που δεν θα βλαψουν την εγκυμοσυνη σου αλλα ουτε και τον εργοδοτη σου ...

Γιατι στην θεση του εργοδοτη σου , θα μπορουσε να βρισκετε ο ανδρας σου η ο αδερφος σου η και ο πατερας σου και καποια υπαλληλος εις βαρος του να προσπαθουσε να "αποκομισει" οτιδηποτε περισσοτερο μπορουσε απο αυτον ..

Τοτε πως θα ενοιωθες ? σιγουρα ασχημα και αδικημενη ...

Ετσι ενοιωσα και εγω οταν εμαθα πως της γραμματεως μου η "υποτιθεμενη" επαπηλλουμενη κυηση ηταν προιον της φαντασιας της προκειμενου να καθετε και να πληρωνετε και εγω στην δουλεια μου να εχω τις υπηρεσιες ενος λιγοτερου υπαλληλου , με αποτελεσμα ο φορτος εργασιας μου να ειναι υπερδιπλάσιος και καποιο extra "βαρος" να μετατεθει στην αλλη κοπελα του γραφειου μου -5 ατομα ειμαστε ολοι και ολοι- ...

Και προς Θεου δεν λεω αν εχεις πραγματικο προβλημα , αλλα αν δεν εχεις προβλημα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να προσπαθεις να το κατασκευασεις ..

Ιδιαιτερα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι ολες αυτες οι προτροπες που διαβαζω απο μελη και καλα να συστησουν ιατρους που δινουν ψευτικες αδειες ...

ΑΛηθεια δεν φοβαστε μην τυχον καποιο αδιακριτο βλεμα δει αυτες τις μεθοδους και προτροπες σας ??

Οπως και να εχει ευχομαι να εχετε μια ευχαριστη εγκυμοσυνη χωρις προβληματα ...

xmaria έγραψε:

κοριτσια υπαρχουν και καλα αφεντικα. τα δικα μου αφεντικα περα απο το γεγονος οτι χαρηκαν για την εγκυμοσυνη ενω ημουν 7 μηνες στην δουλεια δεν με ζορισαν στιγμη, με ειχαν στα ωπα ωπα και μου εδωσαν και λεφτα παραπανω μολις γεννησα περα απο τα δωρα που μου εφεραν (dior ρουχα και παπουτσια του μπεμπη).και να φανταστειτε ειμαι μονη μου στο μαγαζι. ας μην ειμαστε αρνητικες αρκει να υπαρχει καλη διαθεση και απο τις δυο μεριες παντα. δυστυχως δεν ειμαστε στο δημοσιο για να μην μας κουνησει κανεις. και ειναι ασχημο οταν καποια κοπελα μετα το εξαμηνο απολυεται γιατι "τολμησε" να παρει το εξαμηνο και αφου ειχε λειψει σε ολη την εγκυμοσυνη. και φυσικα παιζει ρολο η οικονομικη κατασταση του καθενος.....

Πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου...

Ρε κορίτσια,για μισό λεπτό(για εκείνες που λένε να μην πάρει άδεια).

Δηλαδή πρέπει όντως να πάθει κάτι εκείνη ή το μωρό της για να βγει σε άδεια;

Αν ο εργοδότης αδερφός μου,άντρας μου,πατέρας μου συμπεριφερόταν έτσι σε μια έγκυο γυναίκα,που να της φορτώνει τέτοιο βάρος,και βέβαια να καθόταν να φάει το ψιλοκομμένο @γγουράκι μόνος του!Ε μα συγγνώμη κιόλας!

Εγώ έκανα τον ήρωα στην δουλειά,κι επί ένα μήνα είχα αιμοραγίες για να μη δώσω σε κανέναν δικαίωμα ότι φεύγω για ψύλλου πήδημα...Και ξέρετε ποιο ήταν το ευχαριστώ;Η απάντηση της προϊσταμένης μου όταν της είπα ότι έχω αιμοραγία,σε μια φάση που με βρήκε 5 μηνών να κάθομαι και να τρέχουν τα αίματα ανάμεσα στα πόδια μου:"23 είσαι,και να αποβάλλεις δεν είσαι 45,δε χάθηκε κι ο κόσμος".Μου απαγόρευαν να κάθομαι πάνω από 10 λεπτά στο 8ωρο,μονίμως όρθια και να τρέχω πάνω κάτω..Και να κάθονται τα υπόλοιπα ρεμάλια!

Ε,από τότε,η δουλειά αποτέλεσε παρελθόν...Του χρόνου θα με δουν πάλι.Ε μα άι σιχτιρ...Κανείς δεν ενδιαφέρεται.Είμαι υπέρ της άδειας,πάρτην για ψεύτικο λόγο,πριν χρειαστεί με τους βρωμοεργοδότες να την πάρεις για αληθινό.Και μην το σκέφτεσαι καθόλου...Βουρ στο ψητό,κοριτσάκι μου!Μόνο το μωρό σου έχει σημασία.Και να σου πω κάτι;Δεν κάθεσαι και πληρώνεσαι,οι κρατήσεις σου είναι αυτές!Δικά σου,πληρωμένα λεφτά είναι.Κανείς δε χαρίζει εάν δεν σου έχει "φάει".

Mpempoulina_mou έγραψε:

Ρε κορίτσια,για μισό λεπτό(για εκείνες που λένε να μην πάρει άδεια).

Δηλαδή πρέπει όντως να πάθει κάτι εκείνη ή το μωρό της για να βγει σε άδεια;

Αν ο εργοδότης αδερφός μου,άντρας μου,πατέρας μου συμπεριφερόταν έτσι σε μια έγκυο γυναίκα,που να της φορτώνει τέτοιο βάρος,και βέβαια να καθόταν να φάει το ψιλοκομμένο @γγουράκι μόνος του!Ε μα συγγνώμη κιόλας!

Εγώ έκανα τον ήρωα στην δουλειά,κι επί ένα μήνα είχα αιμοραγίες για να μη δώσω σε κανέναν δικαίωμα ότι φεύγω για ψύλλου πήδημα...Και ξέρετε ποιο ήταν το ευχαριστώ;Η απάντηση της προϊσταμένης μου όταν της είπα ότι έχω αιμοραγία,σε μια φάση που με βρήκε 5 μηνών να κάθομαι και να τρέχουν τα αίματα ανάμεσα στα πόδια μου:"23 είσαι,και να αποβάλλεις δεν είσαι 45,δε χάθηκε κι ο κόσμος".Μου απαγόρευαν να κάθομαι πάνω από 10 λεπτά στο 8ωρο,μονίμως όρθια και να τρέχω πάνω κάτω..Και να κάθονται τα υπόλοιπα ρεμάλια!

Ε,από τότε,η δουλειά αποτέλεσε παρελθόν...Του χρόνου θα με δουν πάλι.Ε μα άι σιχτιρ...Κανείς δεν ενδιαφέρεται.Είμαι υπέρ της άδειας,πάρτην για ψεύτικο λόγο,πριν χρειαστεί με τους βρωμοεργοδότες να την πάρεις για αληθινό.Και μην το σκέφτεσαι καθόλου...Βουρ στο ψητό,κοριτσάκι μου!Μόνο το μωρό σου έχει σημασία.Και να σου πω κάτι;Δεν κάθεσαι και πληρώνεσαι,οι κρατήσεις σου είναι αυτές!Δικά σου,πληρωμένα λεφτά είναι.Κανείς δε χαρίζει εάν δεν σου έχει "φάει".

δεν θελει συζητηση. και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα. ΑΛΛΑ δεν ειναι ολοι ετσι ουτε ολοι θα γυρισουν να μιλησουν ετσι σε μια εγκυο. αν ηταν αγαπητη μου καθε φορα που μενει καποια εγκυος να παιρνει αδειες χωρις λογο τοτε καμια γυναικα δεν θα δουλευε. αν δεν υπαρχει λογος παντα για να μην γινει παρεξηγηση. υπαρχει τροπος να μενει στην δουλεια και να κανει αυτα που θελει. πουλαμε και λιγη τρελα και τονιζω παλι δεν την διωχνει κανεις. τωρα πιστευω ειναι και ψιχολογικο το θεμα. αν δεν αρεσει στην κοπελα η δουλεια της και το κλιμα που επικρατει σιγουρα επιβαρυνει την κατασταση. αλλα υπαρχει διαφορα απο την δουλεια του γραφειου και την ορθοστασια που απο οτι καταλαβα ειχες εσυ να αντιμετωπισεις.

xmaria έγραψε:

δεν θελει συζητηση. και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα. ΑΛΛΑ δεν ειναι ολοι ετσι ουτε ολοι θα γυρισουν να μιλησουν ετσι σε μια εγκυο. αν ηταν αγαπητη μου καθε φορα που μενει καποια εγκυος να παιρνει αδειες χωρις λογο τοτε καμια γυναικα δεν θα δουλευε. αν δεν υπαρχει λογος παντα για να μην γινει παρεξηγηση. υπαρχει τροπος να μενει στην δουλεια και να κανει αυτα που θελει. πουλαμε και λιγη τρελα και τονιζω παλι δεν την διωχνει κανεις. τωρα πιστευω ειναι και ψιχολογικο το θεμα. αν δεν αρεσει στην κοπελα η δουλεια της και το κλιμα που επικρατει σιγουρα επιβαρυνει την κατασταση. αλλα υπαρχει διαφορα απο την δουλεια του γραφειου και την ορθοστασια που απο οτι καταλαβα ειχες εσυ να αντιμετωπισεις.

οι γυναικες τελικα εχουν την χειροτερη αντμετωπιση. κανουν λες και δεν τα εχουν περασει. εμενα τα αφεντικα μου ειναι αντρες και ειμαι και η μοναδικη γυναικα υπαλληλος. φερθηκαν λες και ειμαι αδερφη τους.

με τετοιες συνθηκες σαν τις δικες σου ουτε εγω θα καθομουν στην δουλεια. υπαρχουν καλες εγκυμοσυνες οπως ηταν η δικη μου υπαρχουν ομως και οι ασχημες. υπαρχουν ανθρωποι με στοιχειωδη κατανοηση και αλλοι που δεν τους καιγεται καρφακι. το θεμα για μενα ειναι εφοσον ΔΕΝ εχουμε προβλημα να μην αδικουμε κανεναν. γιατι δεν την πληρωνει μονο ο εργοδοτης αλλα και καποιος φουκαρας υπαλληλος που μενει πισω.

μπεμπουλινα καλη εγκυμοσυνη να εχεις και με το καλο να φερεις στον κοσμο το παιδακι σου. μολις το αντικρυσεις θα ξεχασεις ολα τα ασχημα. με το καλο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...