Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΙΤΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ!!!!!


Recommended Posts

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΜΕ!!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΤΙΚΙΤΗΤΑ ΤΗ 1Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 3%!!!!Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΥΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!!!ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ!!!ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ????ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

deep κοπέλα μου μην πανικοβάλλεσαι, ασθενοσπερμία έχει ο σύζυγος και θα την αντιμετωπίσετε. Κατά τη γνώμη μου η εξωσωματική είναι μονόδρομος, όπως ήταν και για μας πριν 5 χρόνια που διαπιστώσαμε κινητικότητα ζωηρή μόλις 5% και μέτρια 15%. Μετά το πρώτο σοκ όμως, ανασκουμπωθήκαμε, βάλαμε στόχο το να γίνουμε γονείς με όποιο κόπο και κόστος και τα καταφέραμε με τη 1η προσπάθεια. Δυστυχώς σε κάποιους το μωράκι δε χαρίζεται,έρχεται δύσκολα, αξίζει όμως τη θυσία! Μην τα βάφεις μαύρα, πείσμωσε και θα τα καταφέρετε!!

ΥΓ.Η γνώμη ενός ουρολόγου πάντα χρειάζεται, μήπως δώσει αγωγή, εμείς ωστόσο δεν είχαμε ούτε υπομονή, ούτε ηλικιακά περιθώρια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι καλα το βρηκαμε τωρα και με το παραμικρο εξωσωματικη.ετσι ειχε πει ο γιατροσ μου οταν ελεγε ο ουρολογοσ το πασχα στον αντρα μου οτι εχει κυρσοκυλη και χαμηλη κινητικοτητα.δεν φτανει αυτο του εριχνε και ευθυνεσ για τισ αποβολεσ που χα και του λεει χειρουργειο τωρα αλλα παιζει να χασεισ εντελωσ τα σπερματοζωαρια σου ή να γινεισ καλα.

καταλαβαινεισ απο 2 ανθρωπουσ 27 ετων που τωρα ανοιγουν τα φτερα τουσ για ζωη,εν τελει ξερεισ τι εγινε??????του εδωσε ο γιατροσ μου βιταμινη Ε eviol επαιρνε 3 χαπια την ημερα και fylicine 1 χαπι και το πρωι 1 χυμο πορτοκαλι με βασιλικο πολτο.(ΠΟΙΟ ΑΘΩΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ :P )

και μασ ειπε οτι το σπερμα ανανεωνεται καθε 70 περιπου μερες(μασ το πε κι αλλοσ γιατροσ αυτο)

λοιπον περασαν 2 μηνεσ χωρισ τσιγαρο χωρισ αλκοολ με τισ βιταμινεσ ΜΟΝΟ πολλα οσπρια καιεπαναλαβαμε το σπερμοδιαγραμμα.

λοιπον το μονο που θελω να σου πω ειναι οτι το σπερμα ανεβηκε στα υψη(συγκεκριμενα το δε ο γυναικολογοσ και λεει αγορι μου γκαστρωνεισ γαιδουρα στην ανηφορα εσυ) :lol::lol: και μεσα στον μηνα εμεινα εγκυοσ και μπαινω σιγα σιγα στον 8.

παρε κουραγιο και προχωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά τα λες Φανή! Κι ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα, έκοψε μαχαίρι το τσιγάρο και σε 2-3 μήνες η κινητικότητα εκτοξεύτηκε!!

Όμως πόσο σύντομα πρέπει να ξεκινήσει τη θεραπεία για την αρθρίτιδα ο άντρας σου deep; :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KATARXHN ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗ.ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΚΥΡΣΟΚΗΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ ΧΑΜΗΛΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 2% ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΡΕ ΘΑΡΑΠΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ Η ΚΗΝΙΤΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 45% ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΘΑΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ 6ΜΗΝΩΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΚ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μου χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά για σας!Εμείς με την ίδια κινητηκότητα αλλά και χαμηλό αριθμό σπέρματος.Ειχε κιρσοκήλη.Κάναμε την επέμβαση αλλά τιποτα.Πήρε βιταμίνες δεν έπινε καθόλου και έπερνε και βιταμίνη C αλλα τίποτα ακομα.Τώρα στης 18 εχουμε ραντεβού για νεό σπερμοδιάγραμμα.Αλλά κανονήσαμε τον άλλο μήνα να πάμε για εξωσωματική.Θέλω να πώ οτι καλό είναι να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια και όλες τις εξετάσεις πριν καταφύγουμε στην λύση της εξωσωματικής.Γιατι μόνο έτσι θα πετύχουμε τον στόχο μας!Χωρίς αγχος.Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...