Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

περασαν 3 μηνες απο το χειρουργειο κιρσοκηλης και καναμε εξετασεις.0%κινητικοτητα και παλι.μας ειπαν να περιμενουμε αλλα εμεις θελουμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.ξερει καμια σας αν θα πρεπει να περασουν ντε και καλα6 μηνες απο το χειρουργειο για να γινει εξωσωματικη η μπορει να γινει και τωρα?θα ρωτησω αυριο το γιατρο αλλα εχω αγωνια..

Δημοσίευση

ευλογημενη χρονια και σε σενα ευχομαι.....τι ειναι η κιρσοκηλη? τι σημειναι 0 κινητικοτητα? ειμαι τελειως ασχετη κουκλα μου οποτε δεν εχω αποψη...ευχομαι μονο γρηγορα και ανωδυνα ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου....φιλια

Δημοσίευση

minie έγραψε:

περασαν 3 μηνες απο το χειρουργειο κιρσοκηλης και καναμε εξετασεις.0%κινητικοτητα και παλι.μας ειπαν να περιμενουμε αλλα εμεις θελουμε να προχωρησουμε σε εξωσωματικη.ξερει καμια σας αν θα πρεπει να περασουν ντε και καλα6 μηνες απο το χειρουργειο για να γινει εξωσωματικη η μπορει να γινει και τωρα?θα ρωτησω αυριο το γιατρο αλλα εχω αγωνια..

Καλησπερα minie,οι γιατροοι λενε οτι το σπερμα μετα την επεμβαση θελει 3 με 6 μηνες για να φτασει σε καποιο "καλο" επιπεδο,αλλα αυτο δεν ισχυει παντα.Απο πρωσοπικη εμπειρια σου λεω πως δεν νομιζω οτι η επεμβαση βοηθαει καπου.Αν θελετε να προχωρησετε σε εξωσωματικη καντε το κ αν στην πορεια φτιαξει περισσοτερο το σπερμα,τοσο το καλυτερο.Ειμαι κ εγω στην ιδια φαση με εσενα,οτι θελεις κ μπορω να βοηθησω,πολυ ευχαριστως!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...