Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλη τη mammylandπαρέα!

κοριτσάκια μου την βοήθεια σας εσείς που τα έχετε περάσει, εσείς που κατανοείτε την αγωνία, εσείς που ξέρετε.. με σταθερό σχεδόν κύκλο απο 27-29 ημέρες.. περίμενα μέχρι χθες που ηταν 29μέρα.τίποτα όμως.. πόνος υπάρχει στην κοιλιά μερικές φορές σε σημείο τέτοιο που λέω μου ήρθε..αν και σήμερα δεν πονεσα καθόλου.αλλα γενικά τσιμπηματακια εδώ και καιρό υπάρχουν και μάλιστα περισσότερο όταν σήκωνα κατι βαρύ ένιωθα και τσίμπημα. πολύ λίγος πόνος στο στήθος.. σήμερα έχω πολύ δίψα.. (πριν διάβασα ότι έτυχε να το έχουν εγκυούλες , δεν το ήξερα) . αλλά γενικά δε νιώθω τίποτα. ούτε ότι θα μου ρθει ούτε ότι είμαι εγκυος.. ουτε και κανένα αλλο σύμπτωμα ύποπτο. Ήταν καμιά κοπέλα έτσι χωρίς ιδιαιτερα συμπτώματα ? να περιμένω η να κάνω τεστ? φοβάμαι την απογοήτευση..

λετε να έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο ο χριστούλης μιας και εκείνες τις μέρες ήταν οι γόνιμες ?

Επίσης να συμπληρώσω ότι πρώτη φορά δε νιώθω την κοιλιά μου πρησμένη προ περίοδου, και επίσης από την ωορηξία και μετά τα υγρά δεν σταμάτησαν.

Δημοσίευση

geia sou koritsaki kai gw stin idia katastasi eimai panw katw...perimenw aurio kai elpizw na min mou erthei..prin 3 meres ekana ena self clear kai meta to 10 lepto edixe mia axni grammi kai apo empiries oi kopeles mou pan na min dwsw simasia...to mono pou exw einai ligo prismeno stithos kai kati tsimpimatakia den exw kati allo...makari autos na nai o tuxeros mas minas:)giati 9 mines prospathw kai katalaveneis...

Δημοσίευση

Σου το εύχομαι Κέλλυ μου.. μακάρι να είναι θετικά τα νέα και για τις δυο μας! Εγώ δεν έκανα τεστ.. δεν τόλμησα.. στο παρελθόν απογοητεύτηκα και ορκίστηκα πως μόνο μετά από αρκετές μέρες καθυστέρησης θα κάνω τεστ όταν αυτή η πολυπόθητη καθυστέρηση εννοείτε έρθει..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ όταν είχα μείνει έγκυος είχα τους γνωστούς πόνους περιόδου αλλά πολύ πιό ήπιους και αραιούς κυρίως την ημέρα που περίμενα, δεν πρήστηκε πολύ η κοιλιά μου όπως άλλες φορές και είχα πρησμένο στήθος. Κάτι μου έλεγε μέσα μου ότι είχε γίνει το θαύμα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συμβαίνει και σε εσάς το ίδιο!

:)

Δημοσίευση

Γιατί δεν κάνετε μια β.χοριακή να σας φύγει το άγχος και να ξέρετε με σιγουριά???

Προσωπικά δεν είχα ΚΑΘΟΛΟΥ συμπτώματα. Λίγο στήθος πρησμένο, λίγο κούραση και λίγο όρεξη για φαγητό. Τίποτα άλλο !!

Δημοσίευση

marouli με το καλό το κοριτσάκι σας. εγώ δυστυχώς ούτε προαίσθημα νιώθω για θαυματάκι ίσως επειδή στο παρελθόν νόμιζα αλλά Δεν μου την έκανε την χάρη. σε ευαχριστώ για την ευχούλα σου .

nina σε ευχαριστώ για την απαντησούλα.. Η χοριακή είναι η πιο αξιόπιστη αδιαμφισβήτητα αλλά μια αρνητική χοριακή είναι ... :(

και συ δλδ χωρίς συμπτώματα ..

Δημοσίευση

Μακάρι κορίτσια να γίνει το Χριστουγεννιάτικο θαύμα! Εγω δεν είχα καθόλου πόνους περιόδου που πάντα είχα μια βδομάδα πρίν καθώς και το στήθος μου. Τώρα τα συμπτώματα εμφανίστηκαν την ημέρα που περίμενα με πόνους περιόδου αλλά δεν μου ήρθε ποτέ γιατί περιμένω και εγω το μωράκι μου. Πόνους όμως έχω μέχρι και σήμερα...όχι συχνά!

Δημοσίευση

κι εγω την ιδια αγωνια με σενα εχω.σχεδον κανενα συμπτωμα μονο λιγα πονακια χαμηλα. 3 μερες καθυστερηση κι ενα αρνητικο τεστ!

γενικα παντωσ εκτοσ απο τον πονο κανενα συμπτωμα.περιμενουμε...

Δημοσίευση

NANA2 εύχομαι ενα τεράστιο +. θα μας την κάνει την χάρη που θα πάει...

Σ ευχαριστούμε λουλου .. με το καλό το μωράκι σου.

ΝΑΝΙ.. τι ειναι αυτό πάλι.. 3 μέρες καθυστέρηση και αρνητικό τεστ.. όταν μας κάνει τέτοια τερτίπια η ακατονόμαστη όταν εμείς αγωνιούμε πολύ με εκνευρίζει.. σου εύχομαι να έκανε λάθος το τέστ και να μην σου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!

Δημοσίευση

boulou έγραψε:

NANA2 εύχομαι ενα τεράστιο +. θα μας την κάνει την χάρη που θα πάει...

Σ ευχαριστούμε λουλου .. με το καλό το μωράκι σου.

ΝΑΝΙ.. τι ειναι αυτό πάλι.. 3 μέρες καθυστέρηση και αρνητικό τεστ.. όταν μας κάνει τέτοια τερτίπια η ακατονόμαστη όταν εμείς αγωνιούμε πολύ με εκνευρίζει.. σου εύχομαι να έκανε λάθος το τέστ και να μην σου έρθει για τους επόμενους 9 μήνες!

ασε εγω να δεις νευρα.θα κανω κι ενα τεστακι αυριο το πρωι αν δεν εχει ερθει και την τεταρτη που εχω πιο πολυ χρονο θα παω για χοριακη.παντωσ εχω πονακια σαν να κατεβαινει.

καλη μας επιτυχια κοριτσια!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα !! :kiss::kiss:

φραουλίτσα μου.. να σου πω κάτι ??? :( Φοβάμαι να κάνω τέστ :unsure:

εντομεταξύ η καθυστέρηση καλά κρατεί.. σήμερα σηκώθηκα με πόνο στη μέση.. στήθος τα ίδια ανεπαίσθητα πονάκια. ο πονος στην κοιλιά γλυκός έρχεται που και που και φέυγει.

ΝΑΝΙ εσύ κανένα νέο απο το μέτωπο?

καλημέρα σε όλες!! :kiss:

Δημοσίευση

boulou έγραψε:

Καλημέρα !! :kiss::kiss:

φραουλίτσα μου.. να σου πω κάτι ??? :( Φοβάμαι να κάνω τέστ :unsure:

εντομεταξύ η καθυστέρηση καλά κρατεί.. σήμερα σηκώθηκα με πόνο στη μέση.. στήθος τα ίδια ανεπαίσθητα πονάκια. ο πονος στην κοιλιά γλυκός έρχεται που και που και φέυγει.

ΝΑΝΙ εσύ κανένα νέο απο το μέτωπο?

καλημέρα σε όλες!! :kiss:

σημερα το πρωι που ξυπνησα ειδα σταγονα αιμα,αλλα μετα τιποτα..δεν ξερω τι να πω.απογοητευομαι γιατι σημερα ειναι η 4 μερα καθυστερησης και αντι να χαιρομαι, στεναχωριεμαι.

Δημοσίευση

koritsia egkumosunes mou murizontai edw mesa!!!ola kala 8a pane!eixa kai egw apogoiteutei apo to test tvn 5 hmerwn!to eixa kanei thn 8h mera sxedon kai htan arnhtiko!!!!omws to ekana giati eixa tromero pri3imo sto sth8os kai eipa mhpws??etsi sunexisa ka8hmerina th douleia me ta trela wraria ,or8ostasia,ligo upno..varos!

Ka8e mera eixa ponakia periodou kai mesh pou me pe8aine..nomiza htan apo kourash!

alla me th 2h mera ka8usterhshs to TEST HTAN++++

Giauto mhn xanetai elpides !!prsoxh pprolhptika!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...