Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΙΤΗΤΑ ΤΗ 1Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3%!!!!Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΥΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ????ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Δημοσίευση

deep κοπέλα μου μην πανικοβάλλεσαι, ασθενοσπερμία έχει ο σύζυγος και θα την αντιμετωπίσετε. Κατά τη γνώμη μου η εξωσωματική είναι μονόδρομος, όπως ήταν και για μας πριν 5 χρόνια που διαπιστώσαμε κινητικότητα ζωηρή μόλις 5% και μέτρια 15%. Μετά το πρώτο σοκ όμως, ανασκουμπωθήκαμε, βάλαμε στόχο το να γίνουμε γονείς με όποιο κόπο και κόστος και τα καταφέραμε με τη 1η προσπάθεια. Δυστυχώς σε κάποιους το μωράκι δε χαρίζεται,έρχεται δύσκολα, αξίζει όμως τη θυσία! Μην τα βάφεις μαύρα, πείσμωσε και θα τα καταφέρετε!!

ΥΓ.Η γνώμη ενός ουρολόγου πάντα χρειάζεται, μήπως δώσει αγωγή, εμείς ωστόσο δεν είχαμε ούτε υπομονή, ούτε ηλικιακά περιθώρια..

Δημοσίευση

Ναι καλα το βρηκαμε τωρα και με το παραμικρο εξωσωματικη.ετσι ειχε πει ο γιατροσ μου οταν ελεγε ο ουρολογοσ το πασχα στον αντρα μου οτι εχει κυρσοκυλη και χαμηλη κινητικοτητα.δεν φτανει αυτο του εριχνε και ευθυνεσ για τισ αποβολεσ που χα και του λεει χειρουργειο τωρα αλλα παιζει να χασεισ εντελωσ τα σπερματοζωαρια σου ή να γινεισ καλα.

καταλαβαινεισ απο 2 ανθρωπουσ 27 ετων που τωρα ανοιγουν τα φτερα τουσ για ζωη,εν τελει ξερεισ τι εγινε??????του εδωσε ο γιατροσ μου βιταμινη Ε eviol επαιρνε 3 χαπια την ημερα και fylicine 1 χαπι και το πρωι 1 χυμο πορτοκαλι με βασιλικο πολτο.(ΠΟΙΟ ΑΘΩΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ :P )

και μασ ειπε οτι το σπερμα ανανεωνεται καθε 70 περιπου μερες(μασ το πε κι αλλοσ γιατροσ αυτο)

λοιπον περασαν 2 μηνεσ χωρισ τσιγαρο χωρισ αλκοολ με τισ βιταμινεσ ΜΟΝΟ πολλα οσπρια καιεπαναλαβαμε το σπερμοδιαγραμμα.

λοιπον το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι το σπερμα ανεβηκε στα υψη(συγκεκριμενα το δε ο γυναικολογοσ και λεει αγορι μου γκαστρωνεισ γαιδουρα στην ανηφορα εσυ) :lol::lol: και μεσα στον μηνα εμεινα εγκυοσ και μπαινω σιγα σιγα στον 8.

παρε κουραγιο και προχωρα

Δημοσίευση

Καλά τα λες Φανή! Κι ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα, έκοψε μαχαίρι το τσιγάρο και σε 2-3 μήνες η κινητικότητα εκτοξεύτηκε!!

Όμως πόσο σύντομα πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία για την αρθρίτιδα ο άντρας σου deep; :unsure:

Δημοσίευση

KATARXHN ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 2% ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΡΕ ΘΑΡΑΠΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ Η ΚΗΝΙΤΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 45% ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΑΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ 6ΜΗΝΩΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά για σας!Εμείς με την ίδια κινητηκότητα αλλά και χαμηλό αριθμό σπέρματος.Ειχε κιρσοκήλη.Κάναμε την επέμβαση αλλά τιποτα.Πήρε βιταμίνες δεν έπινε καθόλου και έπερνε και βιταμίνη C αλλα τίποτα ακομα.Τώρα στης 18 εχουμε ραντεβού για νεό σπερμοδιάγραμμα.Αλλά κανονήσαμε τον άλλο μήνα να πάμε για εξωσωματική.Θέλω να πώ οτι καλό είναι να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και όλες τις εξετάσεις πριν καταφύγουμε στην λύση της εξωσωματικής.Γιατι μόνο έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας!Χωρίς αγχος.Φιλιά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα @Nerina το πότε θα σου έρθει η περίοδος εξαρτάται καθαρά από το σώμα. Εμένα με χοριακή 500+ το πρωί,  άρχισε το αίμα το ίδιο μεσημέρι και διήρκησε κάπου 10 μέρες. Λίγο πιο έντονη περίοδος αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό πέρα από το να παίρνω κανένα παυσίπονο. Αυτά όλα είναι ενδεικτικά για μένα.Πάντως μη τρομάζεις δεν έχει πολύ διαφορά με την περίοδο, γιατί όλες ξέρουμε ότι το άγχος μεγαλώνει όταν δε ξέρεις τι σε περιμένει.. Ο σωματικος πόνος θα περάσει σύντομα, εσύ προσπάθησε να σε φροντίσεις όσο περισσότερο γίνεται όσον αφορά την ψυχική σου υγεία. Δε χρωστάς τη ζωή σ σε κανέναν. Πάρε τον χρόνο σ και όταν σηκωθείς χάρισε σου τη ζωή που σου αξίζει!!😊
    • @almiraκορίτσι μου καταλαβαίνω το άγχος σου. Σε αυτή την εγκυμοσύνη θυμάμαι πως σε κάποια φάση ξύπνησα και δε με πονούσε το στήθος και φρικαρα και μετά επανήλθε ο πόνος.  Εγώ δε θα σου πω ότι είναι παράλογο να αγχώνεσαι είναι φυσιολογικό. Τα συμπτώματα ναι πάνε κι έρχονται, μπορεί να μην επανέλθουν και όλα να ναι καλά, μπορεί να υπάρχουν και κάτι στραβό να γίνει. Δεν υπάρχει ένας δρόμος. Ο οργανισμός κάθε γυναίκας είναι διαφορετικός. Αν εσύ μέσα σου νιώθεις ότι κατι δεν σου κάθεται καλά μιλά με το γιατρό να σε δει νωρίτερα αν μπορεί για να ηρεμήσεις. Πώς νιώθεις τώρα; 
    • Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃
    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...